Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riem

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága felhasználók! Adataitok biztonságát szem előtt tartva, a mai naptól az Indapass.hu csak titkosított csatornán keresztül érhető el. Ez számotokra csupán annyi változást jelenthet, hogy a jelszókezelő alkalmazásban újra meg kell jegyeztetni az adatokat. Az oldal címe egyúttal…..
mindent tudni akarok Ki vagy Te? 2011.05.16 18:27:00
        ******      Minden emberhez tartozik egy szó, amelyik leginkább a sajátja. Ott volt Veled, mikor megszülettél (még tán előbb is!) és Veled marad, mikor már  régen nem leszel, csak por és hamu. Varázsszó egy…..
Riem 2011.06.09 18:32:34
@Szovaria: Amit leírtál Drága Barátnőm, az enyhén szólva a hülyeség tipikus példája. Remélhetőleg a lányoknak, különösen Ribizlinek, felnőtt korukban lesz annyi eszük, hogy méltó nevet válasszanak és anyakönyveztessenek maguknak. Igy lesz sokszor a Boglárkából Boglár vagy a Hajnalkából Hajnal. Talán Ribizli is rátalál mondjuk a Rebekára.
Mi mozgatja az ember tudásvágyát?      Magamból kiindulva, egy szándék, amely a megfelelni vágyással rokon. Jó egy társaságban érdekeseket mesélni, jó a rejtvénybe beírni kapásból a megoldást, jó, ha rácsodálkoznak az emberre esetenként, hogy ejha!!!,…..
      Ha az élet dolgaiban biztonságosan szeretnénk eligazodni, önbizalmunkat  fokozza, ha véleményünk van a minket körülvevő dolgokról. Ám a világ rohanása, a történések gyors sorolása akadályoz. Nincs idő átgondolni az információt, és véleményt alkotni róla.…..
( A címet Széchenyi Zsigmondtól kölcsönöztem. Tán nem haragszik meg érte........... )   Körülbelül két éves lehettem, amikor felmerültek bennem az első kérdések. Miért?  Azóta mindent tudni szeretnék.      Eleinte elég volt csak kérdezni, s megkaptam a kielégítő…..
Egy ifjú hölgyismerősöm a közelmúltban ment férjhez. Tucatjával osztotta meg a Facebookon a szebbnél szebb esküvői fotókat, hogy világgá kiáltsa felhőtlen boldogságát. Be is gyűjtött számtalan gratulációt az ilyenkor szokásos jó kívánságokkal együtt. Tőlem is.   Az…..
Szülőnevelés Blog Nemzedékek 2011.04.21 18:35:00
soron kívüli cikk olvasói kérésre A blogindító írásomra már aznap este többen is reagáltak. Egyikük, Emőke, rögtön egy kéréssel fordult hozzánk, melynek teljesítését ezzel a cikkel - "műsorunkat megszakítva" - elkezdjük. A kérést tartalmazó hozzászólás: "Hello…..
Riem 2011.04.23 17:59:19
 A Hét képe egy paraszthajszállal api41-é a Meggyfavirág című képével, gratulálunk! ..
Riem 2011.04.20 09:15:38
 Ugyan megjárta az index címlapot is - de nem a szavazással összefüggően - mégis nyert api41 alulról fotózott virágaival. Gratulálunk! (Szerencsére nem ibolyák.) ..