Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Times New Roman

0 bejegyzést írt és 368 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másodfokon szigorította a Fővárosi Ítélőtábla Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász első fokon kiszabott büntetését, a két év fogházbüntetés mellett a korábbi öt helyett tíz évre tiltották el szakmájától. A szülész feltételes szabadságra sem bocsátható. Geréb Ágnes…..
Times New Roman 2012.02.10 23:25:31
@Leonce: Ha egyenrangú élettani folyamat a szarás és a szülés (???), akkor a 19. század elejéig miért volt a nők rettegésének egyik tárgya a szülés? Holott egy egyszerű szarással egyenértékű, mi? A te beteg fejedben.
Times New Roman 2012.02.10 23:43:40
@vkaresz6: Hát igen, a gyereket senki sem kérdezi meg...
Times New Roman 2012.02.10 23:57:50
@tundrazuzmo: Van egy icikepicike különbség. Schmitt nem akar mandulaműtét/szülést/stb. vezetni. Vagyis, még ha hülye is, de legalább nem életveszélyes.
A Hírtelevízió által élőben közvetített csütörtök délutáni brüsszeli meghallgatás "magyar hőse" egyenes derékkal, mosolyogva állta a hozzászólások rohamát - más kérdés, hogy a felvetésekre érdemben nem válaszolt. A végén aztán kard ki kard! Ha valaki arról…..
Times New Roman 2012.02.10 00:40:56
@Never: respekt, hogy képes vagy a sok aluliskolázott félhülyével ilyen türelmesen bánni
 Trebitsch emlékére        A miniszterelnök beszélt ma. Mondják, Abraham Lincolnt emlegette meg a Wayne Gretzkyt. Viszonyulnom kellene ahhoz, amit a miniszterelnök mondott.       Azt írja egy jobboldali hetilap főszerkesztője, hogy leverték a…..
Times New Roman 2012.02.08 10:37:23
 Nyilvánosságra kerültek a felsőoktatásban 2012-ben felvehető államilag támogatott hallgatói létszámkeretek. A fő keretszámok nem okoztak meglepetést, hiszen a felsőoktatási törvénykoncepció mellékleteként már régen kiszivárgott, hogy a Széll Kálmán terv nyomán a…..
Times New Roman 2012.02.07 11:30:21
@agyameldobom42: Érdekes, én nem jöttem értelmiségi vagy jómódú családból, mégis szinte maximális pontszámmal vettek fel anno az egyetemre. Hogy is van ez? Nem igazán értem az érvelést, hogy aki gazdag annak jut az ösztöndíjas hely. Tapasztalatból mondom, hogy annak lesz maxinális pontszáma, aki elszánt. Minden más csak önigazoló-önfelmentő hablaty.
Szerintem most először van esély arra, hogy egy mérsékelt, jobbközép-centrista erő jelentősebb tábort teremtsen – mondtam a héten egy interjúban, de gyorsan hozzátettem, hogy ebben az ügyben politikailag elfogult („vágyvezérelt”) vagyok, ezért érdemes erős…..
Times New Roman 2012.02.04 12:40:03
@nyünyüge: bye bye Viki,vissza se nézz!! hess hess!!(megkönnyebbült sóhaj a részemről)
  Azok számára, akik őrzik az utolsó pillanatra hagyás ősi magyar hagyományát, a Milla nyílt napot tart a Sirályban (Budapest, VI. Király u. 50.) a jelentkezés utolsó napján, február 2-án csütörtökön délután 4 és este 8 között: Elkészítjük, és feltöltjük…..
Times New Roman 2012.02.01 03:05:24
Times New Roman 2012.02.01 03:22:23
@StormChild: beteg vagy:)
A blog.hu-n keresztül jogi megkeresést kaptunk, hogy távolítsuk el egy korábbi posztunkat, ami egy vicces áldokumentum volt arról, hogy Széles Gábor benyújtja az elszámolást Navracsics miniszternek a Békemenet szervezési költségeiről. A posztot eltávolítottuk. Széles Gáborral…..
