Regisztráció Blogot indítok
Adatok
névtelentroll

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hiánypótló írás következik arról, hogy mit hogyan szokás, illik, kell csinálni, ha pizzarendelésről van szó. Kitérünk az átvételre, a borravalóra és még sok más apróságra is! A  gördülékenyebb és problémamentes kiszállításáért te magad is sokat tehetsz! Akár a megrendelő vagy, akár a futár!..
A napokban jelent meg egy cikk az indexen, melyben a Sun City Grill Bár egyik „különlegességéről” írtak. A bár közösségi oldalára november 4-én került fel egy poszt egy RÁNTOTT HÚSOS-ANANÁSZOS pizzáról. Az emberek olyannyira szokatlannak vélték a kreálmányt, hogy jópáran nem tudták komment nélkül…..
névtelentroll 2019.11.09 17:46:42
@funfun: Ez nem sznobéria, szimpla emberi tartás, ilyen moslékot nem eszünk meg, a disznóknak adjuk...
Bizonyára sokan elgondolkodtál már azon, hogy vajon mit csinálhatnak a pedagógusok a nyári szünetben. Na jó, tudom, hogy igazából nem sok mindenkit érdekel, de hadd mutassam be egy átlagos általános iskolai tanár tipikus nyarát.   A hírhedt három hónapos nyári szabadság… Ha minden áron ki akarsz…..
névtelentroll 2019.07.18 19:18:24
@csúti csüngőhasú tolvaj: neked kellett volna kicsit többet ülni az iskolapadban, a tanár nem egy szaros gépet baszkurál egész nap a szalag mellett mint te, hanem a jövő generációját próbálja oktatni...
Lassan Nyugat-Európában is elkezdődik majd a nyári szabadságok időszaka, ilyenkor mindenki megindul kipihenni az év első felének fáradalmait. A határátkelők közül sokan ilyenkor Magyarország felé veszik az irányt – de vajon milyennek látják az országot, milyen tapasztalatokat…..
névtelentroll 2019.06.27 23:03:05
@Tapsvihar: Egyrészt egy deka közöd nincs hozzá, másrészt a "gazdag nyugdíjas" költése pont, hogy a magyar gazdaságot gyarapítja...
Új lakásba költözni mindig izgalmas, de sok mindenre kell odafigyelni. Egyik ilyen tényező a szomszédok, mert a velük való viszony nagy mértékben meghatározhatja, hogy hogyan fogod érezni magad hosszútávon az új helyen. Most segítünk a kezdeti lépésekben, hogy később már simán menjenek köztetek a…..
névtelentroll 2019.05.30 14:49:14
@ekat: na ja, amikor német és holland társasházakban éltem, ott se volt ez szokás pedig utóbbiak imádnak mindent ami amerikai, a blogger max valami filmben láthatta, én be nem engedném ha valami ismeretlen hülye idejönne jópofizni, jézus milyen emberek vannak...
Különösen a hideg hónapokban jelentenek problémát a társasházak lépcsőházába behúzódó hajléktalanok. De mit lehet ilyenkor tenni? Egyáltalán miért baj ez?..
Négy kerékkel a halál mezsgyéjén A mai Napi érdekes ismét egy tematikusan szerkesztett képsorozat lesz, melyben sokszor teljesen hihetetlen pillanatokat örökített meg a kamera. Csodás megmenekülések, repülő alkatrészek. Gépek, emberek és halál. Száz év balesetei az autósportban...
névtelentroll 2018.12.09 19:32:54
@Punxsutawney Mormota: Sir Jackie Stewart mondta, de már étizedekkel ezelőtt, "When I was in F1, sex was safe and motor racing was dangerous."
névtelentroll 2018.12.09 19:34:51
@Tejinashi: Minden komoly autóversenyző atléta is, a versenytempóval járó erőhatásokat (elsősorban a nyakizmokra ható oldalirányút, illetve a hőt) máshogy nem lehet elviselni a kellő koncentráció mellett.
Természetes, hogy mindenki próbálja így vagy úgy egyedivé tenni a saját autóját, de vannak akik ezt úgy érzik minden „erkölcsi” határon átivelő módon valósitják meg. Lehet ez egy önkifejező eszköz számukra, lehet ez a belső zűrzavaruk kivetülése, de kérek mindenkit, hogy ha ekkora a baj inkább…..
névtelentroll 2016.10.21 18:37:21
@Motorhead: amelyiknek van minimális ízlése
névtelentroll 2016.10.18 08:00:16
@midnight coder: "Ha a TESCO-s árufeltöltő kimegy a németekhez, az csak jó - egyből van másik a helyére" Van a fenét, mesélhetnék róla...
Tegnap az Indexen megírtuk, hogy a magyar köztévé az utóbbi idők egyik legnagyobb üzletét kötötte a BBC-vel, mármint a BBC számára volt az, hiszen anyagköltséggel együtt 378 880 eurót fizetett az MTVA egy rakás tartalomért. Ezért összesen 335 órányi műsort kaptak, melynek nagy részét, mintegy 148…..
névtelentroll 2016.10.15 09:48:40
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: A hollandok sem szinkronizálnak, minden angol nyelvű tartalom felirattal megy. A nagy többség jól is beszéli a nyelvet...
Alapvetően amint a 60-as, 70-es évek fordulóján kialakult az autós üldözés eleme az akciófilmekben, rögtön népszerűvé vált, és egyből megjelent rengeteg elengedhetetlen kelléke, amelyektől többnyire azóta sem tudott megválni. Rendre az alapfelállásnak megfelelően két autó…..
névtelentroll 2013.03.02 17:46:50
Ma délután a Magyar Nemzettől kerestek telefonon, hogy kommentáljam a szocialista párttal kapcsolatos legújabb értesülésüket. Miután azonban egészen addig a fűnyírásnál komolyabb szellemi kalandom nem volt, a hívás pillanatában pedig éppen egy homokvár felépítésén…..