Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jucifer21

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki a vietnami gulyásért zarándokol el a Margít körútra, pedig van ott nagyobb izgalom is!..
jucifer21 2019.05.04 23:40:30
  Már a felvezető rész is érdekes érzés volt. A hajnali 26 fokban fél óra motorozás a reptérig, egy darab félig pakolt hátizsákkal ketten, rövid ruciban, hogy átugorjunk a legközelebbi külföldi nagyvárosba: Szingapúrba. Az út oka profán volt, lejárt a vízumom és ahhoz, hogy újat kaphassak, el…..
jucifer21 2019.02.25 15:48:30
Az óceánjárós munka sokak számára jelenti az első lépést a határátkelés felé. A mai poszt azért is különleges, mert szerzője négy éve keresett meg segítséget kérve, és akkor megígérte, hogy majd megírja, sikerült-e eljutnia egy hajóra és milyen tapasztalatokat szerzett.…..
Ismerjük a történetet: A hatalommal szemben álló ártatlan kisember könnyen megszánható és szinte biztosak lehetünk benne, hogy Illés bácsi is ilyen. Szegény elesett öreg ember. Hát honnan lenne neki pénze? Kérem szépen nekem van egy nagyon egyszerű elképzelésem a dologról. Ma 78 éves. 25 éve meg 53…..
Helló, Azt szeretném megtudni, igaz az a dolog, hogy a kisgyerekesektől azért tartanak a tulajdonosok bérbe adás esetén, mert egy nem fizető bérlőt, mondjuk, közjegyző által hitelesített szerződés ellenére se lehet kitenni, ha kiskorú is lakik a lakásban, mert közbelép a gyerek védelem és nem…..
Csepel nevének hallatán ritkán ugrik be az embernek a szinonimaként a luxus. Egy 8 szobás, 700 négyzetméteres, külön szülői emelettel rendelkező (!) házról azonban, amelynek 1 millió forint közelében jár a négyzetméterára már bizony felmerülhet bennünk az elnevezés, a…..
jucifer21 2016.03.13 19:31:47
Gazdagisztán Villa aprópénzért 2016.01.07 06:46:00
Rezidenciánál nem adjuk lejjebb. Hol máshol, mint a Széchenyi-hegyen, lábához borulva az egész város. És tényleg külképviseleti rezidencia volt (a hirdetés szövege szerint). Egyébként, akkor nem is olyan drága, hiszen ezen a környéken a 400 ezer forint körüli négyzetméterár,…..
Nem lesz egy örömteli hogyvót ez senkinek, nekem azért, mert meg kell írni szombat reggel, az olvasónak meg azért, mert Szájmont kihajították a kulipintyóból. Na jó, menjünk bele a játékba: kiszavazták. Nem voltam feltétlen híve, sőt, kifejezetten idegesített a pali, de…..
Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan,…..
Belsőség Unortodox ingatlanos 2012.09.12 21:58:28
Aki feltehetően most csöppent a szakmába, de legalábbis a jogi dolgokkal nincs teljesen tisztában. Például feltehetően titoktartási szerződést sért azzal, hogy kiírja a jutalék mértékét. Ez csak egy dolog. A pontos cím megadása eléggé szokatlan, már csak azért is, mert így…..
jucifer21 2012.09.14 08:44:52
@pasi28:
naggggyon jó amit írtál.Próbáltam megfogalmazni de a lila ködtől nem ment.Kösz.
jucifer21 2012.09.14 09:09:37
@telkoe:
Sztem nem oké hogy ez a tanácsadó még ott ül ma is az irodában (ellenőriztem) 100%-ig értetlenül állok a dolog előtt , és mikor olvastam a cikket -szörnyülködtem és hangosan röhögtem egyszerre hogy ez hogy történhetett meg...
Tényleg szánalmas.De ez is még 2 napig lesz érdekes, valakinek már most sem az ahogy a kommentekből látom.
Rá nézve és a főnökére nézve, aki nem ellenőrzi a munkáját az újaknak, mert régi tanácsadó ilyet nem csinál.
"Ingatlanozni" megtanulni szerintem csak "élőben lehet" tehát hiába van oktatás mert csak felületesen tudják érinteni a felmerülő problémákat és egy lakás eladásának a folyamatát.
De igen soxor én sem értem hogy az internet világában miért van szükség rám--de van mert a megbízóimnak majdnem 100% adja be hozzám és még másik 5-6 ingatlanoshoz a lakását, annak ellenére hogy persze ő is megpróbálkozik az interneten az eladással.
Ennek is mi értelme ?
Szóval vannak tagok akik haladnak a korral ,általában a fiatalok vagy azok akik nap mint nap használják az internetet -jól- (na nekik nem kell semmi segítség)és vannak tagok (inkább az idősebbek) akiknek meg kell az ingatlanos.
Na megyek dolgozni...ja , 2 éve volt egy eladásom ---1500 napomba került míg sikerült eladnom. Már úgy jártam oda mintha haza járnék, a gyerekek felnőttek- a szülők elváltak közben , de én még mindig jártam hozzájuk. rendületlenül vittem az ügyfeleket. Mikor sikerült eladni szó nélkül fizette a jutit.Aztán belevetette magát a lakáskeresésbe , én is ajánlottam neki de beleszeretett egy olyanba ahol nem volt ingatlanos , csak tulaj---ahol úgy átb.....ák, a lakással hogy csak na.
Én azt ajánlottam neki hogy ne vegye meg mert a felújítást nagyon elnagyolták a megítélésem szerint , szerinte viszont nem és beleugrott egy olyan "felújított" lakásba ahova aztán talicskával kellett behordania a suskát.
Ez van.