Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnny carriaga

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést urak, nem lesznek most se összesítés táblázatok, a téli szünet alatt bőven lesz idő az elmaradt 15. és 16. majd a mostani fordulót is elemezgetni :) De ne csüggedjenek, tippeljenek jól, mert az fontos! FTC - PápaFantasztikus volt ez a Fradi félév, sikerek, új…..
Gyorsposzt tippelőknek.   Dunaújváros - KispestTippünk: 1-2Betta: 3-3UTE - HaladásTippünk: 2-0Betta: 0-2Pápa - VideotonTippünk: 1-1Betta: 3-0MTK - PécsTippünk: 2-1Betta: 0-2 Mai tippelőnk Anastasia Ashley, szörfös csaj. Felcsút - DVTKTippünk: 1-1Betta: 2-0FTC - KTETippünk:…..
Végre újra itt a Betta. Bepótoltuk az előző három forduló kiértékelését. Nagyszerű versenyek voltak ezek is, a három forduló győztesei: ron89, László T és eMTé. Gratulálunk! Hajtás után tippek és táblázathegyek! KTE - UTELilák rangadójára mindkét csapat jó…..
Gyorsposzt h mindenki tippelhessen. Kispest - FTCTippunk: 1-2Betta: 3-0KTE - VideotonTippunk: 1-1Betta: 2-0Paks - PápaTippunk: 2-1Betta: 0-2UTE - FelcsútTippunk 1-1Betta: 0-2 Mai Bettank Candice Swanepoel Pécs - ETOTippunk 1-1Betta: 2-0DVSC - DunaújvárosTippunk 2-1Betta: 0-2Haladás -…..
Tizenharmadik forduló, mint Hófehérke törpéi plusz hat. Tippeljenek jól! KTE - FelcsútTippünk: 1-1Betta: 0-3 ETO - DVTKTippünk: 2-0Betta: 0-2 Nyíregyháza - HaladásTippünk 1-0Betta: 0-2 Dunaújváros - PécsTippünk: 1-1Betta: 2-2 Pápa - DVSCTippünk: 2-1Betta: 3-0 "Miss…..
Akkor folytassuk Bettával! Az előző forduló sem sikerült valami fantasztikusan tippelőinknek, 50 pont fölé senkinek sem sikerült ügyeskednie magát. Ellenben akkora tumultus volt az elején 46 ponttal, hogy hármas holtversenyben nyert manono, spyglass és Tamás(Ottawa). Gratulálunk!…..
A válogatott szünet után folytatódnak a csudálatos Nb1 küzdelme. Sikerült a legtöbb elmaradást bepótolni, megvannak a 9. és 10. forduló eredményei is és természetesen az összesítés. A 9. fordulóban botrányosan teljesítettek tippelőink, óriási bukták és bénázások…..
Újra itt a, újra itt a nagy Betta. Hű de rossz. Sebaj, lehet megint tippelni! A 8. fordulót Zigi nyerte, gratulálunk! A többieknek is, jókis pont és telitalálat eső volt! Hajtás után tippek meg minden. Felcsút - ETOTippünk: 1-1Betta: 2-0DVTK - FTCTippünk: 1-3Betta: 0-3DVSC -…..
Ha minden így megy tovább még karácsony előtt bajnokot hirdethetünk, a Videoton mindenkit legázol. De ne csüggedjenek, a Betta játékban ez a méltatlan helyzet nem fordulhat elő, itt az utolsó fordulóig kiélezett lesz a verseny mint mindig :) Hajtás után tippjeink, tippeljenek jól,…..
Pótoltuk az elmaradást, minden táblázat és összesítés frissítve. Hajtás után minden jó, piros alma mogyoró! Pécs - PaksMeglepetésre győzött a Pécs Debrecenben, a paksiak "stadionja" alkalmatlan volt a játékra.Tippünk: 1-1Betta: 3-0Nyíregyháza - ETONem parádézik egyik…..
Utolsó kártya nélküli forduló! Jövő héttől már minden jobb lesz, lesznek nemzetközileg ismert focistáink, megjelennek a CSALÁDOK a meccsen a gonosz szurkolók eltakarodnak végre, a magyar válogatott nem kap ki a világranglista 178. helyezettjétól hazai pályán reménytelen…..
Jó sok nulla-nulla volt az előző fordulóban de tippelőink állták a sarat. A fordulót yidvags nyerte, gratulálunk! Hajtás után minden jó, tartsanak velünk! Haladás - PaksA mindenki által példaképnek tekintett, fiatal magyar tehetségekre és irdatlan TAO pénzekre építő…..
