Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rose Madder

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
Jól érzékkel gyanakodtunk, a Bors értesülése szerint az RTL Klub tavasszal Stohl András műsorvezetésével indítja el a ValóVilág hatodik szériáját. Idén nyáron szó volt arról is, hogy eladják az RTL Klub szomszédságában álló kupolás épület, a ValóVilág helyszínéül…..
Már csak egy nap van hátra, hogy bosszút álljon a joghurtot követelő Pocakon, a tejszeletben úszó csokoládéfüggő hipszteren, meg a nőkön, akik tintával leöntött tamponon röhögnek. Az Index és a Bisztró közös versenyén a legrosszabb reklámokat keressük, és november 6-án…..
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Az RTL Klub Nánási Pál fotóművésszel készíttette el az X-Faktor 12 döntősének új imidzsfotóit vagy hogy is szokták azokat a képeket nevezni, amiket ilyenkor kapnak az indulók, és milyen jól tette. Kis túlzással rá sem nagyon lehet ismerni a jelentkezőkre, Antal Tímea kacérnak…..
Rose Madder 2012.10.11 07:43:58
Rose Madder 2012.10.11 09:44:38
@Sulopest: :P
A Lass Bea fotója szerintem tökéletes ; ugyanolyan ripacsnak néz ki rajta,mint amilyen valójában.
Az előző rész tartalmából. Southfork eladva. Johnny nem kezelgeti Martát, aminek meg is lesz a böjtje elég rendesen. A lány szövetségre lép Jockeyval, így Johnny nem kap a Southfork tortából, de ezt ő még nem is sejti. Lobell, mint negatív tényező kiiktatva. Rebeccát meg nagy…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.09.17 09:30:00
A nap tumblerje: a Trónok harca jelenetei a Drót szövegeivel. Végleges az American Idol zsűrije: Randy Jackson és Mariah Carey mellet Keith Urban és Nicky Minaj osztja majd az észt jövő év elején. Szereposztás: Adam Rodriguez (CSI:MIami) a Goodwin Games című újonc sitcomban…..
Összegezzük, az volt eddig, hogy Jockey és Johnny koalícióra léptek, hogy közösen toljanak ki Bobbyval. A sikeres projekttől megrészegült Lobell, a pénzéhes ügyvéd egyből vérszemet kapott, így az eddigi kétmilliós hallgatási díját öt millióra emeli hirtelen, mert ő már…..
Rose Madder 2012.09.14 11:37:34
Puzsér szerint a Csillag születik győztese "csupán egy giccses sztereotípia, annak a pödört bajszú, kolbászt majszoló, szüretelő gazdának a képe, amire az SMS-ező közönség rendkívül fogékony", írja a mai Bors. A Mészáros János Eleket is megszégyenítően modoros cikk így…..
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
Tényleg nem akarunk a kelleténél nagyobb teret adni a Csillag születik idei évadát nem mellesleg megmentő Puzsér Róbertnek, de amikor a Borsban faszságokat nyilatkozik, azokat azért csak kiemeljük, hátha van olyan c:c-olvasó, akinek nem jár a bulvárlap. Naszóval Róbert most, hogy…..
Van egy valóságshow, amiben olyan elmebeteg szülőket mutatnak be, aki saját idióta, és minden bizonnyal soha be nem teljesített vágyaikat élik ki szerencsétlen gyerekeikben. A téma az amerikai tinifilmekben oly sokszor visszaköszönő szépségverseny, amire nem az anyukák…..
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
Azaz Kirk, Picard, Archer, Janeway, Sisko. Egy képen. Először. ..
Rose Madder 2012.06.05 13:34:11
Johnny Depp szombaton ünnepli a 49. születésnapját, és ebből az alkalomból a Filmmúzeum hat filmjét vetíti le két napon át. Az 1993-as Gilbert Grape-pel (június 9. 18:45) indítanak, amelyben Depp a szinte még gyerek Leonardo DiCaprio bátyját alakítja. Utána egy viktoriánus korban…..
Rose Madder 2012.06.05 12:40:44
A Bors duplaoldalas cikket hoz ma egy bizonyos Hada Renátáról, aki modell-újságíróként azt állítja, hogy 12 évig volt a szeretője az egyik hazai tévésztárnak.A lány - aki már a 2. könyvét jegyzi - azt mondja, hogy első interjúkötete írásakor, 2000-ben ismerkedett meg a -…..
Rose Madder 2012.06.04 13:17:31
Ahogy azt várni lehetett, a Csillag születik fikagépe a győztesnek sem tudott örülni, szerinte Mészáros János helyett a Quantum XXL-nek kellett volna győznie. Puzsér Róbert megborulását nem mutatták a kamerák, így a Facebook oldalán írta ki magából a dühét - írja a Bors.…..
Vlagyimir Putyin orosz elnök ellátogat a hét végi Eurovíziós Dalfesztiválon Oroszország színeiben óriási sikert arató udmurt nagyikhoz, a Buranovszkije Babuski együtteshez. A Kreml szerint az elnököt "lenyűgözte az a tehetség és lelkesedés", amelyről a hat idős…..
Egy 15 éves énekesnő nyerte a Megasztár hatodik, vélhetően utolsó szériáját, azt, amiben a műsor kilencéves történetének messze leggyengébb mezőnyét sikerült összeszedni. A döntő a hagyományoknak megfelelően egy háromórásra nyújtott giccsparádéba fulladt, amin a…..
A Community-botrány tovább gyűrűzik, a The Hollywood Reporter szerint a sorozat szereplőire szopóálarcból font szájkosarat tettek az NBC-nél, és pontról pontra a szájukba rágták, miként reagáljanak az újságírói kérdésekre. A Fringe kábeles szindikátusi sugárzását a…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
Ahhoz képest, hogy Budapesten a népakarat megtestesítői az utóbbi években bürokratikus kifogásokkal próbálják megakadályozni a büszkeségnapi felvonulást, Magyarországon tavaly óta érezhetően központilag hájpolják a szubkultúra másik népünnepélyét, az eurovíziós giccs-…..