Ellenzéki összefogás nélkül aláírták a halálos ítéletüket – mondta ma reggel az LMP új frakcióvezetőjének a közszolgálati televízió műsorvezetője. Az lesz a sorsuk, mint a Fidesznek az első ciklusban – érvelt ma este az egyik népszerű baloldali beszélgetős…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Örülünk, Vincent? Hidegbéke 2012.01.28 11:08:00
Lassan lepergett az első hónap. Nivôse havában még voltak, akik titkon, vagy kevésbé titkon abban reménykedtek, hogy hamarosan vége lesz itt ennek az egésznek, a józan hallgatagok megelégelik, maguk mögött tudva a boldogabb világ támogatását felemelik szavukat és a sötétség…..
Times New Roman 2012.01.28 19:32:22
Sosem értettem mi értelme ezeknek a CEU-centrumú posztoknak. úgy értem, folyton az az érzésem, mint amikor egy beképzelt cejús értelmiségi arról irogat, hogy mi a helyzet Gyöngyöspatán, holott életében nem járt arra, és rohadtul nem zavarja, hogy közhelyeket ír a közbeszédtől egy fokkal magasabb szintű nyelvezeten (de dicsérendő, hogy legalább az 'unortodox' förmedvéynt nem írtad le:) Valahogy így vagytok ti is ezzel, írtok Orbánról, Orbánistákról, miként látnak, éreznek, gondolnak, de fingja sincs itt senkinek, hogy tényleg mit látnak, éreznek, gondolnak, vagy amit látnak, éreznek, gondolnak, azt miért éppen úgy. Mondjuk nehéz a CEU alagsori könyvtárában találkozni orbánistával, gyöngyöspatai roma asszonnyal, ez tény. De szerintem nincs is igény a megértésre, teljesen világos, hogy mindkét fél kapitulációt vár a másiktól, még ha az egy álszent demokratikus hagymázba is van csomagolva. Ami újfent és újfent és újfent meglep, az az, hogy mennyire nincs fingotok az orbánista néplélekről, pedig lett volna esélyetek tájékozódni:) És akkor a tálibokról még nem beszéltem...:) Atyaég, milyen párhuzamok (ez olyan mintha én a templomos lovagokat a marokkói szalafista mozgalommal állítanám párhuzamba, csak mert mindkét társaság keménykedett:) - ja hogy egyikről sem tudtok semmi közelebbit igazán, ne zavarjon benneteket:) Ez a mélyen megvető, értetlen, entellektüel, távolságtartó magatartás, és csak a modern nyugat - elmaradott kelet tengely mentén való gondolkodás/firkálás biztos jó lesz arra, hogy az a bizonytalan, aki nem tudja, hogy 2010-ben tényleg jó ötlet volt-e a Fityiszre szavazni, az most sikítva meneküljön vissza a Fityiszhez..:) Amúgy nem mondta nektek valaki, hogy a posztmodern óta ilyen hegeli kategóriákban gondolkodni má' ciki?:) Főleg értelmiségi körökben:) Még csak fogalmatok sincs mi a baja veletek az Orbán mögött álló tömegeknek, a közelében sem vagytok a közhelyeken túlmutató válasznak (és ez nektek most fontos lenne, hogy ne így legyen). Szóval totál kontraproduktív, de talán nem a meggyőzés a cél. Nehéz is lenne (1. szabály a meggyőzés esetében: ismerd a másik felet és tiszteld, különben esélyed sincs; a meggyőzéshez első lépés a megértés, és nem a fennhéjázó lesajnálás). De nektek további jó ellenzéki egymásvállonveregetést:)
Times New Roman 2012.01.29 09:01:44
@Kerria: mint írtam nem az elől készülök elmenni, sőt, a Fityisz elől se:)
Viszont fenntartom, szórakoztató lesz:DDD Kér egy hari popcornt a show előtt?:DDD
Ez nem más, mint egy megalapozatlan, aljas rágalomhadjárat az Elnök Úr ellen. Látjátok, még csak rábizonyítani se sikerült semmit, de máris helyrehozhatatlan károkat okoztak ezek a mocskok. Bárkit ilyen módon gyanúba keverni, a puszta feltételezést is már tényként kezelni,…..
