Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naplómente

38 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Az olcsó kisautóiról ismert WLtoys terméke ismét európai raktárból vásárolható meg. Így nem csak olcsóbban, de plusz költségek nélkül juthatunk hozzá. A WLtoys lengéscsillapítókkal szerelt autója 70km/h tempóra képes. Ez nem semmi sebesség, simán lehagyná a városban közlekedő autókat is...
Teljesen lehetetlen helyen elbújva, magyar nyelvtudás nélkül, de orosz a javából! Csatlakozz a Világevő Facebook-oldalhoz, ha elsőként szeretnél ilyesmikről értesülni!..
A múlt héten egy parkoló alkalmazást ajánlottunk Neked, ami ugyan hasznos, ám közel sem nélkülözhetetlen. Most viszont egy olyan alkalmazást fogunk bemutatni, aminek a feltelepítése ellen egyszerűen nincs érv, tulajdonképpen tényleg kötelező feltelepíteni, ha használsz okostelefont. Mi lehet…..
naplómente 2020.01.26 17:38:11
naplómente 2020.01.27 09:48:28
@MasterMind Számítástechnika: A magyar store-ban fent van, de például az amrikai store-ban nincs. Nagyon sokan használunk US Store-t. Praktikus lenne oda is felrakni, mint például a MÁV és hasonló - csak Magyarországon használható - alkalmazást.
Annyira sok pozitív visszajelzést találni az Alfawise QC3.0 FM transzmitterről, hogy sok kipróbált társa után úgy döntöttem ez valóban azt tudhatja, amit a felhasználók visszajelzései alapján ígérnek...
naplómente 2020.01.06 16:23:33
@nezdmitrendelszblog: Milyen a hangminőség a transmitteren keresztül? Lehet-e olyan frekvenciát találni, ahol nem zavarnak be a rádióadók?
Mondta a napokban Ormándi Zoltán a Budapest Airport repülőtérforgalmi vezetője a Csodák Palotájában a budapesti repülőtérről tartott előadása során. Budapesten eddig csupán két alkalommal fordult meg az Airbus óriásgépe. Egyszer 2011. október 2-án a Lufthansa színeiben járt bemutatáson, másodszor…..
naplómente 2019.10.06 18:54:49
A Mi Band 4 valószínűleg a világon a legjobban várt okoskarkötő! Nem is csoda, hiszen a Xiaomi a 4. generációban teljesen megreformálta a Mi Band okoskarkötőkről eddig kialakult képet. És most nem csak a színes AMOLED kijelzőről beszélek, hanem a külső mögött rejtőző tudásról is...
Blogunk és Facebook oldalunk hat és fél éve indult, tesztekkel. Majd az igényeket látva elkezdtünk a vásárlást, reklamációt és spórolást segítő cikkeket is írni. Szépen lassan bővültünk Facebook csoportokkal is, ahol a közösség egymásnak is segíteni tudott. Nemrég elindítottuk Instagram csatornánkat…..
naplómente 2018.08.13 11:29:42
A C-Me egy szelfi drón 1080p-s kamerával és GPS-sel. Nézzük meg mit kapunk a nem is sok pénzünkért cserébe...
Ha április 1. lenne gyanakodni kezdenék, de így csak kíváncsi lettem...
  A Bluboo is megálmodta, megalkotta és piacra is dobta a saját vékonyított kerettel rendelkező készülékét, hogy azok, akik nem akarnak nagy összeget rászánni az új technikai újdonságokra azok az S1-el elégedettek legyenek. És az árát nézve, erre meg is van minden esély. ..
naplómente 2017.07.13 11:27:07
A pénzügyi termékek közül a viszonylag egyszerűbbek közé tartozik a lakástakarék. Ennek ellenére az összehasonlításuk mégsem pofonegyszerű. Az új módszernél kimaradt a Fundamenta, mert nincs ötéves futamidejű ajánlata...
A gyaloglás vége: mától bontják az egyik ferihegyi bádogsátrat, a B oldalról induló, vagyis útlevélkezelésen áteső utasoknak nem kell a mínusz sokban kigyalogolniuk a gyűlölt beszállítókapukhoz, busszal mehetnek a géphez. Hurrá, de az A oldal tovább szív. Ahogy tervezték, elkezdődött az új…..
naplómente 2017.01.10 08:44:50
@Darth Revan: Van 2A és 2B.
és az már nagyon régen ki lett vesézve, hogy az egyes terminál alkalmatlan.
A mai tesztalany több szempontból is különleges: először is nem kínai, hanem orosz, másrészt pedig a hátlapon nem más, mint egy E Ink technológiát használó érintőkijelző található, aminek köszönhetően a 133 dolláros (kb. 38.500 Ft) masina különlegesség a mobilvilágban...
naplómente 2016.11.24 06:23:03
@Válasszunk: Nem értem a problémád. Pl. A Paperwhitomon ha rábökök a szóra, azonnal ugrik fel a fordítás. Nincs is nála kényelmesebb.
E-könyv olvasók Garancia 2016.10.22 10:44:00
Kedves e-könyvesboltban vásárló Barátaim! Nagyon örülök nektek, mert biztos jele van ám annak, hogy léteztek, tavaly már 200 millió körüli volt az e-könyv piac, és a növekedése, már csak az alacsony bázis miatt is sokszorosa a nyomtatotténak. De még azért nem vagyunk ott, ahol a papír, amit…..
A Google a napokban adta ki az új levelező alkalmazását, amit "Inbox" névre keresztelt.  Szerencsére ez "csak" egy új felület a Gmail-es leveleink megjelenítésére, tehát nem kell új emailcímet regisztrálnunk, ha ki akarjuk próbálni, valamint továbbra is ugyanúgy használhatjuk a…..
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..
naplómente 2014.08.08 18:58:15
E-könyv olvasók Könyvradar! 2013.10.01 21:17:13
  Ez az idő is eljött, kedves olvtársak. Egyre több forrásból jönnek a piacra az új ekönyvek, és egyre több helyen is bukkanak fel. Eddig a Radaron gyűltek az ilyen tárgyú bejegyzések, de mostanra kiérdemelték, hogy saját gyűjtőposztjuk legyen. És tessék, itt jön ez. Kedves…..
naplómente 2014.05.15 12:56:47
naplómente 2014.05.16 06:41:29
@Dworkyll: Lehet, hogy rossz helyen kérdeztem, de ez az egyetlen elérhetőség a kiadónál. És egyszerű munkásemberként azt hittem a saját kiadványaikról van valami fogalmuk függetlenül attól, hogy papír vagy elektronikus formában jelenik meg. :-)

