Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Gideon

4 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözletem mindenkinek.   A lentiekben leírt történet nem engem érint hanem barátnőmet, és a munkahelyi stressz (vagy nem is tudom ez már mi...) már a kapcsolatunkat veszélyezteti. Barátnőm 21 éves, 8 órás bejelentett munkahelye van, ideje-korán munkába állt. Eladóként…..
A nép sértegetésének, becsmérlésének és lenézésének semmilyen pedagógia haszna nincsen. „A politika és a gazdaság szoros szövetsége emellett minden esetben kiegészül a lelki és szellemi értelemben is elzüllött választók millióival. Ezt az agresszív, önző és saját…..
B.Gideon 2014.01.05 22:10:48
            1959. július tizenhetedikén Real Madrid : Santos a Bernabeu Stadionban. A Real 5:3-ra győzött. Puskás Ferenc lőtte a spanyol csapat egyik gólját, a másik oldalon viszont a tizenkilenc éves Pelé lőtt gólt.          …..
B.Gideon 2014.01.05 22:04:16
B.Gideon 2014.01.05 22:05:26
Nem voltam homokzsákot pakolni és a fészre feltettem kajaszünetemben egy másik blogbejegyzést innen a Blog.hu-ról.. Nem ismerem az illetőt, de annyira igazakat írt, hogy le vagyok nyűgözve..:) Na jó.. Azért el nem ájulok, de spontán minden szavával egyetértek.   Ami ebben…..
Magyaridióta Túláradás 2013.06.11 18:04:38
(kép a Kormányportál címoldalán, 2013. június 11-én) Nem, nem találkozunk a gáton. És nem azért, mert hazaküldtek, hanem azért, mert ki sem mentem. Nem is terveztem. Eszembe sem jutott. 1) Ha ez lenne az első árvíz Magyarország történelmében, vagy szűkebben: a Dunán, lenne…..
B.Gideon 2013.06.12 07:56:43
Publius Egy jó nap magyarnak lenni 2013.03.17 12:30:55
Az idei március 15-e egyszerre volt számomra a legtragikusabb és a legfelemelőbb nemzeti ünnep az elmúlt tíz évben. Felemelő volt látni, ahogy a több száz magyar kelt útra, hogy segítsen az ismeretlen nemzettársain bármiféle anyagi érdek vagy mögöttes szándék nélkül. És…..
B.Gideon 2013.03.18 23:14:10
@Ianas: Igen.. a fejlettebb nyugati országokban..
Csakhogy mi fejletlenek vagyunk és mindig vezetőben gondolkodunk, ...valakiben, akire fel lehet nézni és bízni a szavaiban.. erre gondoltam. amúgy meg nem királyra.. A királyokat jobb távolról szemlélni.. olyan ember kéne, de fiatalabb kiadásban, mint pl. Göncz papa volt, őt, azt hiszem ez elmondható mindenki szerette és szereti..okos is. Olyan ember kéne, aki tisztában van a szavainak súlyával és ki mer menni testőrök nélkül is az utcára, mert tudja, nem bántja senki, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy az ország érdekében dolgozik, cselekszik.. na kb. ennyi..
Na beleért a kezem a bilibe..:DDDD
Sok minden kiderült már az utóbbi években arról, mit nem szeret ez a mi Vendetta Ferink igazán. A félbehagyott - igazán el se kezdett - kerületi elszámoltatás felemlegetését kifejezetten utálja, a kritikától üldözési mániás depresszióba esik, most meg itt van a legújabb mísz…..
B.Gideon 2013.03.03 13:04:04
@Kis ember: :)))
Eszembe jutott, hogy van egy hirdetés, Magyar Államkötvények. "Az én történetem" címmel..  Kb. kismillió emberke elmondja miként virágoztatta fel a vállalkozását.. Hát ma eszembe jutott, hogy Bajnaiék elkezdhetnének ellenkampányozni Orbánék ellen, ilyen címmel és csomó…..
Agycsikorgatások mindennap Abba 2013.02.10 15:47:19
..
Azzal kezdődött, hogy egy srác felrakta a netre: azt igérte a mellett ülő csaj, ha kap 1 millió lájkot, akkor élhet fajfenntartási ösztöneivel. A dolog sikeres volt, bár gyerekáldásról egyelőre nincs hír, de a Facebookot sikerült megtermékenyíteni, azóta is jönnek a…..
B.Gideon 2013.01.29 02:30:15
Pézsma Ahogy volt, úgy volt 2013.01.05 15:50:32
Tegnap szörfölgetés közben egyszer csak Rogán Antalra kapcsoltam, aki épp úgy beszélt a józan észre való hallgatásról, hogy közben tulajdonképpen non-stop hazudott. Gondoltam, csak a vicc kedvéért nézzük meg a dolgot kicsit közelebbről. Legutóbb azt írtuk: ha a Fidesznek…..
Nagy lépés az emberiségnek.. kicsik nekem..  Sok helyen blogoltam már. A nevem / nickem félrevezető, mert igazából nő vagyok, de szeretem a Gyilkos elmék sorozatot és kedvencem Gideon és a mogorva tekintetű emberke  is, de az ő nevét nem jegyeztem meg..  Jó ideig egy…..
