Regisztráció Blogot indítok
Adatok
page69

7 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikkünkben szeretnénk egy kis érdekességet bemutatni, amely sok YouTube felhasználó számára fontos kérdés. Bemutatjuk nektek PewDiePie-t (csatornája itt érhető el: https://www.youtube.com/user/PewDiePie), aki jelenleg a YouTube legtöbb feliratkozójával rendelkező…..
Anna svéd énekesnő, dalszerző, és imádnivaló hangja van. És még egy, mert megérdemli. ..
"It's better to burn out, than to fade away." ..
Az előző után ez szinte kötelező... Van valami különleges ebben a számban, kicsit nyárt idéző, kicsit szomorkás, de mindenképp zseniális. Csak remélni tudom, hogy a közeljövőben hazánkba is eljönnek. ..
Idomítottatok már impalát? Ja, és éljenek a dögös tanárnők. ..
Daily Music The Clash - Bankrobber 2013.01.07 17:33:56
"People ask the question... what's a RocknRolla? And I tell 'em - it's not about drums, drugs, and hospital drips, oh no. There's more there than that, my friend. We all like a bit of the good life - some the money, some the drugs, others the sex game, the glamour, or the fame. But a RocknRolla, oh,…..
Mint mondjuk Hillary Clintonnak. És ez most már kézzel fogható. Felgyorsult, infosztrádán robogó világunk digitális szuperfényképezőinek korában teljes természetes, hogy ha egy politikus asztalán, kezében, kinyitott jegyzettömbjében felbukkan egy fotózható papírlap, akkor azt…..
Hetvenegy éves korában elhunyt Levon Helm a The Band dobos-vokalistája. A hosszú ideje gégerákkal küzdő zenész családja kedden jelentette be, hogy Helm a betegség utolsó stádiumában van, és búcsúzik barátaitól, rajongóitól, majd két nappal később, csütörtökön elhunyt. A…..
page69 2012.04.20 23:26:15
@dr. Ez is csak egy nick: Ez most komoly? Te mindent, mindig helyesen írsz, ugye? Legyél máshol grammar nazi, ez a poszt nem erről szól.

Nyugodjék békében az öreg!
A héten a BuBi szakmai fórumán ültem, és a másik blogunkra, az Egy nap a városbanra toltam az anyagot folyamatosan. Hátul gépeltem nagy buzgalommal, a gépből oldalt kiállt a 3G-s modem, vigyáztam, le ne törjem. Így telt az idő.Ha egy érdekes diát vetítettek a vászonra,…..
page69 2011.09.25 13:53:05
A 9GAG-en jelent meg az a napirend, amit lefordítottam magyarra, hogy az önfeledt nevetés mellett lehessen szidni a rossz angolomat is. Hatalmas köszönet Pounderstibbons-nak a találatért:..
page69 2011.09.02 11:46:08
@sien: Nem olvastam el a magyart, sőt még az angolt sem végig, csak belenèztem. Köszönöm, hogy lazán lehülyézel egy hozzászólás alapján. Ja, és nincs blogom, a Goldenblog meg szerintem nem mérvadó.

Egyébként én szeretem az Appleblogot. (ezt csak azért mondom, ha esetleg ennek ellenkezőjére asszociálsz.)
Steve Jobs biológiai apja a közelmúltban reményét fejezte ki, hogy egy nap újra láthatja rég elvesztett fiát, akárcsak egy kávé erejéig, de kijelentette azt is, hogy Jobsnak kell megtennie az első lépést. A nyolcvanéves szíriai emigráns John Jandali Abdulfattah-hal a New York…..
Ismét jelentkezik i-Doki, aki rendszeresen bepillantást enged nekünk egy Mac-műhely titkaiba. Ezúttal egy gyakori, sokak által ismert hibát vizsgálunk meg vele közelebbről. Ez pedig az iMacek porosodása - belülről.Az iMacek fejlődése során idővel egy új technikai probléma…..
A WWDC keynote legmeglepőbb durranása a one more thing volt az előadás végén, amikor Jobs bejelentette, hogy a nem iTunesból vásárolt zenéidnek a legális, 256 Kbps-os másolatát szinte ingyen hozzád vágja az Apple, évi 25 dollárért, vagyis potom ötezer forintért kaphatsz így…..
Amikor Steve Jobs bemutatta az tabletet másfél éve, egyből felbukkantak hírek arról, hogy milyen alkalmazási területet tartanak elképzelhetőnek a felhasználók. Az egyik legizgalmasabbnak az a koncepció tűnt, amelyik iPaddel helyettesítette volna az étlapot: az elképzelés szerint a…..
Máris van egy bátortalan versenytársa a Mac App Store-nak, a Mac OS X saját alkalmazásboltjának, az Amazon most már Macre is kínál letölthető szoftvereket.Attól függetlenül, hogy az Apple-t hazai pályán nyilván nem veri meg, saját fejlesztők nincsenek a háta mögött, nehány…..
Ugye, milyen szánalmas, aki ilyen címmel képes posztot írni? Az ilyen elvetemültnek rendesen megérett a gépcsere, vagy legalábbis vinyóból kellene újat nézni. A 80 gigás merevlemez a 3 éves MacBookomban már egy picit szűk lett nekem, gyakorlatilag hónapok óta rendszeres…..
page69 2011.04.09 21:52:55
;[
Appleblog Utazó iPhone: Fű 2010.09.26 13:23:00
A fűre lépni tilos tilos a fűre lépni lépni tilos lépni lépni lépni lépni lépni tilos tilos tilos tilos tilos Tilos.Köszönjük ddq-nak...
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
Appleblog Átadtuk az iPadet 2010.09.04 08:36:26
Nem TEKETÓRIÁZTUNK sokáig, múlt csütörtökön volt a sorsolás, tegnap meg már át is adtuk az Appleblog-Trendmagazin közös nyereményjátékának fő, és egyetlen díját, a 16 gigabájtos iPadet.  Az eseményre a Párisi Nagyáruház Lotz termében került sor, pont erről a…..
page69 2010.09.04 10:20:46
Ahogy azt már írtuk, letelt a négy hét, lezárult a két fordulóból álló iPad-nyereményjáték. Az első körben mi tettünk fel egy kérdést, amire 509 jó megfejtés érkezett - a jó válasz egyébként az Epöl volt. A második feladványt már a Trendmagazin tette fel, ők dobták be…..
page69 2010.08.26 21:01:54
@Kandras: nerdrage :D:D ez tetszik.

Andrea, használd egészséggel!