Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f@sk4l4p

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közjogi vitaindító 1. - A népszavazási rendszer két szorongató problémája Van esélye felvenni a kesztyűt a népnek a parlament hatalmával szemben? Most kezdődő cikksorozatom, a Közjogi vitaindító céljaa magyar közjogi rendszer bizonyos ellentmondásait, hibáitröviden és a téma szárazságához képest…..
f@sk4l4p 2016.05.30 08:13:14
@Tibi !: Egy mondatban, remekül megfogalmaztad, számodra mit jelent a demokrácia. Köszönjük!
Azért el kell ismerni, hogy Európa rohadt almája végül tényleg kontinentális politikai tényező lett. Sikeresen szétbarmolta bármiféle kooperatív megoldás esélyét és most már mindenki a saját belső határait zárja. Sem Németország, sem Ausztria nem tudta kontrollált mederben…..
Az elmúlt két-három hónapban rendkívül felpörögtek a politikai események. Ez idő alatt annyi hazugságot, szélkakaskodást és mellébeszélést lehetett hallani, hogy talán ideje őket összegyűjteni az utókornak, hogy láthassák, milyen „zseniálisan” kezelte a kormány az…..
Ha bárki azt hiszi, hogy a radikális televízió operatőre csupán egy kislányt gáncsolt el kedden Röszkén, akkor nagyot téved. Sokkal több történt. László Petra a már eddig is megtépázott és jórészt indokolatlanul meghurcolt hírnevünkbe rúgott bele. S amíg az apa felállt és…..
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
f@sk4l4p 2015.09.09 17:45:38
@Tudományos libsizmus: Már a második hozzászólása után tahótlanítottam, 100 kutyával együtt. Van akivel nincs az embernek gyomra még beszélgetni sem. Ellentétben ProsTatával.Választékos nyelv, logikus érvek, így kell ezt.
Szijjártó Péter, magyar külgazdasági és külügyminiszter interjút adott a Der Standard osztrák újságnak, ahol feltették neki a kérdést, hogy látta-e a török partoknál megfulladt szíriai kisfiúról készült képet (vigyázat, felkavaró tartalom – a szerk)? Szijjártó tömör…..
  Akik még a fegyverletétel után is kitartottak - volt hogy csak véletlenül. Götterdummerung   Hitler ugyan ezeréves Birodalmat vizionált, de a tízenöt évet sem kapta meg. A Nagyvezér pedig 1944 végére már totál becsavarodott, ahogy ez már  az Adolf hiányzó…..
Akinek halálhírét keltik, sokáig él. A western műfaját már  hosszú évtizedek óta temetik, ehhez képest nagyon is jó egészségnek örvend, még mindig készülnek nagyon is jó darabok belőle, még olyan elsőre meglepő helyen is, mint Ausztria (szégyen, hogy a sógorok ilyen jó…..
Az undormány Fidesz-rezsimről sok minden rosszat el lehetett mondani eddig is, de azt, hogy koncepciótlanul, értelmetlenül hoztak volna döntéseket, azt semmiképp. Ehhez képest az elmúlt hetek eseményei arra utalnak, hogy először valakinek nagyon elgurult a gyógyszere, aztán a többi…..
f@sk4l4p 2014.12.11 16:40:00
@Arcade Macho:

Ezt most nem igazán értem, ne haragudj :)
A lényeg: vagy mindenhol legyen fizetős minden autópálya szakasz, vagy sehol, de ne legyenek privilégizált települések ahol az amúgy is magasabb életszínvonalon élő emberek nem fizetnek azért amiért máshol igen.
Napi szinten szívok (és ha így marad jövőre éves bérletet kell vennem) azért mert két település közötti útszakaszon, hogy ne kelljen matricát vennem, be kell mennem a szegedi külső körútra.
Merem állítani, hogy a szegedi forgalom nagyon nagy százalékát adják a hasonló átutazó autósok.