Óriási méreteket ölt az elhidegülés a politika intézményes formáitól, gondoljunk csak arra, hogy milyen hatalmas azoknak az aránya, akik semelyik pártra sem szavaznának, ha most hétvégén lennének a választások. Ugyanakkor pár nappal vagyunk a kormánypárti gigatüntetés után,…..
Times New Roman 2012.01.26 16:39:24
@maskep: nafene, ezek szerint te is Erdődy Phd iskolájában nyomod? szóljál, hogy mikro van a védésed, hadd röhögjek egy nagyot:))
Times New Roman 2012.01.26 16:39:56
Elérkezett az idő, hogy komolyan vegyük például egy civil parlament felállításának a lehetőségét. Ha tetszik, egy független, civil, árnyék-parlament felállításának lehetőségét. Meggyőződésem, hogy másként nem törhetjük le a pártok szegregáló hatalmát. Valamikor el…..
Times New Roman 2012.01.24 09:41:45
Tegnap Bogáncs leírta az ő verzióját, mely szerint több, mint százezren voltak a kormány melletti tüntetésen, most leírom az enyémet, mely meglepő eredményt hoz: senki nem volt ott!   Eleve, nézzétek meg az Index tudósítását, mely szerint százezren voltak. Nos, az Index,…..
Times New Roman 2012.01.24 00:42:45
@Alonee: Szerintem kettőtök közül neked van szövegértési problémád, és ráadásul sokkal agresszívabb is vagy.
Times New Roman 2012.01.24 00:46:25
@Fufo: Hehe, demokráciában miért is kellene bátorság a kormány elleni tüntetéshez? Talán a mesterlövészek egyenként lőnek ki a háztetőkről, mint a szeku Bukarestben? Mekkora baromság.
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
Times New Roman 2012.01.21 12:21:23
@Nem vagyok fideszes: nekem hiába jössz azzal, hogy jaaaj nincs demokrácia. Mint írtam, nem vagyok a demokrácia híve (legalábbis ezé, merthogy ugye van többféle, tudtad?:) pl. cenzusos), de én legalább felvállalom:)
Én azt próbáltam jelezni okoska, hogy kissé fura, hogy a kormányellenes, nagy demokrácia-fanok egy velük ellentétes platformon álló csoport tüntetéséről egy pillanatra sem jut eszükbe az a gondolat, hogy jééé, a demokráciában az a klassz, hogy bárki elmondhatja a véleményét, hanem csak a fikázás meg a számokérés megy ("hogy képzelik a menthetetlenek") Ok, legyen így, de akkor mi a fenétől vagytok ti akkora demokraták, ha a történésekből csak a háborús részét veszitek észre? Tök átlagpolgárok vagytok, nem hithű demokraták, akik ugyanúgy kussoltatnátok az ellenfelet, csak fájdalom, nincs meg hozzá az eszközötök, és mivel nincs, marad az álságos "demokráciázás", nagy adag önteltséggel ("menthetetlen", "droid", "agymosott")megspékelve.
Ha már a dmeokráciánál, annak néhány előnyénél tartunk, lehet nyugodtan minősítgetni engem ("menthetetlen"), demokatikus jogod véleményt formálni:) Tehát nem sértődöm meg, de szerencsére az is demokratikus jog, hogy jogom van telibeszarni a véleményed, gynegébbek kedvéért: átlépni rajta.:)
És nem vagyok a barátod, vagy talán egy tányérból cseresznyéztünk?
