Regisztráció Blogot indítok
Adatok
readonly

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Raffael a Frizbiben 2011.06.06 13:31:00
Láttátok tegnap este a Frizbit? El voltam képedve, hogy Orbán Viktor után Raffael Sándor is úgy érezte, Hajdú Péternek kell interjút adnia, így egy olyan órát dobott össze a TV2, hogy csak tátott szájjal tudtam magam elé bámulni: 30 perces Raffael-interjú, Tomcat, majd SP+Flour…..
Egy iráni férfi, Madzsid Movahidi még 2004-ben öntött le savval egy lányt, aki nem akart feleségül menni hozzá. A súlyosan megcsonkított nő a tárgyaláson úgy vélekedett, a férfit meg kell büntetni, hogy a hozzá hasonlók is megtanulják: nem önthetnek savat a lányok…..
readonly 2011.06.03 15:00:09
@Ianas: Félnek attól, hogy az ország ott is liberális fordulatot vesz (=USA visszabombázza őket a korai kőkorba és megszállja őket a nyersanyagoktól való kifosztásuk befejeztéig), amely USA megszállás alatt őket a liberális USA meghurcolja. (a liberális kifejezést azonos tartalmúként használom mint a nácit, a kommunistát, a szocialistát vagy ép a fasisztát vagy a cionistát: szélsőséges, kirekesztő, rasszista idióta barmok gyülekezete)
Ennyi.
  Én nem tudom (pedig nem vagyok egy Kristóf Attila), hogy miért van az, hogy miközben mi, magyarok lakásra, plazmatévére devizahitelt vettünk fel, karácsonykor meg szimpla személyi hitelekből ajándékozunk és nincs (vagy alig van) megtakarításunk, mert hát miből, aközben…..
Mint látható, kicsit megújultunk, a kinézetünk még mindig csak átmeneti, de legalább világosabb. Ennek örömére most egy kicsit nekimegyünk pár polgármesternek és alsó hangon két városnak. Manapság sok közös van Tarlós Istvánban egy buszsávban és Székesfehérvárban. Aki…..
readonly 2011.06.03 07:44:42
@arany_ember: mi köze a kti-nek ehhez? egy intézmény, ha kap vmire megbízást és fizetnek neki, elvégzi az elemzéseket, ha nem kap megbízást, más munkát végez ez el.

kaptak vagy sem erre az ügyre megbízást?
readonly 2011.06.03 07:55:46
@Tamara Jagello:

"3) Őrmező felől nagyon sokan mennek fel minden reggel a Budaörsi útra az Osztyapenkónál. Ők vajon miért nem az Egérút felé mennek? "

Egyáltalán hogy érje el az Egérutat Őrmezőről? Vannak sejtéseim, de szvsz ez önmagában egy kalandos vállalkozás.
readonly 2011.06.03 07:58:56
@té em: A VEKE magát szakmai szervezetnek deffiniálja. Elvárható tehát, hogy eszetlenséget ne javasoljanak. A VEKE mint okleveles mérnök tagokkal rendelkező szervezet szaktanulmányok megírását is vállalja. Végzett, diplomás mérnököktől elvárható, hogy baromságokat ne javasoljanak.

A politikus? Kérem, az ab ovo hülye, továbbá lop, csal és hazudik. Mindegy, milyen párt tagja. Szakmai felelőssége végképp nincs, hiszen nem ért hozzá.
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
readonly 2011.06.01 15:35:31
@ave: Nem baj, Budaörs és Törökbálint fő bevezető útjaira majd csak helyiek hajthatnak be akkor a jövőben, s az autópálya három kifelé tartó sávjából is csak egyet kell odaadni a pestieknek, azt is csak KIHAJTÁSI díj ellenében. A másik két sávot meg az aggloban lakók no és a helyiek használhatják, ingyen.

Szemet szemért, fogat fogért.
readonly 2011.06.01 16:37:55
@zsírvezér: Persze, hogy nem leszel népszerű, mert sötét vagy felfogni, hogy az egész intézkedés legjobban a most is tömegközlekedéssel jövőket szopatja, mert együtt állnak a most már sokkal nagyobb dugóban az autókkal együtt a BKV és VOLÁN buszok is.