És hogy még egy kicsit komolyabbra fordítsam a szót, miért említem fel mindezt? Mert a varánusz-jelenség tulajdonképpen sok más jellel együtt azt indikálja, hogy a magyar társadalom micsoda mocsár. *** "Minden portálnak megvan a maga (var)ánusza", tartja a régi, magyar mondás.…..
Ismeretes... a 4K úgy döntött, hogy a Bajnais népfrontba nem lép be, legfeljebb a választások előtt megállapodást köt. A bejelentésről egyáltalán valamit gondolók körében két, persze logikus és persze előre kiszámítható vélemény oszlik meg. Egyesek szerint a 4K ezzel…..
B.Gideon 2012.11.17 23:48:36
@Balt: Ej.. ha állandóan ezen lovagol mindenki, akkor nem lesz itt változás..
Mégis kit vártok? Messiást?
Vicces az egész .. valaki a nevét merte adni egy un. vállalkozáshoz, hogy elmozdít egy elbaszott szar rendszert, aki az emberek többségének nem jó.. erre mindenki egyből farkast kiált, a régi dolgokat emlegeti és nem hisz neki.. pedig viszi a felelősséget.
Ez a baj veletek emberek.. orrotoknál tovább nem láttok.Dobálni könnyebb, mint gondolkodni és megérteni..
Bajnai megnyerte a pereit is.. az LMP ezzel szemben egy pert sem nyert, amit indított és alaposan elbaszta az emberek bizalmát is..
Bajnai tisztában van vele, hogy sokak szemében szálka és mégis bevállalta.. szerintetek megéri neki?
Szerintem: NEEEM!
Nem fog miniszterelnök lenni, ezt már most borítékolnám, viszont segít annak, aki lesz..mert változást akar ő is..
Én úgy gondolom és úgy látom komolyan tesz azért, hogy O.V.-ék eltűnjenek.. de higgyétek el, utána tuti beáll szürke eminenciásnak, mert nem szereti a felhajtást.. nem olyan embertípus..
"Hogyha új trükköt nem csinálsz,Holnap kijön egy óriás.Téged megesz, engem elás,És nem csinál semmi mást,Ez a kurva nagy óriás." (via)     Egyszer volt, hol nem volt, Tündérmeseországban ahol a ősi hagyományai vannak a parasztvakításnak a legkisebb kistesó is…..
Orbán Viktor valami nehezet evett vasárnap este. Csak forgolódott, de hajnalig nem tudott álomba merülni. Mire mély álomba szenderült, máris szólt a vekker. Rossz volt nagyon. Főleg az álom, abban a felébredés előtti szakaszban. Valami kocsmában töltötte az időt, s egykori…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Következő a probléma röviden: egy barátunk alkalmazottként dolgozik, míg egy napon behívta a személyügyes. Barátunk nem tudta mire vélni, hisz így is ember felett teljesít a munkahelyén. A probléma az volt, mint kiderült, hogy a barátunk egy…..
B.Gideon 2012.08.18 17:52:33
@Don Quixote de la Ferko: És most dolgozol valahol?:D Vagy csak netezel álláskeresés közben?:)
Kedves Despota és kedves Olvasók! Több éve, hogy ez a történet megesett velem, így már semmi aktualitása, de tanulságként megosztom veletek.10 évig voltam pénztáros az egyik helyi multinál. Ez alatt az idő alatt soha, hangsúlyozom, egyetlen egyszer sem volt se hiányom, se…..
B.Gideon 2012.08.03 16:52:07
@franc0: A lányom egy vendéglátós egységben dolgozott, egy hét próbaidő volt. Szerződést nem írattak alá vele sem és más lányokkal sem, napi 2-3 olykor 4 ezer Ft borravaló is volt, fejenként, amit megtarthattak, de a hét letelte után nem kaptak újabb műszak beosztást és pénzt sem. Kicsit jobban járt, mint itt a blog írója.. aki nem tudom ki.. de nem ez számít. Az számít, hogy aki tudatlan, azzal bármit lehet tenni és mindig van, aki meg is teszi.
Konkrét céget is meg tudom nevezni, sok lányt átvert így.. úgymond gálánsan. Van, aki jobb melót is kihagyott ez miatt a meló miatt,mert hosszabb ideig tartó munkát keresett. ők talán perelhetnének, de igazából.. Ki foglalkozna velük.. ?? Hm?
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
Nem minden a csöcs, kérem szépen, hiába pakolgatják ki a Tv2 időjósnőjének másodlagos nemi jellegeit a képernyőre, soha nem tudja olyan megnyugtató hangon elmondani az időjárás-jelentést, mint Károly herceg. A brit trónörökös egy skót tévébe ugrott be, és állt be a…..
B.Gideon 2012.05.12 17:07:36
@Gee Halen: ezt most lájkolnám..:D
A minap Simor András felajánlotta, hogy visszamenőleg lemond fizetéséről, ezzel is segítendő az IMF-fel való megegyezést. Méltán nevezhető ezért a második legnagyobb magyarnak Széchenyi István után, aki ugyebár egyévi jövedelmét (érdekességképpen akkori 60 ezer forintot)…..
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..