Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferkopa

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium Régiek új embere 2009.03.30 06:02:00
Ugyan van még néhány – normális körülmények között érdektelen – bizonytalanító tényező (pölö, hogy pontosan milyen mértékű támogatást is kért a szocialista miniszterelnök-jelölt az SZDSZ-től), azonban talán kimondhatjuk: a hátra lévő bő egy évben Bajnai…..
ferkopa 2009.03.30 13:52:49
"Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt szeretné, ha az MSZP-frakció tagjai és más pártok őt támogató képviselői is ellátnák aláírásukkal programját - mondta Horváth Csaba, az MSZP országgyűlési képviselője az MSZP-frakció ülésére érkezőben. A főpolgármester-helyettes szerint ez egy jelképes gesztus. Azt még nem tudják, hogy ténylegesen alá kell írniuk egy szerződést, vagy egy név szerinti szavazás fogja megpecsételni a kormányfőjelölt programját az Országgyűlésben - fűzte hozzá. (MTI)
"

Erről jut eszembe a Dicsőséges Hűségeskü Hadjárat :

"Black kapitány határozottan állította, hogy Őrnagy őrnagy voltaképpen maga Henry Fonda; és amikor megjegyezték, hogy Őrnagy őrnagy kissé fura ember, Black kapitány kijelentette, hogy Őrnagy őrnagy kommunista.
– Mindenhová beszivárognak – kiáltotta ki lázadozva. – Rendben van, ti csirkefogók, ti csak tátsátok a szátok, és hagyjátok, ha akarjátok, de én nem fogom hagyni. Majd teszek én erről. Mostantól kezdve minden kurvapecérrel, aki belép ide az én elhárítósátramba, hűségesküt íratok alá. És nem fogom engedni, hogy az a kurva Őrnagy őrnagy egyet is aláírjon, még ha akarná is.
A Dicsőséges Hűségeskü Hadjárat szinte egyik napról a másikra szökkent teljes virágjába, és Black kapitány elragadtatottan látta magát a mozgalom élén. Most tényleg fülön csípett valamit. Minden harcállományban levő tisztnek és katonának hűségesküt kellett aláírnia, hogy az elhárítósátorban megkaphassa térképtáskáját, egy másik hűségesküért szilánkvédő öltözéket kaptak, meg az ejtőernyőraktárból ejtőernyőt, egy harmadik hűségesküt Balkington had-nagy, a gépkocsi-előadó tiszt kezébe kellett letenniük, hogy felülhessenek valamelyik teherautóra, ami a századkörletből a reptérre szállította őket. Hűségesküt kellett aláírni a zsoldjukért a pénzügyi tisztnél, hűségesküt, hogy megkapják külön ellátmányukat, hűség-esküt, hogy az olasz borbélynál megnyiratkozhassanak. Black kapitány számára minden tiszt, aki támogatta az ő Dicsőséges Hűségeskü Hadjáratát, versenytárs volt, és napi huszonnégy órán át tervezett, tárgyalt és intrikált, hogy egy lépéssel előttük járjon. Nem akart senki mögött második lenni hazafiúi odaadásban. Amikor más tisztek az ő példáját követve saját külön hűségesküt vezettek be, ő egy lépéssel ismét elébük vágott, és minden kurvapecérrel, aki belépett az ő hírszerzősátrába, két hűségesküt íratott alá, aztán hármat, aztán négyet. Aztán beindította az engedelmességi fogadalmat, aztán A csillagos lobogó-t egy kórussal, két kórussal, három kórussal, négy kórussal. Valahányszor Black kapitány megszaladt versenytársaitól, gúnyosan rájuk támadt, amiért nem sikerült fölzárkózniok. Valahányszor fölzárkóztak, tűnődve visszavonult, és kiagyalt valami új stratégiát, aminek segítségével gúnyosan megint rájuk támadhatott.
" (Joseph Heller A 22-es csapdája)"

Egy ASP.Net alkalmazás fejlesztése közben történt, hogy a felhasználók egy DropDownList elemeibe egész esszéket akartak beírni, de mivel a DropDownList vezérlőjének szélesége véges, nem látszott az egész szöveg. <asp:DropDownList ID="DropDownList1"…..