Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naplómente

38 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen más világ, mint a cég olcsóbb székei, pedig  azok sem voltak rosszak...
naplómente 2021.10.22 19:40:22
      Az olcsó kisautóiról ismert WLtoys terméke ismét európai raktárból vásárolható meg. Így nem csak olcsóbban, de plusz költségek nélkül juthatunk hozzá. A WLtoys lengéscsillapítókkal szerelt autója 70km/h tempóra képes. Ez nem semmi sebesség, simán lehagyná a városban közlekedő autókat is...
Teljesen lehetetlen helyen elbújva, magyar nyelvtudás nélkül, de orosz a javából! Csatlakozz a Világevő Facebook-oldalhoz, ha elsőként szeretnél ilyesmikről értesülni!..
A múlt héten egy parkoló alkalmazást ajánlottunk Neked, ami ugyan hasznos, ám közel sem nélkülözhetetlen. Most viszont egy olyan alkalmazást fogunk bemutatni, aminek a feltelepítése ellen egyszerűen nincs érv, tulajdonképpen tényleg kötelező feltelepíteni, ha használsz okostelefont. Mi lehet…..
naplómente 2020.01.26 17:38:11
naplómente 2020.01.27 09:48:28
@MasterMind Számítástechnika: A magyar store-ban fent van, de például az amrikai store-ban nincs. Nagyon sokan használunk US Store-t. Praktikus lenne oda is felrakni, mint például a MÁV és hasonló - csak Magyarországon használható - alkalmazást.
Annyira sok pozitív visszajelzést találni az Alfawise QC3.0 FM transzmitterről, hogy sok kipróbált társa után úgy döntöttem ez valóban azt tudhatja, amit a felhasználók visszajelzései alapján ígérnek...
naplómente 2020.01.06 16:23:33
@nezdmitrendelszblog: Milyen a hangminőség a transmitteren keresztül? Lehet-e olyan frekvenciát találni, ahol nem zavarnak be a rádióadók?
Mondta a napokban Ormándi Zoltán a Budapest Airport repülőtérforgalmi vezetője a Csodák Palotájában a budapesti repülőtérről tartott előadása során. Budapesten eddig csupán két alkalommal fordult meg az Airbus óriásgépe. Egyszer 2011. október 2-án a Lufthansa színeiben járt bemutatáson, másodszor…..
naplómente 2019.10.06 18:54:49
A Mi Band 4 valószínűleg a világon a legjobban várt okoskarkötő! Nem is csoda, hiszen a Xiaomi a 4. generációban teljesen megreformálta a Mi Band okoskarkötőkről eddig kialakult képet. És most nem csak a színes AMOLED kijelzőről beszélek, hanem a külső mögött rejtőző tudásról is...
Blogunk és Facebook oldalunk hat és fél éve indult, tesztekkel. Majd az igényeket látva elkezdtünk a vásárlást, reklamációt és spórolást segítő cikkeket is írni. Szépen lassan bővültünk Facebook csoportokkal is, ahol a közösség egymásnak is segíteni tudott. Nemrég elindítottuk Instagram csatornánkat…..
naplómente 2018.08.13 11:29:42
A C-Me egy szelfi drón 1080p-s kamerával és GPS-sel. Nézzük meg mit kapunk a nem is sok pénzünkért cserébe...
Ha április 1. lenne gyanakodni kezdenék, de így csak kíváncsi lettem...
  A Bluboo is megálmodta, megalkotta és piacra is dobta a saját vékonyított kerettel rendelkező készülékét, hogy azok, akik nem akarnak nagy összeget rászánni az új technikai újdonságokra azok az S1-el elégedettek legyenek. És az árát nézve, erre meg is van minden esély. ..
naplómente 2017.07.13 11:27:07
A pénzügyi termékek közül a viszonylag egyszerűbbek közé tartozik a lakástakarék. Ennek ellenére az összehasonlításuk mégsem pofonegyszerű. Az új módszernél kimaradt a Fundamenta, mert nincs ötéves futamidejű ajánlata...
A gyaloglás vége: mától bontják az egyik ferihegyi bádogsátrat, a B oldalról induló, vagyis útlevélkezelésen áteső utasoknak nem kell a mínusz sokban kigyalogolniuk a gyűlölt beszállítókapukhoz, busszal mehetnek a géphez. Hurrá, de az A oldal tovább szív. Ahogy tervezték, elkezdődött az új…..
naplómente 2017.01.10 08:44:50
@Darth Revan: Van 2A és 2B.
és az már nagyon régen ki lett vesézve, hogy az egyes terminál alkalmatlan.
A mai tesztalany több szempontból is különleges: először is nem kínai, hanem orosz, másrészt pedig a hátlapon nem más, mint egy E Ink technológiát használó érintőkijelző található, aminek köszönhetően a 133 dolláros (kb. 38.500 Ft) masina különlegesség a mobilvilágban...
naplómente 2016.11.24 06:23:03
@Válasszunk: Nem értem a problémád. Pl. A Paperwhitomon ha rábökök a szóra, azonnal ugrik fel a fordítás. Nincs is nála kényelmesebb.
E-könyv olvasók Garancia 2016.10.22 10:44:00
Kedves e-könyvesboltban vásárló Barátaim! Nagyon örülök nektek, mert biztos jele van ám annak, hogy léteztek, tavaly már 200 millió körüli volt az e-könyv piac, és a növekedése, már csak az alacsony bázis miatt is sokszorosa a nyomtatotténak. De még azért nem vagyunk ott, ahol a papír, amit…..
A Google a napokban adta ki az új levelező alkalmazását, amit "Inbox" névre keresztelt.  Szerencsére ez "csak" egy új felület a Gmail-es leveleink megjelenítésére, tehát nem kell új emailcímet regisztrálnunk, ha ki akarjuk próbálni, valamint továbbra is ugyanúgy használhatjuk a…..
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..
naplómente 2014.08.08 18:58:15
E-könyv olvasók Könyvradar! 2013.10.01 21:17:13
  Ez az idő is eljött, kedves olvtársak. Egyre több forrásból jönnek a piacra az új ekönyvek, és egyre több helyen is bukkanak fel. Eddig a Radaron gyűltek az ilyen tárgyú bejegyzések, de mostanra kiérdemelték, hogy saját gyűjtőposztjuk legyen. És tessék, itt jön ez. Kedves…..
naplómente 2014.05.15 12:56:47
naplómente 2014.05.16 06:41:29
@Dworkyll: Lehet, hogy rossz helyen kérdeztem, de ez az egyetlen elérhetőség a kiadónál. És egyszerű munkásemberként azt hittem a saját kiadványaikról van valami fogalmuk függetlenül attól, hogy papír vagy elektronikus formában jelenik meg. :-)

