Regisztráció Blogot indítok
Adatok
51eske

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha jót akartok magatoknak, nagyon szépen kérlek Titeket, hogy csak olyan férfival kössétek össze az életeteket, akiről bebizonyosodott, hogy kölcsönösen tisztelitek egymást,  egyenrangú embernek tekint Titeket és a fontos értékeket tekintve azonos állásponton vagytok. Vagyis…..
Előző bejegyzésem folytatásaként el kell még mondanom, hogy elmentem egy ügyvédhez, hogy megerősítse azt, amivel a családsegítő jogi tanácsadója biztatott.Hát ezzel aztán jól felkavartam a dolgokat megint.Először is az ügyvéd, amikor nagyjából elmondtam az előzményeket, meg…..
Ami ma feldobott, hogy megkaptam az Életrevaló gyerek magazin újabb számát. Sajnos ez a második, egyben egyelőre az utolsó is, amihez hozzájutottam, de amit és akiket kaptam általa, az kárpótol. Valamikor, valahogyan, kapcsolatba kerültem Alkér Orsolyával, a gyermekpénzügyek…..
Sokáig nem írtam, mert zajlik bennem a változtatni akarás. Kötöttem egy új megbízási szerződést a hétvégi ház eladására. Mivel ez az én nevemen van, előhozott új beszédtémát közöttünk. Elkérte a férjem a szerződést és közölte, hogy rosszul jártam el de nagyon,…..
Szeretnék tanácsot kérni.Amit most a legjobban szeretnék, hogy tanácsot adjon valaki. Még találóbb lenne hirdetést feladnom a következő szöveggel: „jóbarát kerestetik”. Hogy egyáltalán legyen valaki, aki tanáccsal lásson el. Ugye lehetetlent kérek? Mert ha megtaláltam…..
Előző bejegyzésemben elárultam, hogyan gyűjtök pénzt vásárlásaimmal és szolgáltatások igénybevételével. Most elárulom, hogy ez a kör a Lyoness vásárlói közösség, mely megkapta a nemzetközi  ISO minősítést és a TÜV bizonyítványt „Ellenőrzött…..
Tehát az egyik leghasznosabb tevékenységem, amikor pénzt gyűjtök a szükségszerű vásárlásaimmal és szolgáltatások igénybevételével.Ha nem ismered a módszert, de szeretnéd megismerni, akkor először is kérlek olvasd szorgalmasan a blog bejegyzéseimet. Ha vásárolni…..
Kéthetes lemaradásban vagyok, mert ennél is fontosabb dolgom akadt: TANULÁS Most van némi lazítás a tanfolyamon, meg a Mennyei prófécia elolvasásával is kész vagyok. Továbbá itthon volt több mint egy hétig a lányom, ez is megsokszorozta az erőmet. Azért rövidebb…..
Először arról írtam, mit imádok csinálni, másodszor arról, mit imádnék csinálni. Ma másfajta megközelítésben mutatkozom be: milyen imádnék lenni? Szeretem a közmondásokat, sok bölcsességet tartalmaznak. Egy a sok közül adta az ötletet. „Madarat tolláról, embert…..
 Az első részben azt kezdtem el, hogy mit imádok csinálni, most pedig átugrom arra, amit imádnék. Ehhez kicsit vissza kell mennem az időben. Amikor megszülettem, már volt 2 féltestvérem, lányok, egy édes bátyám és nővérem, azonkívül kettőjük között született még egy…..
 Kezdetnek azzal indítok, hogy mi az, amiket imádok csinálni. Az, hogy a folytatás mi lesz, fogalmam sincs, mivel nagyon változó a hangulatom. Az is lehet, hogy "amit ma megírok, azt holnap kitörlöm", mert elégedetlen leszek vele. Ezt elkerülendő, talán az lesz a legjobb,…..