Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neel Armstrong

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pinkfuga Sinnamon Love 2023.12.30 00:00:00
Neel Armstrong 2013.09.05 12:39:44
A BBC egyik adása lábjegyzet a médiatörténetben. A tévés műsorvezető tizenhatszor tette föl ugyanazt a kérdést a verejtékező miniszternek. Tegnap este Kálmán Olga, az Egyenes beszéd műsorvezetője beállította a világcsúcsot.   Az interjú kiindulópontja a…..
Neel Armstrong 2013.09.04 22:41:23
@dimitrij:

Egyre szánalmasabb a habogásod. Nővel régen lehettél, de miket is mondok, ez a mondatról mondatra történő akkurátus triumfálási kényszer erős hajlandóságot mutat az onániára.

Sokat maszturbálsz egyébként? És vannak olyankor homoerotikus képzelgéseid is? Nem lenne meglepő.

Azt hiszem, végzetesen magányos vagy, esetleg a családodban marginalizált figura, aki az internet virtuális valóságában keres kompenzációkat.

Orvosnak gyorsan mutasd meg magad, és ha találsz pszichiátert, a mai kommentjeidet is mutasd meg neki. Jelentkezz, ha ez megtörtént, kíváncsi vagyok a kolléga szakvéleményére.
Neel Armstrong 2013.09.04 23:18:03
@Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?!:

Szerencsére visszanéztem egy pillanatra, és nyertem egy pezsgőt, mert az asszisztensnőmmel fogadtam, hogy nagy bátran utánam fogsz lőni, hiszen nem lehetsz meg valamilyen virtuális "győzelem" nélkül.

Kétszer is megtetted, súlyosabb eset vagy, mint elsőre gondoltam. A palack Henkellt természetesen én fizetem és ketten megisszuk:)

Most már tényleg megyek, nézem otthon a US Open negyeddöntőit, imádom a teniszt, játszani is.

Lélekgyógyásznak tényleg nem árt, ha megmutatod magad, bár jellembeli aljasságokra még nem találtak fel medicinát.
Néhány perce néztem meg, akkor a 14798. kattintásnál tartott a tegnapi jegyzetem. Csaknem százharminc komment övezi, közülük néhány tartalmasan egészíti ki a Kálmán Olga és Tóbiás József közti csörtéről írottakat. Ketten is szóvá tették, hogy a jegyzet elején és végén…..
Ha mégsem lesz nemzeti dohánybolt a Szigeten, akkor Mohamed megy a hegyhez.   „Ott, a pult mellett, a jégkrémes fagyasztóládától balra alakítanánk ki a nagyszínpadot, a sátrakat pedig a bejáratnál lehetne felverni” – vezettek minket körbe a szervezők egy Üllői úti…..
"Semmivel sem vagyunk alábbvalók az angol királyi háznál" - kommentálta Orbán Viktor anyává válását Selmeczi Gabriella. "A Nemzeti Együttműködés Kormánya megmutatta, hogy Magyarország felveszi a versenyt a legnagyobb nemzetekkel, így az Egyesült Királysággal is.…..
Neel Armstrong 2013.07.23 23:34:19
@Pista bá:

Még, még, vinnyogj még, lúzer libsi (vagy bolsi?).
Neel Armstrong 2013.07.24 11:07:47
@Pista bá:

Terjedelmes szófosadék ömlött ki a pofádból, közülük is kedvencem a "telibeszarom", amely csipkefinoman utal a lelked cizelláltságára.

Gyakorló pszichiáterként is nehéz eldönteni, hogy esetedben profi pszichopatával van-e dolgunk (ezekből komoly a felhozatal a libsi szennyblogokon) vagy csak egy vérbunkó sutyerákkal.

Az utóbbira szavazok, azzal a kiegészítéssel, hogy a látens (az sincs kizárva, hogy inficiens) homoszexualitás alaposan befigyel a személyiségedben.

Szegénykém, hogy fogsz sírni a választások éjszakáján.
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
Neel Armstrong 2013.06.09 12:16:38
@pimpalini:

Üdvözlet és kézszorítás, ritkán ereszkedem a bolsi-libsi fertőbe, mert utána hónapokig súrolom magamról a gettószennyet.
Neel Armstrong 2013.06.09 21:41:38
@KopaszMercis:

Szegénykém, csöngess a nővérnek és kérj valami erősebbet.

