Adatok
kata1165
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Kérdezhetné az kekec nép, hogy miért kell a buktának napokig puhán maradnia, ha még aznap elfogy. Nos, 12 db méretes bukta két főre még nálunk is tovább tart két napnál, pedig. És ez a bukta nem csak frissen jó, és ezt nem csak én mondom (hanem kihelyezett ügynökeim is…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Nagyon régóta kerestem ilyen nagymamám féle puha tészájú receptet. Elolvastam és rögtön ki is próbáltam. Nagy igyekezetembe mindent egybe zúdítva gyúrtam be a tésztát és láss csodát így is tökéletes, elrondhatatlan lett a tészta! :))) Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra! Parányi változtatást azért eszközöltem; zsírral készült a tészta /házi/ Az idős nénikék esküsznek erre a megoldásra és valószínűleg igazuk van. Ja és a sütőbe 1 tepsibe vizet szoktam tenni a tészta alá, ezt is idősektől hallottam. Mégegyszer nagyon köszi a receptet! Kata1165