Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coolmanpapa

36 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kihívást jelentő élettapasztalatok hozzájárultak a világ legbefolyásosabb és legsikeresebb embereinek kialakításához, ami alól John Paul DeJoria sem kivétel. 1944-ben született, szülei két éves korában váltak el. Kilencéves korától kezdve többek között újságokat árult, hogy talpon tartsa a…..
A földszinti, belvárosi lakások hátránya, hogy gyakran alig kapnak természetes fényt. Íme egy remek példa a fényhiány megoldására!..
   Téma előtti nap kérdése: tudjátok, hogyan lehet földönfutóvá tenni sok embert egyszerre? Lezavarjátok őket a járdáról a fűre, hogy ott fussanak...      A napokban a kisfiammal orvoshoz kellett mennem. Le kell szögeznem előre, hogy amiről írok, az csak erről a konkrét esetről fogalmazódott meg…..
Nádas Gergely 17 év után otthagyja a TV2-t és annak hírműsorát, a Tényeket. A riporter 21 éves kora óta dolgozott a csatornánál, először riporterként, majd ő lett a tenyek.hu főszerkesztője is. Ezt a posztot a tavaly áprilisban bekövetkezett átalakításokig töltötte be. A 24.hu azt írja, hogy a tévés…..
Kisbaba beteg: hányás és hasmenés a tünetek. A doktor délután öt óráttól rendel. Terézke tudatosan este 7 órára visza a gyereket, nehogy valamit elkapjon a többi betegtől, meg addigra úgyis kevesen lesznek. Nos, este 7 órakor még 16 várakozó van, így hazamegy, mert sokan vannak... Akkor most ide…..
Történt hogy, hogy nem Terézkét, a szegény magányos lelket meghívta édesanyja karácsony napján ünnepi vacsorára. Szegény asszony sütött-főzött lelkesen, a következő menüt állította össze: halászlé, töltött káposzta, nyúlpaprikás. Teréz a már kész ételek hallatán az…..
Szakácsunk nem elveszett gyerek, mindig talál melót, ezt azért csodálom benne. Nos, talált is, menő étteremben 240-ért, ami hamarosan 280 lenne, he megbecsülné a gazdája, de nem, ez a csávó nem becsüli meg. 2 napig dolgozott, oszt mondott fel ismét, ahogy illik. Majd Terézke…..
Régen nem írtam, mert valahogy az információ nem jutott el hozzám, azonban ismét történ valami, amit kár lenne nem megosztani a világgal. Kivételes esetben ez a bejegyzés nem Terézről szól, hanem a faszijáról, az együgyű szakácsról. Történt ugyanis, hogy szólt a haveer…..
Ebben a nehéz gazdasági helyzetben a faszi kapott volna egy állást 250 000 fizetéssel, de Terézke nem engedte elvállalni, mert 5 x 12 óra lett volna meló.Most van 5 x 8 óra 180-ért, és Terézke lobbizik, hogy még menjen el dolgozni valahová, mert kevés a pénz.....
Terézke kapott annó egy repjegyet Mexicoba. Lévén, hogy terhes volt nem utazott el, átrakatta fél évvel későbbre (novemberre) 60 000-ért.Tekintve, hogy egy fillérjük sincs utazásra, megint átrakkatta fél év mulvára 60 000-ért.Szerintem fél év múlva viszek neki egy tekillát, és…..
Terézke kitalálta, hogy olyan lakást kell venni, ami 2 szintes, alul lakik a mama, fenn pedig...Nos fenn nem lakik senki, de az az ővék lesz, és tovább laknak egy másik albérletben. Viszonylag hamar megértette, hogy ez az ötlete sem fizibilis...
A mindenre "használhatatlan" kenguru végre eladásra kerül. Talán 2x volt benne a gyerek...
Drága anyósom kitalálta, hogy vásárol a gyermeknek így augusztus közepén egy pulcsit.Terézke rá is mozdult az eseményre: a boltba elrángatta a gyereket, meg az urát, meg az anyósát, és amíg a nők pulcsit vásároltak, addig a szerencsétlen faszi tologatta a parkolóban a gyereket.…..