Nehéz lehet az élete egy ilyen magadfajta magányos, ragyaverte, fekáliaszagú, pszichopata buzinak.
Neel Armstrong 2013.06.10 09:32:53
@KopaszMercis:

Le lettél oltva itt alaposan, mások által is, szánalmas gyökér köcsög.
A színház.hura kikerült egy egyórás videóanyag, aminek a csúcspontján a röhögő Kerényi Imre akkorát buzizott a Nemzeti Színház igazgatóváltásának örvén, hogy arra még a teátrumot Alfölditől megöröklő, nyíltan jobboldali Vidnyászky is csak a fejét tudta…..
Neel Armstrong 2013.05.22 19:39:06
Borítékolom, hogy ez a kommentem fennakad a szűrőn, sőt, a végleges kitiltásom is ott figyel majd, ha elolvassák az Index korrektségtől nem veszélyeztetett szerkesztői.

Elöljáróban, sem homofób, sem antiszemita nem vagyok, előítéleteim nincsenek. De. Ízlésem ellen való, hogy a nemzet első teátrumát egy félzsidó homoszexuális vezesse, hiszen az első esetben a lakosság 1, a másodikban a népesség talán 5%-os kisebbségéhez tartozik. Marad nekik még sok tucat médium és pódium, a Nemzeti Színház élén hadd álljon egy nemi eltévelyedéstől nem befolyásolt magyar érzelmű hazafi.

Alföldi esetében még sem ez a legnagyobb probléma, hanem az, hogy nem tiszteli a hazáját, annak történelmét, és azzal nem vállal sorsközösséget. Ennek fényes tanújelét akkor adta, amikor szerződésileg bérbe bocsájtotta a Nemzeti Színházat, hogy annak falai között a történelmi Magyarország csaknem felét Trianon óta megszállva tartó románok e számunkra gyásznap évfordulóját ott ünnepelhessék.

Alföldi köp a jogállamiságra is. Többek között fent nyilatkozó Kulka Jánossal közösen nyomást gyakorolt a független magyar bíróságra egy többszörösen visszaeső, drogos, alkoholista, országúti ámokfutó általa kívánt felmentése ügyébe, és ehhez Kossuth-díjas színész beosztottjait is a tárgyalásra csődítette.

Mindezekkel sokszorosan kiérdemelte leváltását a Nemzeti éléről. Azóta tudjuk, hogy sok millióért zsűritagságot vállalt valamelyik tehetségkutató műsornak álcázott telefonos lehúzó förmedvényben. Szegénykém, csak éhen ne haljon.
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Neel Armstrong 2012.08.06 20:07:10
@Pilar Ternera:

Ne verd már magad ennyire, vagy ez valami önterápia, hogy erőszakolt nevetésben próbálod feloldani a frusztrációidat?

És ez az ivás, immár másodszor, valami coming out? Alighanem alkesz lehetsz.
Neel Armstrong 2012.08.06 22:28:40
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Neked még adósod vagyok, mert nekem is van egy véleményem.

Mégpedig az, hogy az összes hazaáruló ellendrukker libsit, komcsi tolvajt, a metélt biboldókat és proli bérenceiket, Bocskorral és veled egyetemben, végleg ki kell söprűzni a hazai köznyilvánosságból.

Ez itt Magyarország, ezt jó lenne mindenkinek észben tartania. Akinek ez nem tetszik és másutt már van hazája, távozzon oda. Majd szellőztetünk, ha elmentetek.
Neel Armstrong 2012.08.07 01:11:40
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Több mint 4500 komment egy év alatt, és csak ezen a nickeden, büdös bipsi, ez igen.

Nem akármilyen szintű elmebeteg vagy, magyargyűlölő gettópatkány.

Jön még kutyára dér, majd meglátod, én szóltam.:)

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Még reflexből rugdosol, mint a kitépett lábú béka, mocskos biboldó.

Rettegj és ajvékolj nyugodtan, ez egy szabad ország.

Az a helyzet, tetűhintás metélt, hogy lassan visszavesszük tőletek a hazánkat, nektek meg annyi.:)
Azért régen volt ilyen, hogy hétfőn nem volt adás, de most nem lesz, ha nem is a királyi adón, hanem az RTL Klubon. Habár a Mónika show klasszikus jelenetei már csak az emlékekben, és persze a youtube-on élnek, nagyszerű hatásai, következményei ma is vannak. És nem csupán az, hogy…..
Neel Armstrong 2012.08.06 20:17:21
@A fidesz a betegek kiirtására készül:

Egy pillanatig eszembe villant, hogy válaszul neked kellene egy olyan nicket gyártani, hogy "Hazátlan libsik élősködnek rajtunk", esetleg, "Biboldó gettópatkányok terjesztik a szellemi pestist Magyarországon", aztán letettem róla, hiszen ez kizárólag magyargyűlölő metélt elmebetegek stílusa lehet.

