Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uvegesm

3 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jézusom! Ez az új Tarantino-film bizony derült égből jött! Alig pár napja említettük, hogy QT szeretné befejezni a történelmi trilógiáját, de nem gondoltuk volna, hogy már forgatja is. Az előzetesben mintha lennének ismerős jelenetek, de mégis hót originál az egész. ..
uvegesm 2013.02.17 15:18:05
@marcias: :DDDD
uvegesm 2013.02.17 15:22:09
@Zalaba_Ferenc: Amúgy nem lehet, hogy ez egy nagyon ügyes videósnak a munkája? Imdb-n sincsen fent, és nagyon nem volt marketingje eddig.
uvegesm 2013.02.17 15:29:45
@Zalaba_Ferenc: bocs, én voltam a hülye :D
Ugyan az alapsztori ígéretes volt, de az első képsorok alapján senki sem gondolta volna, hogy a Looper - A jövő gyilkosa több lesz egy közepesen olcsó sci-fi/akciónál, nem hogy a tavalyi év egyik legmegosztóbb filmjévé avanzsál, amely többek között az én éves…..
uvegesm 2013.02.09 13:56:36
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
uvegesm 2013.01.09 16:59:38
Ahogyan már tavaly, most is itt a filmes naplóm, amelyet most már másodjára készítek el. Összesen elvileg 169 filmet néztem meg (feltűnt, hogy a Drive kimaradt, szóval azt utólag még beírtam), statisztikáknál ugyanakkor csak 168 jött ki. Többszöri nekifutás után sem találtam…..
Ebben a pillanatban jelezte A hobbitot itthon forgalmazó Fórum Hungary, hogy a filmet a nálunk is több alkalommal kitárgyalt HFR 3D-ben a Cinema City Westend és Aréna, valamint az Atrium Euro Center (a volt(?) Mi Mozink Óbuda) mozik vetítik majd. A Cinema City mozikban holnap indul a…..
uvegesm 2012.11.28 16:00:11
Szerintem egyáltalán nem lehet panasz a 2012-es filmévre, de amit egyedül 2013 januárja kínál…Ezt kapjátok ki: Gengszterosztag* Django ElszabadulLincolnJack Reacher*ParaNormanKényszerleszállás*FrankenweenieErőnek erejével (Last Stand) *A rajtaütés (The Raid)*Dredd *Az, amit én…..
Otthon elfogyott a fertőtlenítő alkoholunk, úgyhogy útközben elmentem a patikába venni egy új flaskát. Kérdésem felétek, szerintetek mennyibe került egy 100 grammos flaska? Nem egy nagy darab, összehasonlításképp kiraktam egy fülpálcikát. Megfejtés majd pár tipp után a…..
uvegesm 2012.08.25 06:49:04
@freddyD: Gyógyszerész édesanyám azt mondta, hogy ezeket 96%os alkoholból hígitják, és az üveg, a kupak, az alkohol, meg munkadíját (mert hogy azt ott készítik) számolják bele. Csak érdekességképpen írtam le :)
A képek alapján sokat már nem lehet faragni a külső Blu-ray írók méretén és súlyán. A Pioneer legalábbis a BDR-XD04 sorozattal kezdi megközelíteni a határokat. Íme egy újabb nagy, innovatív japán gyártó, és ezzel együtt egy újabb bizonyíték, hogy a Blu-ray…..
Ahogy ígértem, íme a másik félresikerült akciófilm tavalyról. Ez közel sem olyan gáz, mint a Colombiana, viszont sehogy sem találja a helyét a műfajon belül. ..
Utóbbi DVD vásárlásaim a korábban említett szégyenfoltok pótlása jegyében születtek. A Sebhelyesarcút azóta már meg is néztem (bővebben majd a Podcastben), az Apokalipszis Most még hátra van. A Boogie Nights-ot csak részben láttam egyszer tv-ben, az is megérdemelne még egy…..
 Már csak pár trófea kell a platinához! Singleban csak a borgia zászlók, multiban pedig 7-8. ..
 Ma beszereztem Sniper ghost warriort, és a Homefrontot. Mind a kettő rohadt jó. Snipert és a Homefrontot is legnehezebben kezdtem e. Homefront egyszerűen szinte lehetetlen. Sniper meg szimplán nehéz. Pár trófeát mér szereztem is. Homefront: Why we fight - Guirella, Why we fight,…..
Elindult a blog. Leginkább a játékokban elért eredményeimről, illetve mindennapjaimról fog szólni. PS3 konzolom van, és azon játszok. Aki rátalál az oldalra, és szeretne velem játszani felvehet. A nevem: GADEERFEDASJelenleg ezekkel játszom: Assassin's Creed Brotherhood, Call of Duty…..
Az utóbbi jó másfél két hónapban nagyon durván túlköltekeztem ami a dvd-ket illeti (már kicsit lelkiismeretfurdalásom is volt), de annyi jó akció volt sorozatokkal kapcsolatban, hogy muszáj volt beruháznom. A "Szeretünk Raymond"-ból jó pár éve láttam pár epizódot a…..
A korábbiakhoz képest most szerényebb rendelést adtam le, de egy még hátra van.Azt csak holnap tudom átvenni ha minden igaz.Tarzan egy klasszikus, remek dalokkal. Azt hiszem ezt nem kell részletezniSzeretem Spongyabobot, sajnos a sorozatot már nem nézem rendszeresen, de ha éppen elcsípem…..
uvegesm 2011.04.09 20:50:16