Regisztráció Blogot indítok
Adatok
den16

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehezen viselem az ünnepeket, de kezdjük az elejétől. Csütörtökön még elmentem vásárolni a húgommal, kinéztem neki egy tök jó kabátot, mert elég gáz a jelenlegi, mivel más nem volt hajlandó, ezért én mentem el vele megvenni, no meg elmentem marhát venni :) Visszafelé…..
den16 2012.12.23 14:25:12
@agyragobogar: " aki megcsalja a jelenlegit az meg fogja csalni a következőt is. Ha te leszel a következő majd készülj fel arra, mikor hős szerelmes lesz az új kolléganőbe veled lesz szar a családi mozizás. "

Szerinted erre mit lehet mondani? Benne van a pakliban. De ezzel a logikával élve, akkor nem érdemes újraházasodni vagy akárcsak új kapcsolatba kezdeni, hisz a szüzességet elveszteni segítő partner után lehet megint jön a szakítás. Szóval ennek a félelemnek van racionális alapja, de minek nincs kockázata? Akkor is megnő a halálozás esélye, ha kimegyek az utcára.
Este megbeszéltük, igen, belém szeretett, no meg én is, de azt is megbeszéltük, hogy barátok leszünk és tényleg nem szeretnék mást, ismerem a családját és ez lenne életem első cselekménye, amelyet magam is ellenzek. Ő egy olyan pasi, aki mindig azt teszi, amire vágyom,…..
den16 2012.12.20 12:20:23
@Enchantée: "Biztos, hogy ez SZERELEM,"

Hát érzések tekintetében nem hinném, hogy jelen esetben sok különbség lenne, másrészt maga a szerelem erősen szexuális alapú, hogy úgy mondjam. Én kifejezetten szerelem-mániás vagyok, de a nagybetűsben semmiképp nem hiszek, sajnos racionálisan állok hozzá, mindenesetre most mindegy, hogy mi is keltette fel az érdeklődést. Azon kívül a végkifejlet tekintetében is mellékes, legfeljebb szenved a srác.
A nagynéném profliképe a Bee Gees egyik tagja.*Egész életemben normális családra vágytam, kárpótlásul, amiért én nem vagyok az.* vénkorában..
den16 2012.11.07 14:42:51
@motymoty: Na jó, bár nekem nincs facebookom, de azt gondolná az ember, hogy ez egyfajta személyi. :) Legalábbis akkor, ha nem akar anonimitásban lenni.
den16 2012.11.09 15:59:36
@motymoty: Na, ebben egyetértünk. :)
Időről-időre előjön a digitális átállás, aminek következtében megszűnik a földfelszíni sugárzás, ami nem lebecsülendő probléma, mert sokan maradhatnak tévéadás nélkül. Például én is. A rászorulók átállását támogatni fogják, senki sem maradhat (adással terhelt)…..
Annyira mocskosul elegem van, tök jó volt, hogy ma dolgozhattam, legalább nem gondolkodtam, a vizsgát és a holnapi sulit kihagyom, egyszerűen nem kell további frusztráció, képtelen vagyok erre... jövő hétre meg kénytelen leszek összeszedni magam. Aztán hazajöttem, kiengedtem a…..
den16 2012.11.03 07:15:33
@Lady.Bird: És mi lett volna akkor, ha nem a nő vér szerinti gyerekei lettek volna?
den16 2012.11.03 07:55:35
@díva naíva: Egy válás esetén a nőé a ház eléggé gyakran, bár igaz a gyerek szokott lenni az indíték. De azért mégiscsak a nőt kipaterolni nem túl lovagias/férfias. És csak válás közbenről beszélünk.
Deansdale Olaj vagy zsír? 2011.05.13 11:21:22
Ahhoz, hogy e kérdést eldöntsük, három tényezővel kell tisztában lennünk. Kezdem a legkevésbé "mérhetővel"; akik kőkemény és sziklaszilárd tudományos érveket várnak, azok lapozzanak a második ponthoz. 1. A növényi olajoknak nyilván nem pontosan ugyanolyan a kémiai…..
Tegnap átjött Bandita, elvitte a maradék cuccait, megjavította a garázskapumat... Úgy indult, hogy nézett a nagy boci szemeivel, mikor bejött, majd automatikusan átölelt, hogy mennyire sajnálja, hogy mekkora szarban hagyott, én pedig szimplán elsírtam magam. Utána kivonult elpakolni,…..
den16 2012.11.02 13:46:12
@Zsit (nyau és rémizé): Itt arról van szó, hogy egy férfinak "véletlenül" lett egy gyereke, és esetleg nem akarja megölni. Szerintem elég ritka az a férfi, aki saját magával akarna kicseszni, és szívesen fizetne gyerektartást. A férfiaknál nincs olyan ösztön, hogy majd' megőrülne úgy akar gyereket, sőt ő szívesen el is kerülte volna.
den16 2012.11.02 18:34:49
@Zsit (nyau és rémizé): De látom, folyamatosan védekeznem kell, ha Banditáról van szó. :) Én csak ő helyzetét és érzéseit próbálom megérteni, mit miért csinált, bevetem az empátiámat, semmi több, azt meg pláne nem jelenti, hogy egyet is értek vele.
De most csúnyán... korábban hazaküldtek melóból, tök örültem, el tudtam indítani a mosást, meg hasonlóak, épp pakolászom a ruhákat, nagy bőszen mesélek a napomról. Leülök, tartok egy kis szünetet és B, mint Balfasz bejelenti, hogy neki ez nem megy, mennie kell. Úgy elkapott a…..
den16 2012.10.27 17:41:46
@díva naíva: Akkor miért ment vissza? Semmi oka nem lett volna rá. Emlékszem, hogy egyszer sírt, mert a gyerekek nem csináltak rendet (a fene jó hosszútávú memóriámnak hála). Ez csak szimbolizálja a dolgot, itt elpattant, nem bírta tovább.
den16 2012.10.27 18:32:44
@díva naíva: " azóta a gyerkőcök is belátták, hogy nem lehet káoszban élni, "

Mondtam hogy csak szimbolizálja a dolgot.