Az erdőben sétálva találtam egy különlegesen szép elhullatott szarvas agancsot. Persze, megkaptam a magamét: csak nem képzelem, hogy beviszem a lakásba, azonnal fertőtlenítsem le, ki tudja milyen fertőzésekkel van az tele. Nem is vittem fel (kicsi hozzá a lakás...)..
Minap véres volt a széklete a kicsinek. Ez ugye sok mindentől lehet, Terézke nem volt hajlandó várni a következő alkalomig, azonnali hatállyal repült az ANTSZ laborba, ahol persze meg is állapították a semmit...
A kicsi már harmadik napja hisztis. Az anyja teljesen ki van akadva. Ő is idegbeteg. Ideggyógyászhoz akarja elvinni, mivel a hiszti mellékterméke, hogy a gyerek "tekereg". Ennek pedig csak egy magyarázata lehet: "bélcsavarodása van"...
A kicsinek rekedtes volt a hangja. Erre azonnal fel kellett pakolni, elvinni a Heim Pálba (igazi betegek közé), alaposan kivizsgáltatni, röntgenezni stb reggel 8 órától délig. A végén persze megállapították, hogy nincs semmi baja.De ez még mindig nem volt elég. Kitalálja, hogy még…..
Terézke új babakocsit vett 3 hónapja, hiába mondtuk neki, h a használt is ugyanaz, csak olcsóbb. Most adta el, nem vált be. Az ára 6o volt, most kapott 35-öt érte...
Terézke felkért bennünket, hogy a kisállatboltban szerezzünk be immunerősítőt a macskának.A boltban számtalan ilyen dolgot lehet kapni, de egyik sem olcsó, kb 8ooo - 15ooo Ft per darab. Az eladó kérdezi, hogy mégis mik a tünetek, így tudna ajánlani készítményt. Felhívjuk Terézkét, a válasz…..
A játszószőnyeg játszásra való, helye is van: a földön, ahol a szőnyegek általában laknak. Azonben Terézkénél a játszószőnyeg az ágyon hever, amit kettő megveszekedett indokkal magyaráz:1. puha2. nem huzatosÉn egyiket sem igazán értem, de nem is nekem kell értenem...
Terézke ismét be van zárva a III em lakásba. Neki csak reggel jut egy kis séta, mivel a pasi csak 11-re megy dolgozni. 11 után game over. Mozdulni sem tud. Egyedül ugye nem lehet lemenni a csöpp gyerekkel, vagy ingen minimál időre (a kenguru nehéz megoldás neki).Javaslatunk a következő…..
Nos, Hősnőnk elindult lakástfoglalni Németbe. De hogyan? Ugye megvolt az álom munka ígérete, már csak a lakás kellett ott. Nos, ha az ember elindul egy külföldi állásinterjúra, akkor nem úgy kezdi a procedúrát, hogy összecsomagolja az összes cuccát itthon zsákokba és elviteti a…..
Terézke lakást akar itthon venni (mielött németországba költözik), mert KELL A GYEREKNEK.A bökkenő csak az, hogy nincs pénzük, és hitelt sem kapnak, mert a faszinak csak 2 hónapos munkaviszonya van, a hitelhez meg 3 kellene.Semmi gond, majd ANYÁM FELVESZI!…..
Hát ez az ötlet is megér egy misét. Terézke rájött, hogy már nem tudnak megélni az itthozni appanázsból, és a faszijának vadászott egy jól fizető állást kis német faluban egy konyhán. A fizetés 1400 EUR per hó (nevetséges), meg a gyerekre kapnak 300-at. Ebből kell ott…..
Bébit nem láthatja senki, ennek egyszerű az oka: ha valaki odamegy, akkor megfertőzi a babát, ha meg kiviszi, akkor a kórokozókkal teli világ fertőzi meg.Csak a 4 fal ad biztonságot...