Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RicsiXD

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint csak helyhiány miatt megválnék egy pár filmemtől, amelyeket csak egyben adném el, budapesti átvétellel. Van közte pár joglejárt is Ár: 2800 forint (350 forint/film) ELKELT Érdeklődni itt lehet: rosszpcjatekok@gmail.com Iraki Misszió: IMDB: 2,8. Zs-kategóriás háborús…..
Utóbbi időben mintha elszaporodtak volna az okostelefonos lopások. A pár hete a médiát megjárt ügy óta egy munkahelyi kollégámnak akarták kirántani a kezéből, szerencsére sikertelenül (dulakodás ugyanakkor volt). Ma a Móricz Zsigmond körtéren csöppentem egy ilyen eset kellős…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Ahogy ígértem, már most megnézhető a kedd esti meccs. Én örülök neki, mert kedden nem fogom tudni látni ..
Filmbarátok facebook oldalán küldte valaki ezt a trailert és igencsak érdekesnek néz ki. Kezd egyre javuló tendenciát mutatni a magyar filmipar és ez szerintem leginkább a függetleneknek köszönhető. Lehet, hogy azok között sem mind tökéletes (pl az ominózus Dobogó Kövek), de…..
Baaad Movies 3. Filmelemző Oscar 2012.07.10 09:39:00
Újra itt a nyár és a nyári szünet, újra itt a Filmelemzők Oscarja, ahol tavalyhoz és tavalyelőtthöz hasonlóan Ti mérkőzhettek meg a beküldött videókkal! A feladat továbbra is változatlan: Készítsetek bemutatót egy filmről és küldjétek el augusztus végéig. Hogy milyen…..
Imádom, amikor emberek kommentben (de inkább e-mailen) írnak személyes sztorikat, amik valamely videómmal kapcsolatosak. :) A hétvégén újra feltöltöttem a Metal-t és ilyen hozzászólást írt valaki freddy, ezzel a feltöltéssel most életet mentettél.. :D tegnap este…..
RicsiXD 2012.06.19 12:37:47
Felkért egy többek között interjúkat is készítő Pioneers nevű csapat, hogy válaszoljak szokatlan kérdésekre. Mivel tényleg szokatlanok voltak, szívesen részt is vettem. Sajnos a hangom kicsit tompa, de azért még érthető ..
Baaad Movies Sufni-Max Payne 2012.06.13 14:25:00
A 2008-as, általam nagyon várt Max Payne-filmről elég sokat beszéltem már (például itt). Bár önálló filmként egész korrekt, játékadaptációként egy merő gyalázat az egész, és ekkora csalódás után nem is számítottam rá, hogy valaha is látok majd normális filmet ebből a…..
RicsiXD 2012.06.14 19:21:42
@BlackSheep89: Persze, ez ízlések kérdése, de engem pont az fogott meg az első részben, hogy sötét meg lepusztult New Yorki sikátorokban/szobákban/tetőkön járkálunk fekete cuccban és megbosszuljuk a családunkat, ebben meg Hawaii-ingben full világosban egy kopasz alkesszal irtunk effektíve mindenkit, mert egy gazdag azt mondta nekünk. Mondjuk legalább a legalapabb játékmenetbeli elemek megmaradtak...
Te jó ég, komolyan ezt kell majd a meccsek montázsainál végigszenvedni? Ez valami nagyon ocsmány. Az sem teljesen világos, miért egy ismeretlen német énekesnő dalol egy lengyel-ukrán rendezésű tornán. Mondjuk 4 éve sem volt jobb, mikor Shaggy lett a kiválasztott...   Hol vannak…..
Ha már csak egy Asylum-film hiányzik a tökéletes hangulathoz! ..
RicsiXD 2012.06.05 20:54:32
@Levi`s22: Szerintem azért, mert a cápának az agy a kedvenc csemegéje :D.
Luc Besson összes eddigi akciófilmje egyben, a világ legvékonyabb akcióhősnőjével a főszerepben. ..
RicsiXD 2012.05.31 19:19:49
@lagzilajcsiforever: freddyD is megkérdezte az alkotót, de még nem válaszolt, kb. minden eltűnt róla, facebook február óta inaktív. Magyarán nem vagy egyedül.
Itt a mai fogadóóra rögzített adása ..
Logan fogta magát és felgyújtotta a blogot. Valljuk be, egy ideje már ráfért egy kis külső vérfrissítés. :)..
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..
RicsiXD 2012.05.20 21:20:33
@HeyApple: Egyetértek, nincs bajom Logannel, örülök, hogy egyáltalán van Baaad Movies, de ez egyrészt kb. az a szint volt vágásilag meg összeszedettségileg, mint akár melyik másik youtubeos elemzés, másrészt full unott volt az egész, a Videómániában teljesen átjön, és poénos is hogy unott, de itt egyszerűen nálam nem működött. Na de mindegy, én se tudok jobbat, úgyhogy nem fikázok.
...minden bizonnyal a Pizza Forte kemencéiben készülnek. Nagy fanjuk vagyok és véleményem szerint tényleg ők készítik a legjobbakat, pedig már kóstoltam nem is keveset. Sajnos utóbbi évben többször is árat emeltek, de a pizzáik kárpótolnak érte. Amit nagyon tudok ajánlani…..
Kérdezz - Felelek (20) Hang ITT! Kérdezők: lagzilajcsiforever mykola (08:57) scal (14:00)   Kérdezz - Felelek (21) Hang ITT! Kérdezők: Ninbikun Tomlion (00:55)   Kérdezz - Felelek (22) Hang ITT! Kérdezők: Tomlion lagzilajcsiforever (06:48) freak36 (07:13)  Kérdezz -…..
Részemről ez az utolsó megnyilvánulás ennek a majomnak, aki ma nem túlzás, csak ma délután vagy 12 profillal tért vissza, hogy elröfögje ugyanazokat a marhaságokat, mint amiket szokott. Koros pofája alapján igazán benőhetett volna feje lágya. Ember, keressél értelmesebb…..
Karácsonyra kaptam egy frankó kis popcorn készítő masinát, amely tök jó dizájnos meg halk, de egy probléma felmerült: Hogy lehet ízesíteni utólag a kukoricát? Mert ha már egyszer kipattogott, sózni értelmetlen, mert nem tapad hozzá.Míg a szádba jut, egyszerűen lehull.…..
RicsiXD 2012.02.14 15:46:30
www.youtube.com/watch?v=LcVzcsRZPxg Nem tök ugyan az a fajta, de ahogy leírtad a tiéd is ilyen. Remélem jó lesz.
Baaad Movies Évzáró - 2011 (1) 2012.01.15 19:06:00
Ahogy 2009-ben, és 2010-ben, úgy idén is összeállítottuk az év legjobbjait és legrosszabbjait, ezúttal a jókat külön-külön. Pár napon belül a legjobb jelenetekről és alakításokról szóló rövid összeállítás is fenn lesz.     BlackSheep top 10-e:   10. Idegen…..