Times New Roman 2012.01.21 12:33:46
@első számú anarchista: akkor kiket büntettek meg? ha nem az ATV-t? mert azt állítottad szarrá büntetnek, de kiket?
Times New Roman 2012.01.21 22:06:14
@EMU: savanyű a szőlő, hihi :))
A Köztársaság, mint szimbólum, és főleg ennek védelme képes lehet-e összefogni, és tettre sarkalni az embereket? Az Orbán-kormány antidemokratikus lépései vajon elkendőzhetik a különböző szervezetek közötti különbségeket? Mi az a demokratikus minimum, aminek elfogadásáról…..
Times New Roman 2012.01.15 20:41:38
@hackbard.celine: van! Te tényleg ennyire hülye vagy?:))
Na, a te koordináta-rendszeredben amit ide fostál/okoskodtál, légy szíves helyezd el a római timokratikus köztársaságot, ami a vagyonosak köztársasága volt, és nem választották szét a hatalmi ágakat. De ezt biztos tudtad, nem is rétem miért definiálom neked...:)
Mi a faszér' kell mindenkinek okoskodni?:( Minden de mindegy egyes alkalommal ha blogra jövök, rájövök, hogy a demokrácia kártékony intézmény - minden aluliskolázott ámde magabiztos tahónak van szavazati joga :(
Times New Roman 2012.01.15 20:49:51
@hagyma: :))))
A szakértői kormány elképzelése nem szolgálja a demokratizálódást. Inkább a magyar demokrácia súlyos deficitjét mutatja. Orbán Viktor meggyengülése miatt, s az életképes ellenzék hiányában az utóbbi hetekben felerősödött a szakértői kormány iránti vágy; tulajdonképpen…..
Times New Roman 2012.01.15 10:06:17
@röhögő: Ha a fidesz holnap odateszi a "szakértőt" (aki biztos nem a Bajnai:) akkor lesz szakértői kormány, de csak azért teheti oda, mert a demokratikus elven nyugvó törvények ezt megengedik.
A vita arról szól, te butus, hogy amennyiben a Fidesz nem teszi oda a "szakértőt" (és ugye erre van esély:))) akkor hogy lehet a szakértői kormányt pozícióba hozni, és biztos nem demokratikus eszközökkel! Mivel az emberek nem fognak nagy tömegekben egy szakértői irányvonalra szavazni (hisz az nem osztogat, hanem rövdtávon "fosztogat") csakis antidemokratikus módszerekkel lehet megoldani, faszfej:)
Times New Roman 2012.01.15 10:25:36
@röhögő: én mindenesetre élvezem, hogy a demokrácia nagy védelmezői hogyan fújtatnak, kínlódnak, hogy az antidemokratikus vagy az alattomos, féldemokratikus, kiskapukat kihasználó lépésekről bebizonyítsák, hogy megfelelnek a demokrácia elveinek:))) méééég, hadd röhögjek még egy kicsit:))))
Times New Roman 2012.01.15 10:39:52
Én a felvilágodás alakjával, Diderot-val búcsúznék --- az idézetben lévő zárójelek saját betoldásaim, amivel aktualizálom a szöveget:

"...a nép, aki azt érzi elnyomják, minden alkalmat meg fog ragadni, hogy visszaszerezze jogait (2012). Minthogy azonban sem céljai, sem határozott tervei nincsenek, a szolgaságból egyik pillanatról a másikba anarchiába zuhan. Az általános zűrzavarban egyetlen kiáltás hallatszik majd: szabadságot! De miként tegyenek szert erre a drága kincsre? Senki sem tudja, És a nép máris a legkülönfélébb pártokra szakad, egymásnak feszülő érdekektől felkorbácsoltan. Némi idő után végül két csoportból fognak állni, bárkiket is rejtsenek az elnevezések, s ez a két név csakis a royalisták (orbán és elitje) és az antiroyalisták (orbán ellenzékének elitje) lehetnek. Ez lesz a nagy megrázkódtatás pillanata. A nagy szövetkezések és összeütközések pillanata. A royalizmus puszta ürügy, akárcsak az antiroyalizmus. Mindkettő a becsvágy és a kapzsiság álarca. A nemzet immár nem több, mint maroknyi bűnőzőtől és megvásárolt alaktól függő tömeg. Ebben a pillanatban egyvalakire és a megfelelő pillanatra lesz szükség ahhoz, hogy egészen váratlan következmények lépjenek fel. S mihelyt eljön a pillanat, a nagy ember (IMF és képviselői) színre lép. Így szól az emberekhez, akik az imént még mindennek hitték magukat és szabadásgot akartak: Semmik vagytok. Mire ők: Semmik vagyunk. Erre ő így beszél hozzjuk: Én vagyok az úr. Mire ők egy torokból kiálták: Te vagy az úr. Erre ő így beszél hozzájuk: Íme a feltételek, amelyek mellett hajlandó vagyok leigázni benneteket. Mire ők: Elfogadjuk."
