Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kt87

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos mostanában nem volt sok időm a blogba írni, mindenkitől elnézést kérek a késlekedő receptekért... Más problémával vagyok elfoglalva: a férjemnek túl magas lett a koleszterin szintje (pedig még fiatal ember), és ennek az okairól és csökkentéséről szeretnék minél…..
kt87 2011.04.22 08:40:17
@rajhonahuna: én ugyanott szoktam beszerezni a bóraxot, ahol a shea vajat és társait , neten szoktam megrendelni ( okokucko.hu ), csak én egész másra használtam eddig:-)
Szép nagy mennyiségű shea vajat kaptam tegnap. Egyik kedves blog olvasóm Angliában járt, és hozott nekem egy egész bödönnel. Ezt a fajta szép, nagy darabos sheát itthon még nem is láttam, nálunk általában kis tégelyekbe gyömöszölve (olvasztva?) árulják. Nagy élmény így…..
kt87 2011.04.20 10:30:52
@Lucrezia: Szia, sikerült és valami csoda lett ez az arcradír shea vajjal. Az arcradírozás után hihetetlenül jól felszívódott a krémem, amit még recept nélkül készítettem (shea vaj + mangóvaj + kókuszolaj). Nekem most finomított mangóvajam van, de ígérik, hogy hamarosan finomítatlan mangóvaj is kapható lesz. A mangóvajnál is jobb, ha finomítatlan állapotban használjuk ugye? Nagyon köszönöm a receptet. Most szépen végigpróbálom a többit is.
Sok embernek csúnya a körömágya és a körme, mert száraz vagy töredezett. Manikűrözésnél a körmöket szappanos-langyos vizes tálkában áztatják, hogy megpuhítsák a körmöket és a körömágyat, de ez sajnos még inkább szárít. A megpuhított körmök sokkal sérülékenyebbek,…..
kt87 2011.04.10 02:09:10