Újra jön a hétvége, újra jönnek a remek magyar bajnoki meccsek! Még nem érte el a célját az MLSZ és vannak olyan őrültek akik órákat állnak sorba regisztrálni majd utána jegyekért, és ezért még nem nulla néző van meccsenkét, de az irány nagyon jó! Érthetetlennek tartjuk,…..
Nohát robogunk is tovább a csudálatos nb1 tippeldével! Az utolsó forduló a fantasztikusan parádésan soha el nem felejthető Fradi-Cselszki meccs miatt csonka. Azért gratulálunk bengeduz90-nek, ő szerezte a legtöbb pontot 7 meccs után. Természetesen amint lejátszák az elmaradt meccset…..
Robog az nb1, ki tudja hol áll meg? Augusztusban. Csapataink ismét megmérettetek és ismét kevésnek találtattak a nagy nemzetközi porondon - vagyis inkább mondjuk azt a környező országok hasonszőrű csapataival szemben. Sebaj, hát kit érdekel? Lényeg az nb1! A Videoton ismét…..
Első forduló értékelés hamarosan (Titi120 nyert, gratula!) addigis tippeljenek jól a második fordulóra! Felcsút- PécsTippünk: 1-1Betta: 0-3MTK - DVSCTippünk: 2-2Betta: 2-0 Videoton - DunaújvárosTippünk: 2-0Betta: 0-2Nyiregyháza - PaksTippünk: 2-1Betta:0-0KTE - HaladasTippünk:…..
Kezdenünk kell, nincs mese! Keződik az Nb1! Kőkemény lesz, hát milyen lenne? Tippeljenek!! Ki a túró lesz az első, ki tippel a legjobban, mikor még azt se tudjuk ki nyerte az előzőt (Emi2 vagy Nóbádi?:) Dehát sebaj! A válogatott, előző szezon nb1, világbajnokság összesítők majd…..
Kedves olvasóink, ez is eljött, itt az utolsó forduló! Bár a mennyei bajnokságban már majdnem minden eldőlt, itt a tippeldében még mindig óriási küzdelem folyik. Ki nyer végül? Nóbádi íz der aki szívós munkával a végére feltornázta magát az első helyre? Emi2, aki majdnem…..
Ki nyer? Ki jut fel a dobogóra? Mind-mind nagy kérdések! Végre összeszámoltuk az 28. forduló eredményeit, hát kérem, parádés ponteső, tippelőink a szezon legjobb eredményét produkálták! Ez igen! Közülük is a legjobb spyglass és Fatusi lett, holtversenyben nyertek, gratulálunk!…..
Három forduló van még hátra a mennyi bajnokságból, három fordulója van tippelőinknek, hogy valami nagyot pörgessenek. Mindkét verseny rengeteg izgalmat tartogat, hiszen a bajnoki cím, a dobogó, de még a kiesés sem dőlt el teljesen. A 26. forduló eredményeivel kicsit elmaradtunk,…..
Kicsit megkésve de láthatják kedves tippelőink a 26. forduló eredményeit! Paks - KTETippünk: 2-1Betta: 3-3Kispest - VideotonTippünk: 1-1Betta: 4-0UTE - MTKTippünk: 1-1Betta: 0-3Kaposvár - PécsTippünk: 1-1Betta: 3-1Mezőkövesd - FTCTippünk:0-2Betta:2-0Felcsút - ETOTippünk: 1-1Betta:…..
Elég nagy ügyetlenségek voltak tippelés fronton az előző fordulóban, de még nagyobb változások is! Nóbádi íz der kőkeményen átvette a vezetést, így Emi2-t 25 forduló után letaszította az első helyről! Az nevet azonban aki utoljára nevet, még bármi lehet! Az aktuális…..
Közeledik a csodálatos Nb1 és egyben remek tippeldénk hajrája. Fantasztikus izgalmak elé nézünk! Tippversenyünk történeteben először és egyelőre egyedül Emi2 átlépte az 1000 pontos álomhatárt, gratulálunk! Öröme azonban nem lehet teljes, hiszen a fordulóban a mögötte…..
Kicsit csökkentett habzású Betta, majd pótoljuk később. Azért eredmények meg tippek vannak, gratulálunk Tamás(Ottawa) ön nyert! Pécs - UTEAz Újpest elcsúszott egy banánhéjon a derbin, a Pécs meg három meccs óta nyeretlen. Várható volt mondjuk, hogy a jó kezdés után…..
Dübörög az Nb1, remek fordulóban nagyszerű rangadók várnak ránk. Nem lesz egyszerű tippelni, ahogy az előző fordulóban sem volt az. Annyira nem, hogy elég gyengécske pontszámok születtek, ez azonban egyáltalán nem csökkenti johnny carriaga érdemeit, aki megnyerte a fordulót.…..