" szikrányi jelét nem mutatta, hogy meg akarja próbálni"

Szerintem ö maga sem tudta, hogy mit csináljon abban a helyzetben...

" kár a szóért, ennek vége,"

...de ha nem akarod a témát pedzegetni, akkor nem erőltetem.
den16 2012.10.27 19:58:28
@díva naíva: "került, nem vette fel a telefont és menekült, ez a helyes út, mindenképp... "

Mit mondhatnék erre? Idióta. Én nem azért védtem, mert egyetértek vele, vagy bármi ilyesmi, sőt sajnálom, hogy így alakult. De hát a nők szexuális vonzalma nem mindig a jót húzza ki. Mindenesetre én minden jót kívánok hozzá, hogy találj egy férfit, aki mellett boldog lehetsz. Sok ilyen van, aki családra vágyik.
édes - keserű # 528 2012.02.29 16:00:00
 Nem gondoltam volna, hogy a fürdővendégek után a sanyarú sorsú 8. kerületi házaspár lesz a másik téma ami átlépi a 100 hozzászólást. Itt merült fel a kérdés:    A képen látható test: túl izmos nem elég izmos pont jó Ergebnisse  (Tudom,…..
den16 2012.03.08 10:29:04
@motymoty: Hát nekem nem jönnek be a szőkék, de azért erős túlzás lenne csúnyának nevezni, bár tény, hogy a kép cseppet sem előnyös helyzetben készült. :)

De kerestem neked egy előnyösebb képet: neo.nemhivatalos.hu/data/versenyzok/47/67659_1487419619312_1048567639_1101390_2058576_n.jpg
Nos, Bandita szerint anyagias vagyok... ettől elakadt a szavam... pfff. még hogy én anyagias, ha az volnék, akkor most lakásnéző legújabb Audi csodájában ringatnám magam és nem melóznák egy percet sem... de mivel NEM vagyok... ő meg néha annyira idióta, hogy elmondhatatlan...Kaptam…..
Ez a hét legsűrűbben használt szava, a holnapi angol vizsgám szókészletében is megtalálható és a céges tudományok között is...A cégnél egyre rutinosabban mozgok, fáradt vagyok, azért eléggé leszívott a hét, lelkileg sem vagyok a toppon, pedig akár lehetnék is és a…..
Elmúltak a mézes hetek, Asszony mit csináljak veled? Szedd össze a sátorfádat, látogasd meg az anyádat. Inkább iszom három deci kevertet. Olvastam több helyen is, hogy a frissen elhalálozott világsztár haláláról csakis annak volt férje tehet, nem is az, aki hozzá ment, és…..
édes - keserű Összetevők 2012.02.20 16:22:33
Ez a hétvége sem telt hiába, megtanultam, hogy főzni is egyszerű, csak a megfelelő ízeket kell kombinálni egymással, és a megfelelő elkészítési móddal, menni fog ez is, mint a táncolás.Közben meg egy remek kis szerelmi háromszög van nálunk kialakulóban, vele…..
       kontra       új molett csaj :D     Én továbbra is a molett párti maradok, valószínűleg a férfiak nagy többsége már nem, de kit érdekel a nagy többség? :) ..
édes - keserű Nincs 2012.02.06 11:11:00
Nincs kedvem.  Jó ideje már.Előbb-utóbb mindenki unalmas lesz...
Nem szoktam képeket megosztani, de ez nagyon tetszik :)  U.i.: Na, Bandita berágott a képen, teljesen vicces... Szerinte nem fair a vékony nőkkel szemben, hogy nem pl. Cindy Crawford-ot tették relációba Marilyn-nel. Szerinte ennyi erővel berakhattak volna egy dagadt háziasszonyt…..
minden téren... hol jó irányt vesznek a dolgok, hol rosszat, de nem áll egy helyben semmi.Nagyfiam: A legfontosabb, hatott a tanító nénire a szövegem, úgyhogy kisfiamat előre ültette és máris 2-es helyett 5-ös lett a szövegértése, úgyhogy megígértem neki, hogy este…..
édes - keserű # 507 2012.01.31 16:24:00
Sokáig nem tudtam beletörődni a saját tökéletlenségembe, mióta néha sikerül, irritálom vele a tökéletes embereket...
den16 2012.02.01 17:01:55
@motymoty: Ha pedig jön komment, könnyen lehet, hogy van valami kötekedni való. :)
édes - keserű Házasság 2. 2012.01.27 15:35:00
Kicsit visszatértünk az esküvőhöz, talán még egyszer be is fejezem a sorozatot, de közben eszembe jutott az egyik eset. (Volt több is, például voltak akik hazamentek, mert nem hitték el, hogy élő zene van. Igen, meg is nézhették volna, de nem tették.) Az egyik korunkbeli…..
Úgy döntöttem és igazából erősen afelé tendálok, ugyan még vannak fekete lyukak az életemben, de alapjában véve kezd kisütni felettem a nap.Az elmúlt 3 évem bátran mondhatjuk, horrorisztikusra sikeredett, a lakás eladásával kapcsolatban, főleg, hogy manapság, amikor jelzálog…..