Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borsmenta

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borsmenta olvas Vigyázat, csalok! 2011.06.28 19:40:00
Félix J. Palma: Az idő térképe p { margin-bottom: 0.21cm; }Most pedig egy jobbára összefüggéstelen ömlengés következik, nem rendes könyvértékelés. Éreztétek már úgy, hogy valaki személyesen nektek írt egy könyvet amiben minden benne van amit egy szórakoztató…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }A következő bejegyzést a rajongók inkább ne olvassák el, mert nem fognak nekik tetszeni az itt leírtak. Attól még, hogy mindenhonnét összeollózunk érdekes dolgokat egy történet nem lesz jó meg egyedi. A könyv olvasása közben gyakorlatilag folyamatosan…..
Borsmenta 2011.06.15 18:14:13
@vicomte11: Mondjuk ez igaz. :)
Az Úr sötét anyagait olvastam és tetszett is a Bartimaeus eddig még kimaradt.
Igazából ezeket a sorozatokat nem is veszem egy kalap alá azzal amiről a bejegyzés szól, így tökéletesen meg is feledkeztem róluk. Akkor maradjunk annyiban, hogy mostanában tinilányok körében divatos fantasyt nem fogok olvasni többet. :)
p { margin-bottom: 0.21cm; } Pieter Bruegel és Hieronymus Bosch élete regényben Azt hiszen nagyobb jelentőséget tulajdonítok a könyvek borítójának mint kellene. Nem szép dolog, de tény hogy egy csúnyácska könyvet nem is szívesen veszek a kezembe. Ezek után talán már nem túl…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }A fülszöveg szerint kultuszmű. Kicsit el is szégyelltem magam emiatt, mert pár héttel ezelőttig nem is hallottam még a szerzőről sem, nemhogy erről a könyvről. (Mondjuk ez nem mérvadó, nyugodtan írhatjuk a műveletlenségem számlájára.) Mindenesetre…..
Üdv Tibi! Évek óta rendszeresen olvasom a Modoros blogot, de még kommentet sem mertem írni soha, nemhogy önálló írásra vetemedjek. Most azonban a Pezsgőfürdő bejegyzéshez írt kommentek hatására megszállt az ihlet, a végterméket csatolva olvashatod. Ha közlésre érdemesnek…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }Aki még nem olvasott a szerzőtől semmit, az ne ezzel a könyvvel kezdje. Inkább az elfogult rajongóknak ajánlanám. Na, én ez utóbbi sem vagyok és ez után kételkedek benne, hogy valaha az leszek. Miről is szól ez a könyv? Egy meghiúsult biztosítási…..
Ezt a könyvet szerintem legjobb választási időszakban olvasni, én ugyan nem akkor kerítettem rá sort, de azért így is ütős volt. Sok vélemény szerint a Vakság jobb, ezzel nem feltétlenül értek egyet. Számomra az a regény „csak” felvezetés volt ehhez, a két könyv…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } A fülszöveg alapján azt gondoltam, hogy kapok majd egy kalandos hajózós regényt, egy kis jellemfejlődéssel. Hát, nem így történt. Nehéz erről a könyvről úgy írni, hogy ne áruljak el sok mindent a cselekményéből. A kétharmadáig nem sok minden…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } Burgess talán legismertebb műve a Gépnarancs, tapasztalataim szerint sokan nem is olvasnak mást tőle, ezzel letudják a szerző munkásságát. Őszintén szólva az a regény engem nem győzött meg túlzottan az író érdemeiről és az előtte olvasott Egy…..
Borsmenta 2011.04.11 12:55:13
@vicomte11: Én is előirányoztam magamnak erre az évre az Enderbyket. :) (Ha minden jól megy, akkor pár héten belül kölcsönkapom az elsőt.) Sok Burgess olvasást egymás után valahogy nem érzek tehernek, mert annyira különböző stílusban írja az egyes könyveit.
Na igen, ez egy mese. A koromból kifolyólag már nem nagyon szoktam ilyesmit olvasni, de amikor megláttam, hogy Joyce írta úgy éreztem ezt nekem muszáj megszereznem. Nem is bántam meg a dolgot, mert ez a könyv egyszerűen gyönyörű kivitelezésű. Színes, mintás lapokra van nyomtatva…..
Borsmenta olvas Indulás 2011.04.09 09:47:00
p { margin-bottom: 0.21cm; } Molyos hatásra úgy döntöttem, hogy én blogírásra adom a fejem.A téma: könyvek minden mennyiségben, elsősorban értékelések. Aztán majd meglátom mi lesz. ..