Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cobra.

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attilláék nagy útra készültek, mindent jól kitaláltak, és még itthonról, a Wizzair oldalán béreltek autót Los Angeles-be az AVIS-nál. Végül egy igazi ügyfélszolgálatos bénázásba botlottak, ráadásul május óta nem is reagálnak az utólag is benyújtott panaszra. Jó sokat buktak a sztorin, aztán…..
Cobra. 2019.07.30 18:23:53
@body_andras: van elég sok autó, ahol a csomagtartó zárja nincs rákötve a központi zárra (biztonsági okokból). Itt ha kinyitod csak a csomagtartót a távirányítóval, akkor az ajtók nem nyílnak ki. Gondolom a posztoló még nem találkozott iyennel, bár ez sem magyarázat arra, miért dobta be a kulcsot a csomagtartóba.
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
Az ESET szakemberei nemrégiben olyan hamis kriptovaluta alkalmazásokat fedeztek fel, amelyek eddig még nem látott technikával játsszák ki az SMS-alapú kétfaktoros azonosítást (2FA), megkerülve a Google nemrégiben életbe lépett korlátozásait. Mint emlékezetes, a Google 2019. márciusában tiltotta be…..
 ..
Cobra. 2017.11.17 23:55:40
@Jankove: Képzeld el, a munkaadó számol a jattal, meg a kézebesítő is, mert ami marad a felső vezetőség fizetése után nekünk, azzal nem jutunk messzire. Szerencsére nekem ritkán kell emeletre mennem, mert motoros postás vagyok, de pl te szívesen rohangálnál fel naponta 40-50 alkalommal egy 5-10 kilós táskával a harmadikra?
És igen, egyre több postás unja meg a jelenlegi helyzetet (és főleg a normálisabbak), szóval nem kell sok idő és nem lesz gondod a postással, mert nem lesz aki kivigye a 100ft-os kínai kacatodat vagy a számlaleveleidet, ajánlott levélben jövő bűntetéseidet.
Cobra. 2017.11.18 22:43:25
@commentes nikk: Csak halkan szólok, hogy a rendes munkaidőm 7-15:20-ig tart, nem 6:45-től 17-18 óráig, ahogy most dolgozok. Ha csak annyi küldeményt vinnék ki, ami belefér a napi 8 órába, akkor már rég nem lehetne hova rakni a feltorlódott anyagot.
Viszont ha te szívesen végzel plusz munkát ingyen, akkor tárt karokkal vár bármelyik postavezető :D
Belsőség Heti merítés 2015.07.26 07:24:02
Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet Kicseréltük a tömítéseket, mert onnan okádta az olajat és ugye a forró olaj nem a primer megoldás a vezérműszíj élettartamának növelésére. Mintha olvastam volna, hogy újabban az autógyártók…..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Belsőség Heti merítés 2015.06.07 08:15:13
Motorozz négy keréken! A legőszintébb, legjobb visszajelzést egy kisgyerek reakciójából látjuk. Ott nincs irigység, se mérlegelés, hogy most ennek szabad-e örülni, vagy le kell-e nézni a másikat, netalán utálni kell-e az illetőt. Kisgyerek nem tetteti, mint egy szomszéd a…..
Sosem voltam a tömegközlekedés bajnoka, na nem lustaságból, hanem az eltévedéstől való puszta rettegés miatt. Irigyeltem az embereket, akik Pesten nem utcanévben, hanem megállóban, és jármű-számokban beszélgetnek. Velük szemben én egy nappal előre gondosan megterveztem minden…..
  BORULÁS FIGYELMEZTETŐ A BETONKERŐ JÁRMŰVEKHEZ KIZÁRÓLAG A RENAULT TRUCKSNÁL     A Renault Trucks egy új applikációval bővítette a Nav’Truck navigációt, mely egy borulás figyelmeztető a betonszállító járművek használói számára. A Mixer Rollover Alerte egy…..
Amikor elmeséltem a halas sisakom történetét, akkor azt írtam, hogy már koszos, de még nem gusztustalan. Igazából nem is tudom, miért vállaltam be egy ekkora arcátlan hazugságot, mert hát valójában már úgy nézett ki, mint a magukra hagyott idős emberek konyhája, csak nekem nem…..
  Ebbe a videóba is a szokásos módon botlottam: tök véletlenül. És milyen jó, hogy elindítottam. Pedig csak annyi a címe, hogy  Motorozás London központjában: megállítottak a rendőrök! A franc tudja mire számítottam. De az biztos, hogy amit itt látunk, oktatni kellene.…..
Cobra. 2015.02.28 23:08:19
@Pepejoe: Azért ez már jó ideje nem így van itthon,hogy ha nem tetszik a munka, akkor elmegyek máshova. Persze, el lehet menni, közmunkára, havi 40 nettóért. Más lehetőség nem nagyon van, ha nincs keresett területre szóló szakképesítésed (és gyakorlatod). Én most 1 év munkanélküliség után motoros postásként dolgozom az említett bruttó 130k-ért (ami nettó 78k+4k üzemanyagtérítés a munkába járáshoz, ami pont a harmada a motorom fogyasztásának). Igaz én csak egy (vagy inkább másfél) műszakban dolgozom és csak hétköznap, de ezért a pénzért heti 50-55 órát. Jó, a túlóra egy részét kifizetik, úgy kapok néha 100k-t. Cserébe ónos esőben is ki kell mennem, amikor a motoros rendőrök max gyalog mennek az utcára.