Egyik kedves sztorim, amikor a megadott ügyfélszolgálati számon beszélek a megfelelő emberrel. Egyszer csak gyanús lett a dolog és rákérdeztem: Használ e-könyv olvasót?
Válasz: Nem, még nem láttam olyat.
No, egy ilyen ember ad válaszokat e-könyvvel kapcsolatos kérdésekre. :-)

dibook: inkább nem minősíteném. Kritikán aluli.
naplómente 2014.05.18 11:17:08
@Dworkyll: Köszönöm.
Kedves Barátaim az Úrban, közeleg a Könyvfesztivál, és a kiadók - hál' istennek - csúcsra járatják a könyvkészítő gépezeteiket. Az ekönyv-piacon már régebb óta motorozó brigádok mellé pedig felzárkózóban van egy újabb kiadó, az ezoterikus-spirituális témákban…..
naplómente 2014.05.15 12:49:51
@Mike76: Jó neked.
Én is megvettem, de nekem nem jött e-mail. :-(
E-könyv olvasók Dühöngő 2010.10.01 22:43:15
Kedves Olvasóink!Nos, itt majdnem mindent lehet. Kivéve amit a „szabályzat” tilt és amit a jó ízlés nem enged meg. Ilyen a személyeskedés, a flame és az illegális források nevesítése (vagy utalás rájuk, hogy miként lehet megtalálni mondjuk guglin). Minden szabály…..
// Mint oly sok minden, a tévében csendesen pattogó fahasábok-kandalló-ajándékkal teli harisnya szentháromság is egy véletléennek köszönheti létét. 1966-ban a WPIX nevű New York-i televízió karácsonykor éppen egy kosárlabdameccset közvetített volna, de a mérkőzés…..
A világon nincs olyan elemzés vagy szakértői vélemény, amely megkérdőjelezné a Kindle e-könyvolvasó-család piaci elsőségét. Ezzel együtt akad egy-egy teszt (például a WIRED-é), amely másik eszközt hoz ki legjobbként. A Kobo a kezdetektől jelen van az e-papíros eszközök piacán, mindig igyekeztek a…..
A nyájas, türelmes ekönyvolvasó megértő a szakmával szemben. Mint amikor egy bumfordi kiskutyával kerül egy kanapéra: mosolygunk, amikor összenyalja a kezünket, kínunkban nevetünk, amikor kiskutyai harciassággal megtépi ingujjunkat, de amikor az ölünkbe vizel, nos, ott néha…..
naplómente 2013.07.17 18:40:45
Kedves Olvtársak,  úgy látszik lement rendben az amerikai premier, és ismét felkerültünk a civilizáció térképére, a karácsony nagy slágere a Kindle Paperwhite immár a szokásos módon rendelhető Magyarországra. ÁFÁval, de tok nélkül 203 dollárért, tokkal 271 dollárért…..
naplómente 2013.01.25 14:46:40
@Yv@n: Ha magyar címre rendeled, akkor csak az amazon.com -ról tudsz rendelni. Német címre az amazon.de-ről.
Mindig át tudod állítani a nyelvet angolra.
Reklámos verzió: a képernyővédő helyén reklámokat látsz, de az olvasás közben nem.