Sőt.
Az autós kanyarít egyet a kormányon és megy másfelé, de mi, tömegközlekedők, mijaf@szomat csináljunk? Szorítsunk fegyvert a BKV/VOLÁN sofőr fejéhez, hogy márpedig áttörsz a dugón, nem számít semmi?
Baromság, még a tömegközlekedők vannak jobban megszivatva, ezek után hogy állna át tömegközlekedésre az autós? Sehogy.
 Hónapok (lassan egy éve) azt hallgatjuk a kormánytól, hogy megmentik a bedőlt hiteleseket, meg Nemzeti Eszközkezelő ésegyéb...Két éve kezdtünk épitkezni, egy éve be is költöztünk (és 20 évig nyögjük a hitelt). Még az épitkezés alatt hirdettük a lakást eladásra,…..
Gyurcsány, Mesterházy, Puch, és a modern, európai értelemben vett rötyi      Az MSZP nem a baloldal. Az MSZP utolsó esélye a megújulásra viszont valóban a baloldal esélye – csak másképp. A baloldal igazi esélye az, ha az MSZP végre végleg eltűnik a színről.…..
readonly 2011.05.27 10:52:36
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
A Népszavát és a stop.hu-t cenzúrázzák, a Népszabadságot megelőzte egy megyei lap, a Fühü és talán a galamus.hu is megszűnik. A baloldali sajtót nem a jobboldal győzte le, saját közönsége fordult el tőle. (Fotó: Wiki) A magyar baloldali sajtó hanyatlása egy újabb…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kifejezettem bírom, mikor Kedves Vezetőnk a világ pénzemberei előtt beszél. Ilyenkor egy sajátosan torzító önjáró vetítőgéppé lényegül, amit nincs az a mozigépész aki lekapcsol valahogy. Nekem az is furcsa volna, ha ő maga elhinné a…..
hogyvolt Alekosz - 1x12 és 1x13 2011.05.23 14:00:00
Alig tértem magamhoz a görög érzékiesség randi után, máris két újabb ökölcsapást kaptam, mindkettőt gyomorba. Sigismundus Sokol rádiós képén azóta röhögök, mióta átküldte, és elhatároztam, ezentúl én is beöltözök tévézéshez, téma szerint. Az Alekosz feleséget…..
readonly 2011.05.23 16:02:59
   Meghajolt saját szemete előtt. Nyilván azok mentek ma az utcákra, terekre és erdőkbe a Te szedd! akció keretén belül, akikre amúgy sem jellemző a szemetelés, az igénytelenség. Mi egy nem oly régi mandineres poszt alapján a Hunyadi teret és játszóterét…..
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
  Meglehetősen feszülten mutatta be a lassan elkészülő Margit híd állapotát László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke a fenti videón. A feszültség jogos: négy közgyűlési határozat szól arról, hogy normálisan kiépített bicikliutak legyenek a felújított hídon (ha…..
Szenzációs ez a Fidesz, csak így tovább :) Ősszel bezár a Zöld Pardon és a Rió a Petőfi-híd budai hídfőjénél, a helyén egy nagy Országzászlót állítanak, a terület pedig az alkotmány hatályba lépésének emlékhelye lesz. Beszarás-behugyozás.Koronaúsztatás? Ugyan…..
hogyvolt Alekosz - 1x02 2011.05.12 15:17:00
Tudtam, éreztem, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken jutalomjáték lesz, de azt én sem gondoltam volna, sírvaröhögős, farkasvonyításos, taknyam-nyálam egybefolyós órákat töltök a tévé és a monitor előtt, hát kincseim, a kommentek sem kutyafaszák, ha értitek, hogy mondom.…..
readonly 2011.05.12 20:50:05
@Hódos Hajnalka: uhhh, ez ilyen szőkenős fiatalos, mint a ruci, szenya, hari stb. :S
readonly 2011.05.12 20:59:39
@Hódos Hajnalka: bocs(ika), de ezt a nyelvet mi faék pasasok nem beszélni :D
     Téged is zavar, hogy országszerte utcákat, parkokat, erdőket önt el a szemét? Itt az alkalom, hogy közösen tegyünk ellene! 2011. május 21-én bebizonyítjuk, hogy a szemétszedés is lehet valódi közösségi élmény! Regisztrálj most, szervezz csapatot, hívd…..
readonly 2011.05.10 17:02:09
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
Franciaországban is van semmi közepe, ahol a mezőgazdasági termények mellett logisztikai központok és más, városi levegőt nem igénylő objektumok nőnek előszeretettel. Közéjük tartozik az energiában utazó EDF társaság archívuma is, ahol 70 kilométernyi papír és mikrofilm kap…..
Hát igen, Fradika kell, Corvinus nem – foglalta össze tegnap a rektor tájékoztatója közben egy mögöttem álló hallgató a fejleményeket. A kétségtelenül populista ízű megközelítés már csak azért is pikáns, mert bizonyára valami hasonló (a foci helyére állami…..