Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liquid5

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andalúziai körutazásod, vagy nyaralásod megtervezéséhez jól jöhet néhány tipp, hogy Te is megtaláld a régió legszebb falvait, melyek varázsát igazán csak akkor érted meg, amikor felfedezed őket! De vigyázz, mert mind egytől-egyik első látásra szerelem! És ha még hozzá rakod az andalúz életérzést, a…..
Tavaly a Comment:com elsőként írta meg, hogy egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni az ünnepek kötelező kellékét, a Reszkessetek, betörők!-et. A tragikus hír hallatán akkor azonnal megalakult a Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek…..
liquid5 2014.12.11 11:03:42
@Nem Penny hajója: odaszíjaznék mindenkit a székbe arra a 'néhány' órára, aki elégedetlen a szaros kis életével és csak panaszkodik állandóan...:)
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
liquid5 2011.04.08 14:51:55
@EMP: téged meg mindenki más utál ezért, de hát apád volt az, aki nem nevelt meg - mindegy milyen okból..szánalmas vagy vele együtt
liquid5 2011.04.08 14:56:50
@hagyma: :)igazad van,címszavakban pontosítok: story-ferdítés; indexre-kirakás; szemtelenkedés
liquid5 2011.04.08 15:34:08
@EMP: Alapvetően ritkán gondolunk bele a másik helyzetébe. Ő bepöccent, mert te nem tudtál köszönni, te bepöccentél, mert kioktatott, én bepöccentem, mert utálkozol és általánosítasz. Azt hiszem mindannyian megbuktunk toleranciából...