Egyik kedves sztorim, amikor a megadott ügyfélszolgálati számon beszélek a megfelelő emberrel. Egyszer csak gyanús lett a dolog és rákérdeztem: Használ e-könyv olvasót?
Válasz: Nem, még nem láttam olyat.
No, egy ilyen ember ad válaszokat e-könyvvel kapcsolatos kérdésekre. :-)

dibook: inkább nem minősíteném. Kritikán aluli.
naplómente 2014.05.18 11:17:08
@Dworkyll: Köszönöm.
Kedves Barátaim az Úrban, közeleg a Könyvfesztivál, és a kiadók - hál' istennek - csúcsra járatják a könyvkészítő gépezeteiket. Az ekönyv-piacon már régebb óta motorozó brigádok mellé pedig felzárkózóban van egy újabb kiadó, az ezoterikus-spirituális témákban…..
naplómente 2014.05.15 12:49:51
@Mike76: Jó neked.
Én is megvettem, de nekem nem jött e-mail. :-(
E-könyv olvasók Dühöngő 2010.10.01 22:43:15
Kedves Olvasóink!Nos, itt majdnem mindent lehet. Kivéve amit a „szabályzat” tilt és amit a jó ízlés nem enged meg. Ilyen a személyeskedés, a flame és az illegális források nevesítése (vagy utalás rájuk, hogy miként lehet megtalálni mondjuk guglin). Minden szabály…..
// Mint oly sok minden, a tévében csendesen pattogó fahasábok-kandalló-ajándékkal teli harisnya szentháromság is egy véletléennek köszönheti létét. 1966-ban a WPIX nevű New York-i televízió karácsonykor éppen egy kosárlabdameccset közvetített volna, de a mérkőzés…..
A világon nincs olyan elemzés vagy szakértői vélemény, amely megkérdőjelezné a Kindle e-könyvolvasó-család piaci elsőségét. Ezzel együtt akad egy-egy teszt (például a WIRED-é), amely másik eszközt hoz ki legjobbként. A Kobo a kezdetektől jelen van az e-papíros eszközök piacán, mindig igyekeztek a…..