Annyi azért reagálok, hogy amint látod, ha kis lépésekkel is, de apránként visszavesszük tőletek a hazánkat, parazita senkiháziak. Lesz itt még szebb jövő, alighanem nélkületek.:)
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
Neel Armstrong 2011.05.13 15:27:00
@Rodeo36:

Az ajánlatom máris tárgytalan, mert magával személyiségi, jellembeli gondok is vannak, az meg nem a szakterületem. Lelkileg gyógyítni egyébként is csak azt a felnőttet lehet, aki a terápiában pozitív hozzáállással maga is közreműködik.
Jobbulást!
Neel Armstrong 2011.05.16 00:23:43
@a szív fészkei:

Ha valaki unalmas, az te vagy, aljas jellemű, magyar- és kereszténygyűlölő pszichopata mini Golda Meir.

Úgy legyen ötösöm, hogy tudtam előre, ugrani fogsz, mert azt akarom. Sokkal egyszerűbb vagy, mint aminek tartod magad. Csak egy bosszúvágyó libsi szemét, semmi több.

Ja és a lényeg. Ez volt az elhatárolódás?
Hogy a legbombázóbb nőt is unja otthon valaki? Milyen érdekes, hogy az igazoló belső felmentés azonnal megszületik, ha az illető zsidó gazember és nem pápai nuncius.

Vajon miért van az, hogy az egész világon a zsidókat utálják, és nem az eszkimókat, a perui indiánokat, az arabokat vagy a norvégokat? Próbáltál erre választ keresni?

Már azon kívül, hogy én lelövendő náci vagyok természetesen, aki valakinek a "kegyelméből" létezhetem egyáltalán a saját magyar hazámban.

Ahová a dédapád egy kaftánban kéredzkedett be az öt gyerekével a fekete százas pogromok elől menekülve. És amely országot a világ minden fórumán sarazzátok és amelynek rögtön a vesztét kívánjátok, ha abban nem kizárólag a zsidó szempontok és érdekek érvényesülnek.

Mindez persze akadémikus, mert nem vagy vitaképes, ez többször kiderült.

Én mindenesetre örülök, hogy a sok, álorcát viselő, nagyhatalmú zsidó féreg egyikéről kiderült, ki is ő valójában.
De az is lehet hogy ő is csupán a gonosz, rasszista neonácik áldozata. Nem lennék meglepve, ha ezzel védekezne.

Szánalmasak és röhejesek vagytok, ostoba libsik.:)
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Neel Armstrong 2011.04.30 12:48:17
@kopp:

Egyetértek veled, a Barca hajnalig nem rúg gólt, ha nincs a kiállítás, ahogy a kupadöntőben is csak szenvedett.

Az UEFA-nál bejön ez a gusztustalan színészkedés, amit a katalánok előadnak, ezért is küldenek elfogult bírókat a meccseikre.

Aki egyik csapatnak sem szurkol, mert elfogulatlanul a labdarúgásba szerelmes,
azt pofon ütötték szerdán.

Ha a Barca fanok ezt nem látják, arról nem tehetek, elvetemült hülyéken nem lehet segíteni.
Neel Armstrong 2011.04.30 12:50:19
@melchi zadok:

Túl sokat képzelsz magadról, a kutyaszart sem érdekled, ostoba turbólibsi.:)
Neel Armstrong 2011.04.30 12:59:00
@melchi zadok:

Nem számítasz, turbólibsi, ne erőlködj, mert aranyered lesz és az nálatok nem előny.:)
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
Neel Armstrong 2011.04.29 22:35:10
@Lord_Valdez:

Házi feladat utána nézni a magyar szónak, Magyarország történetének, a cigánybűnözési adatoknak, EU-tagországok gyakorlatának (Franciaország, Finnország, de már Csehország és Szlovákia is), hogy miként kezelik a beilleszkedésre, munkára, normakövetésre nem hajlandó korcsokat.

Anti-pszichotikumokat pedig ne keress, mert ostobaságra, magyargyűlöletre, hazaárulásra, aljasságra nincs medicina.
Neel Armstrong 2011.04.29 22:58:53
@szerénységem:

Nem hiszem, hiszen itt rontod a levegőt, szarházi geci.

A választ anyád címére postázd, magyargyűlölő, cionista aljadék.

Szeretném, ha a hétvégén, egy néptelen utcában, 4-5 pengés, pillangókéses, rugósbicskás réti néger körülvenne, és finom, liberális hangnemben "elkérné" a tárcádat és a mobiltelefonodat.

Talán ha a gyereked azzal jönne haza az iskolából, hogy a buszmegállóban körülfogta féltucat 12 éves, a kora miatt büntethetetlen dzsipó retek és elvette az értékeit, hamarabb leszoknál a magyarozásról és a nácizásról.

