Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trekk

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
... mármint a Guardian szerint. A lap az alábbi, maastrichti templom-könyvesboltot és egyben kávézót választotta a világ (valószínűleg) legszebb könyvesboltjának, ahol az oltár kávézóvá, a szentképek helye pedig könyvespolcokká alakultak. A Selexyz holland könyvforgalmazó…..
Íme, néhány csodálatos autóút, melyek felejthetetlen élménnyel ajándékoznak meg bennünket. Még a legtapasztaltabb sofőröknek is kihívás az úton tartani a szemét (és az autót:), ha ilyen csodálatos tájakon halad keresztül. Várom további javaslataitokat ide.Cabot trail,…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Iszonyatosan fájt a fogam. Nem aludtam egész éjszaka, a fogorvosom szabadságon…..
trekk 2012.08.23 00:43:18
@karcsibácsi: fel szemmel haza Franciaorszagbol, nem tul bolcs
Csak bo negy orat kellett varni es lehet, hogy a kovetkezo fel oraban mar megerkezett volna az orvos es a magyarorszagihoz hasonloan, fel ora alatt megoldotta volna a problemat.
2012.márciusában édesanyámnál elváltozást találtak a tüdejében.A kiírt CT 2 hónap múlva esedékes.Addig vártunk.Majd májusban kiderült hogy tumorról van szó.Mivel nyár jön az orvosok egymásnak adják át a beteget ide-oda passzolgatják,lassan már azt sem tudtuk ki is az…..
Tisztelt Praxis blog!   Először is engedje meg, hogy gratuláljak a blogjukhoz, rendszeresen olvasom, abszolút hiánypótló kezdeményezés!   Eddig abban a hitben voltam, hogy soha nem jön el az idő, hogy önöknek írjak, de a közelmúltban történtek arra sarkalltak, hogy…..
Tisztelt Praxis blog! Teljesen egyetértek a cikk írójával. Ami most az egészségügyben történik, azért kár levonni az egészségbiztosítási járulékot! A férjem 12 éve kapott agyvérzést, azóta szedi a vérhígítót. Nem rég megfájdult egy törött foga, ki kellett…..
Praxis Megfulladt a babánk 2012.05.24 07:29:00
Tisztelt Praxis Olvasók! Négy éve az első igazi májusi meleg volt. A napi rutin szerint elvittem a lányomat iskolába, és nem ígértem meg neki, hogy én megyek érte, mert lehet, hogy délutánra már megszületik a kisöccse. Nagyon várta már, mi több, alig várta, hogy más menjen…..
Sajnos az a gyakorlat, hogy az emberek általában nem írják meg az egészségüggyel kapcsolatos pozitív élményeiket csak a negatív élményeket és az nagyon gyorsan hír lesz.   Viszont úgy érzem, hogy nekem most tollat kell ragadnom mert ami velem történt az nem egy egyszeri…..
Kedves Olvasó! Nemrégen agyvérzéssel kerültem kórházba,lebénult a jobb oldalam és nem tudtam beszélni.Valami csoda folytán nem a Neurológiára,hanem a Belgyógyászatra kerültem.Kaptam öt infúziót amitől olyan lettem mint egy zombi és összevissza zagyváltam,nem tudtam…..
trekk 2012.05.04 11:04:23
@Dr.laikus PhD: tul sok mindenre azt hatarozott valaszt/velemenyt, sajat magadat alapul veve
trekk 2012.05.04 12:00:06
@Farkasokkal táncoló: ez egy nagy problema, hogy azzal foglalkozunk, amikor rolunk van szo, hogy ki hogy sertodne meg
ha valamit vegighallgatunk, ha valamit elolvasunk, meg nem jelenti, hogy abba belevagtunk
es termeszetesen meg lehet mar elore is kerdezni orvosunk velemenyet
belevagni meg nem lehet semmibe a tudta nelkul, hisz meg a vitaminok is modosithatjak gyogyszereink hatasat,felszivodasat
Történetünket azzal szeretném kezdeni,hogy az eset édesanyámmal történt alig egy éve.A mai világban már azért az óvatosabb ember megpróbál elővigyázatos lenni,szűrővizsgálatokra járni,megelőzni a bajt...Így volt ez nálunk is,édesanyám,mint e.ü.dolgozó rendszeresen járt…..
Praxis Feljelentsem? Bepereljem? 2012.01.21 10:25:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy ezt a levelet egyáltalán kitegyem-e. Nem szoktam megjegyzést fűzni egyetlen bejegyzéshez sem, mert úgy gondolom, nem ez az én feladatom, most kivételt teszek. A poszt utolsó bekezdése sajnos egyértelműen általánosítás, ha úgy tetszik sarazás. Nem…..
Nagyon is igaz a Puskás Ferencnek tulajdonított mondás: "kis pénz, kis foci". Mert hiszem, hogy az egészségügyi ellátás akár szolgáltatás is lehetne...Miért? Mert az egészségügy egy kifejezetten pénzigényes ágazat...Ha töménytelen mennyiségű pénzed van, akkor…..
Tisztelt Igazgató Úr!   Férjem ez év március 18-án halt meg az Ön kórházában, a boncolási lelet szerint varrathiba következtében. Gyomorvérzéssel szállították kórházba, pár napig a belgyógyászaton kísérleteztek rajta, majd megoperálták. A műtét után jól volt,…..