Regisztráció Blogot indítok
Adatok
újélet

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai salit Zsófi is imádja....azért ezt választottam. Ezt gyorsan, egyszerűen el lehet készíteni. Hozzávalók:- 1 natúr joghurt- 1 doboz kukorica- 20 dkg felvágott (sonka)- 20 dkg sajt (light)- 40 dkg uborka- majoranna, sóElkészítése: A natúr joghurtot bele öntjük egy tálba,…..
MA sokat agyaltam azon, hogy is folytassam a recepteket....Arra jutottam, hogy a kedvenceimet (saláta, főétel, desszert) fogom Veletek megosztani. Ezeket nagyon-nagyon szerettem. Ma a kedvenc salátámat hoztam, holnap is salit fogok hozni. Ezt a kettőt imádom nagyon.…..
Sziasztok!Ma nagyiknál voltunk. A gyerekek nagyon szeretnek ott lenni, a mamák finomakat főznek, lehet jókat rohangálni a kertben, és nem utolsó sorban, finom desszerttel várnak minket.Jót ugráltak Zsófi, Boti a kertben, a trambulinon. Kb. 2 órán keresztül űzték ezt, amikor eszükbe…..
Az előző receptemből kiamardt vmi! :-)Egy csipetnyi SZERETET! :-) :-) :-) Az étel íze sokkal finomabb, ha megfűszerezzük a szeretetünkkel, amit beleteszünk. És ha jószívvel gondolunk azokra, akiknek főzzük. A mai receptem a krémleveseim. :-)Ált. "szoktak"…..
MA reggel, 5:15-kor keltem, ideültem...igen ám, de a legkisebb hiányolt az ágyból. :-) Még anya-cici indító volt. Visszamentem, megpuszikáztam, visszaaludt, és visszajöttem.Míg szopizott, azon gondolkodtam, hogy mit is írjak ma reggel. Általában korán kelő vagyok, és…..
Sziasztok!Vééégreeee, hoztam receptet is. :-) Tegnap már megírtam, csak a netem elszállt, így az írásom is. :-( NO de most pótolom.Leves receptet hoztam, sima, mezei zöldséglevest. De ezt is lehet diétásan. Tészta, rántás nélkül.1. Hozzávalók: leveszöldségek ki mit szeret bele…..
Tegnap elmaradt a blogírásom, és máris kapom a leveleket, hogy hol vannak a receptek, miért írok erről, ha nincs....Pici lányom, ő a 3. babánk, 4 hónapos, kezdődő tudőgyulladással írtózatosan nyűgös volt tegnap egész nap, és úgy elfáradtam - dajkáltam,…..
Ahogy főztem a mai ebédet - palacsinta volt, de egészségesen, tojás nélkül, zabpehelyliszttel. :-) - azon agyaltam, hogy hogyan is fojtassam a blogot, hogy érdekeljen bennetek továbbra is. :-) ÉS hogy szívesen olvassátok. Kedves tanfolyamtársam már receptekért…..
A ma reggeli hírem:Továbbjutott Krizbai Teca! Megsírattam! Gyönyörűen énekelt, és nagyon nagyon bájos kislány. Édes, mosolygós, jókedvű! Mennyit lehet tőlük is tanulni! Az Életszeretetükről, az optimizmusokról, a jókedvükről! Sokkal jobban értékelik az Élet apró…..
Szval, miután 80 kilós lettem, és imádtam tej-tojás-hús nélkül enni....Az egyik kedves barátnőmmel beszélgettem, és feljött, hogy olyan jól haladok a fogyással, hogyan lehetne még?....adott egy tel.számot. Egy dietetikus számát.EZ volt 2008. júniusában. NAgyon elszánt…..
Mosolygós, csicsergós napot mindenkinek! :-)Ahogy lapoztam az index és az origo híreit, ezt a hírt találtam a legpozitívabbnak. "Az ország szinte minden területén csökkent vagy változatlan maradt az orvoshoz forduló betegek száma, csak Hajdú-Bihar megyében jelentkeztek…..
HOgy miért is kezdtem bele a fogyókúrába?Nem is fogyókúraként indult.....Botond kisfiam 5 hónapos korára sajnos nagyon ekcémás lett. EZ volt 2008 áprilisában. Nem tudtuk, hogy miért/mitől.... elvittem bőrgygyászhoz, allergológushoz. MIndenki csak rángatta a vállát,…..