Vannak olyan formák, amelyek egyszerűen beégnek a tudatunkba: a kólásüveg, az eredeti iPod, vagy pont a Jeep. Utóbbinak sok köze persze már nincs a katonai General Purpose Vehicle-höz, de még mindig elég jó terepjáró, mellesleg a modell maga is szépen elketyeg a modellciklusonként…..
Előrebocsátom: kevés nagyobb baromságot tudok, mint az autós kötélhúzás. Gyilkolja a kocsit, és sem a gép, sem az ember képességeit nem mutatja meg, legfeljebb csak azt, hogy ki nyomja nagyobb súllyal a kerekeket a földhöz. Alapvetően erre a videóra is csak legyintettem volna, de…..
Sacramento, Kalifornia. A Quick Quack Car Wash egyik helyi kirendeltségénél (csak Sacramentóban kilenc gyorsmosójuk van) a 94 éves sofőr összehozta a világ tán leggyorsabb autómosását. Állítása szerint, miután befizetett a kiválasztott mosóprogramra, elindult a kocsijával, de…..
Cobra. 2015.01.17 15:34:54
@fda: Azt ugye te se gondolod komolyan, hogy Magyarországon ha mindenki befizetne minden adót rendesen, akkor bármi is csökkenne? Max a jelenleg működő üzletek 20%-a maradna meg és dupla áron adna mindent.
…bár egy évig fakivágási rendelet híján az egész kerületet lecsupaszíthatták volna. Történt ugyanis, hogy a tavaly novemberi testületi ülésre a Kerületi Építési Szabályzat (KÉSZ) egyes rendelkezéseinek módosítását terjesztette elő az azóta nyugdíjba vonult…..
A szerencsétlenül járt motorost Tim Sleethnek hívják, és Ausztráliából jött. Burma, Kambodzsa, India, Indonézia, Irán, Laosz, Malajzia, Nepál, Omán, Tájföld, az Egyesül Arab Emirátusok és Törökország után érkezett Budapestre, ahol tegnap ellopták 2006-os Suzuki DRZ400S…..
Cobra. 2014.10.11 18:04:48
@cenzuratroll bosszanto: azt azért gondolom láttad a videókon, hogy nem épp "helyiek" voltak az elkövetők.
Tegnap este Budapesten, a Szabadság híd budai hídfőjénél ellenőrizték a robogósokat a rendőrök. Két motoros járőrrel találkoztam, akik éppen egy ötvenesként, tehát rendszámtábla nélkül használt Vespa ET4 125-öt nézegettek. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen rendőri…..
Láttunk már rotakapákat egymás ellen versenyezni, vicces és szórakoztató dolog. De az, amit a videón látunk már szinte ijesztő. Egy ilyen kétkerekű kistraktor, a mögé csatolt utánfutóval tökéletesen alkalmas arra, hogy mondjuk hússzal csettegjen az úton. De hogy a…..
Még szinte meleg volt Szent István kenyere, amikor olvasónk csomagja a messzi Kínából, mindössze 2 nap utazás után Magyarországra ért. Azóta a magyar hivatali útvesztőben bolyongva keresi egymást csomag és gazdája. Kedves olvasó, ne csüggedj, minden nap új…..
Cobra. 2014.09.05 16:58:23
@gyorossyerno: a csomagon jól volt feltűntetve a név és cím, illetve a postaládádon/ajtódon megfelelően fel vannak ezek tűntetve? Ha nem, akkor meg is van a hiba. Ha igen, akkor is, mert akkor tényleg a postás volt a hibás.
...aki nemrég autót vett Németországban. Egy kiváló, 330.000 km-t futott benzin-gázos-klímás-horgos-tempomatos Voyagert 1996-ból, első tulajdonostól. Nagyjából 120 km-re volt az autó. Beült egy kölcsönautóba, maga mellé vette két gyermekét, aztán elvezetett Bockauba.…..
Cobra. 2014.07.16 20:42:50
@Darth_Vader: akkor a magyarok 80%-a az?
Belsőség Íme a bizonyíték... 2014.07.16 11:00:40
...hogy nem csak a szánk nagy, amikor nyereményeket emlegetünk, melyeket csak nettó részvétellel haza lehet vinni. Ráadásul nem ám filléres, haszontalan vackokról van ez esetben szó, hanem négy, vattaúj Uniroyal abroncsról, melyek a lehető legjobb helyre kerültek, hiszen Adrienn…..
Figyelem! Az út paraméterei miatt személygépkocsival nehezen járható! Behajtás csak saját felelősségre! A tárcsáról mindenkinek a fék jut eszébe, ugye? Helyes, sőt, dicséretes! De itt most a gázról lesz szó. Meg sült húsokról, amik megvadítják az ember érzékeit.…..
Az oroszok előszeretettel szerelnek fedélzeti kamerát autóikba, motorjaikra. Ezeknek számos megdöbbentő és érdekes videót köszönhetünk: olykor hatalmas mentéseket, hajmeresztő manővereket, durva baleseteket, vagy akár verekedést is rögzítenek.Nem lehetett könnyű annak a…..
Még három éve sincs meg az 504-esem, két éve használom is, de már úgy tűnik, mintha legalább egy évtizede együtt lennénk. Ez egy emberek közötti kapcsolatban még akár pozitív kicsengésű is lehetne, de a Peugeot esetében a temérdek alatta, fölötte, mellette, olajosan,…..
Cobra. 2014.07.05 11:32:24
Cobra. 2014.07.05 19:50:39
@Rocko-: De ha ott van előttem kiszerelve egy alkatész, ami biztos nem 100%-os és nem nagyon bonyolult a szétszerelése/javítása, akkor nem rakom be úgy az autóba, ahogy megkaptam. Főleg, hogy az eredeti is működött, csak ronda volt a hangja.