Tüntetések voltak (politika függetlenül) még is nagy ívben szart rá mindenki a tisztelt házban.
f@sk4l4p 2014.12.11 18:07:17
@Arcade Macho:
Na ez viszont jó ötlet.Bár úgy tudom nálatok elég szarban van mostanában a tömegközlekedés, szóval nem tudom, hogy reagálná le a BKV a jelentősen megnövekedett utasszámot.
Az viszont valóban nonszensz (ismételten politikamentesen mondom), hogy 150-200-250 lóerős autók ezrével cammognak a nagyvárosokban csúcsidőben, miközben a fosőrön kívül nincs senki más az autóban. Ha másra nem, talán arra jó lenne egy ilyen megoldás, hogy az embereket a közösségi közlekedés, a kerékpározás illetve a tömegközlekedés felé terelje.
A No Sanctuary-t nagyjából egy történelmi Magyarország-méretű lakosság nézte végig Amerikában az AMC-n, a minden felületen széthájpolt sorozat ötödik évadjának első része agyonvágta az előzőleg felállított 16 milliós kábeltévés rekordját. Ennél sokkal jobb hír…..
Elkezdődött az élő adások előtti utolsó felvonás az X-Faktorban, amikor a mentorok kiválasztják az adott kategóriából azt a hármat (plusz egyet, aki vigaszágon bekerülhet), akivel később foglalkozni szeretnének és bekerülnek a legjobb 12 (+1)-be. A szerkesztők a szokásosnál…..
Ha a magánvéleményemre kíváncsiak a fiatalok, akkor azt tudom mondani, hogy azért, mert nem szabad elfelejtenünk, hogy a szakszervezet az a szervezet, amelynek olyan fontos dolgokat köszönhetnek a munkavállalók, mint a tisztes bérek, a fizetett túlórák, a bérpótlékok, a munkahelyi…..
Legalábbis ezt mondja a Borsnak, amikor egy pompás konteóval támadták be, hogyaszongya: azért kellett kiesnie a műsorból, mert pénteken lesz a Mamma Mia! című musical bemutatója a Madách Színházban és a kettő egyszerre sok lenne leni, stb. Koós válasza összefoglalva kb.…..
A Sztárban sztár második adásában az ötvenéves Keresztes Ildikó olyat spárgázott a levegőben, hogy a fal adta a másikat, Koós Réka szétvert egy hungarocell-falat, Pál Dénes búgott, ahogy szokott, Dukai Regina műmellekkel csücsörített, Nagy Sanyi meg kimozogta magát a…..
Elindult az ötödik X-Faktor, és aki azt várta, hogy ez a kiadás más lesz, mint a többi, az kurva nagyot csalódott az első műsorban, aki viszont a bolhacirkuszért szánt rá másfél órát az életéből, az jól járt. A szegedi picsaembertől a hetvenéves, fürdőruhás, a dereka…..
f@sk4l4p 2014.09.07 22:18:49
@Benedek_Úr:
Kiköptem a teámat, nap kommentje :D
Ismerjék meg Chen urat, ő az. Chent az Apple News Hong Kong fedezte fel és a zerotohundred tette hírhedté, akik rátaláltak az Apple News HK hírére és lefordították. Chen úr vállalkozó, kisiparos. Nem csak műhellyel, hanem bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezik és…..
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
Tavalyi tradíciónkat folytatva idén ismét jelentkezünk az év közepén is egy ilyen listával, annak okán, hogy hiába írtunk januárban 35 filmet szerepeltetve összeállítást, az elmúlt fél év során szokás szerint rengeteg újabb ígéretes produkció került a látókörünkbe.…..
A cikk apropóját a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntéshozatala szolgáltatta, miszerint többmilliós prémiummal jutalmazta a városi cégek vezetőit. A BKK vezére, a mindössze 25 éves Vitézy Dávid évi 19 milliós fizetése mellé kapott 6 millió forintot, hogy ne haljon éhen. A…..
Még mielőtt alant indokolnám: nem. Mondom ezt úgy, hogy én -- hegymászó nem lévén -- elfogadom azok objektív értékelését a nyolcezresek természetéről, és hogy miért nem szokták egymást az oda mászók menteni. Elfogadom, hogy az ilyen mentések szinte esélytelenek,…..