Bár lehet, hogy neked még akkor sem jönne meg az eszed, idióta libsi.
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
Neel Armstrong 2011.04.29 02:14:46
@a szív fészkei:

Ritka egy gusztustalan gyáva, ostoba féreg ribanc vagy, azt támadod, aki nem tud válaszolni.

@Guga:

Te meg a másik aljadék, remélem egyszer egész Magyarországról kitiltanak, tetű.

@amergin:

Neked meg tartoztam még ezzel, tetves libsi:

Turbolibsi, először tanulj tiszteletet a hazáddal és annak lakóival szemben, még akkor is, ha azok keresztény magyarok.

Itt kezdődne egy párbeszéd, addig vitaképtelen vagy.

Most ugyan mosakszol, de te "horgas orrú zsidóztál" itt korábban, nem én.

Alaptalanul vádaskodsz, ez megszokott a te köreidben, rólam lepattannak az aljas rágalmaid.

Nem vagyunk, nem leszünk semmilyen viszonyban. Nem vagy a súlycsoportom, nem vagy a vitapartnerem, nem vagy a társaságom.

Csupán egy megszállott, ostoba, magyar- és kereszténygyűlölő lelki nyomorék.
Neel Armstrong 2011.04.29 02:17:39
@Rodeo36:

Szagolgassátok egymás fing és vizeletillatú dagonyátokat, tetves, gyáva, hazátlan, aljadék libsik.

Egyszer, a nem is távoli jövőben elmúltok Európából, mint a pestis.
Neel Armstrong 2011.04.29 02:21:58
@Tóta W. Árpád:

Mind közül te vagy a legaljasabb és leggyávább libsi féreg.

Akivel szellemileg nem bírsz, azt kitiltod.

Ez az egyetlen válaszod, Rákositól és Péter Gábortól örökölted ezt a mentalitást.

Én győztem, mert csak annyit tudtál tenni, hogy erővel elhallgattatsz.

Érveid nem voltak, nincsenek. Megsértettél sok millió keresztény magyart, te hazátlan hazug disznó.

Takarodj innen el.
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
Neel Armstrong 2011.04.28 18:46:18
@melchi zadok:

A többit a kibucban kapod, amikor meglátják, hogy lopsz a közösen leszedett narancsokból.

Egy csörgős pofont meg az ottani jesiva osztályfőnökétől,mert egyes helyeken ki nem állhatják az ilyen rossz pónemű, hücpe galiciánereket.:)

Gondold tehát meg, hogy kivándorolsz-e innen, mert ott egy senkiházi kaftán leszel, akinek a hadseregbe is be kell vonulnia, itt meg a reszketésből is megélsz.
Neel Armstrong 2011.04.28 18:52:43
@tom55:

Akkor utoljára kisköcsög, a tegnapi meccset elcsalta a bíró, eldöntve ezzel a továbbjutást, elrontva rengeteg ember szórakozását és feleslegessé téve a visszavágót, melyet 100 milliók néztek volna szivesen.

E csalásban aljas színjátékkal részt vett a teátrum Barcelona teljes szereplőgárdája. Ezt hozta szóba néhány nem madridi szurkoló, velem együtt.

Nem akadt köztetek EGY SEM (!), aki azt mondta volna, igen bírói hátszelet kaptunk, nem tehetünk róla, kér érte, lehet hogy 11 madridi ellen hajnalig sem rúgunk gólt.

Érted kisköcsög, vagy továbbra is magas neked ez, mint kerti bodobácsnak a függönykarnis?
Neel Armstrong 2011.04.28 19:10:40
@tom55:

Na jó, itt már mindenki föladja, én is. Ha egy madridi 0:0 után nem látod meg az izgalmat a barcelonai visszavágóban, akkor te vagy nagyon hülye vagy, vagy egy kis szemétkedő köcsög.

Cinikusan és levakarhatatlanul kötözködsz, mint egy gyógyíthatatlan pszichopata, érveknek álcázott oldalrúgásokkal froclizod a csalástól - jelzem teljesen érthetően - kikészült ellentábort.

Az előbbi felvetésemre nem reagáltál, a te erkölcsi alapállásodból nem is lehet.
Aki lapraszerelten Barca fan, ráadásul egy taknyos joghallgató, attól nem is várhatni gentleman like magatartást.

Ezért köszöntem el tőled régen, elfogult kisköcsög.

Jussak eszedbe, ha Puyolt vagy Alvest két korai sárga miatt leküldik az Old Traffordon.:)
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
w A keselyű még él 2011.04.19 07:30:00
Az a legszarabb ebben a cintányéros, cigányzenés, pörgekalapos maszturbációban, hogy lehetne helyette valami értelmeset is csinálni akár. Vagy legalább mellette. Valamit csak úgy bolondságból, valamit, ami kivételesen, a változatosság kedvéért nem kizárólag a Fidesznek jó,…..