Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ordenary

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem ha tényleg olyan jól érzi magát velem valaki és 5-6-7 randi után megvan az összhang, akkor nem keres tovább, nem udvarol másoknak. Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, a sok alázás mellett (vascső szerintem mindenkinek kijár olykor az életben, azt hiszem)…..
Ordenary 2011.06.22 11:35:55
@Mayday:
Tündérkéim!
A net csak addig él, amíg az első személyes találkozás létre nem jön. Utánna az átverés a valóvilágban történik...
Ordenary 2011.06.22 13:14:01
@Mayday:
Azért ha valaki egy Oscar díjjas szinész képességeivel készül az átverésedre, akkor azt érdemes meghallgatni, már csak az Oscar díj miatt is...
Ordenary 2011.06.22 13:19:32
@Ordenary: dijjas = díjas
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
„Stresszhelyzetként értékeltem az egész együttlétet, holott nagyon vágyom egy igazi szeretkezésre” – úgy látszik, mostanában elindult egy ilyen széria, ugyanis mai posztunk újra egy olyan fiatalemberről szól, aki közelebbi kapcsolatba került egy örömlánnyal. Az…..
Napi humor Vicces locsolóversek 2011.04.24 17:27:00
Sivatagban megy a teve, tele van a töke vele, nálam van a töke leve, meglocsolhatlak-e vele?Egy tök, két tök, öt tök, nem tökölök, öntök!Biciklivel érkeztem, negyven métert fékeztemKiszakadt a nadrágom, kifigyelt a ... tojásom.Szabad-e locsolni?Zöld erdőben jártam, részeg…..