(1774)
:))))
Vagyis jócskán a forradalom előtt megjósolta a forradalmat, annak álságos voltát, és végül Napóleont.

Na szevasztok pupákok, le vagytok mind szarva:))
Megdöbbentő, amikor már a visszafogott, racionális hangok is arra a következtetésre jutnak, hogy Magyarország felejtse el az önrendelkezést és a demokráciát. Ráadásul mindezt a demokrácia nevében... Mire asszociál az Európai Unió alapelveiről az átlagpolgár: demokrácia,…..
Times New Roman 2012.01.13 10:18:03
@biobender: ok, de akkor mondjuk ki, hogy a gazdasági szempontok előbbrevalóak a demokráciánál! És akkor ne károgjanak demokráciáról azok, akik ha egy rangsort felállítanak, a demokrácia elveit ide oda tologatják kedvük szerint...
Publius Eső után köpönyeg 2012.01.11 13:57:00
A társadalmi feszültség megnyilvánulásának lehettünk szem- és fültanúi január 2-án. A demonstráció alkalmával elhangzott egy olyan kérdés, amelyet azóta a közvélemény magáévá tett, és amely jól tükrözi a mindennapi társadalom szülte indulatokat, amiben elveszítjük…..
Times New Roman 2012.01.12 00:24:12
Times New Roman 2012.01.12 00:24:53
@Táskás Tóni: Én egybeterelnem a hozzád hasonló agresszív agitátor jakobinus barmokat, és lenyakaztatnálak guillotineval, az elmebeteg Robespierre vagy a bőrbajos-undormányos Marat dicső emlékére - egyszer úgyis visszakapják alapon, és éppen most jött el az ideje! Nincs az a rettentő Orbán, akit - ha választani kéne - lecserélnék rád, hominidaszerű (szerű!) képződményre. Ha nálam Orbán a béka segge alatt lakozik, talán érzékelhető a mélység ahova utaltalak, gondolom.
Minden jel arra vall, hogy a magyarországi demokráciát féltő, diktatúrát kiáltó hangok erősen túlzók. Nem épül itten semmiféle bolseviki teljhatalom, nincsenek az oroszok a spájzban. Mindössze annyi történik, hogy éppen ezekben a kemény hetekben derül ki alighanem mindenki…..
Times New Roman 2012.01.08 23:24:37
@Húzzunk bele!: én amúgy bírlak, de csak azért, mert ellensúlyozod a másik szélsőséget itt a komment-elületen:)) lényeg a harmónia:)
Times New Roman 2012.01.08 23:32:26
@Kassian: szerinted ez a helyes hozzáállás egy ilyen kommentre? :) szerinted érdekli, hogy szerinted ő egy ócska tetű?:)))
Orbán nagy arányú adócsökkentést ígért a választóknak. Azt gondolták, hogy a kevesebbet majd többen befizetik, így összességében nőni fognak az adóbevételek. Ezt az adócsökkentést a társadalom már eleve polgári jólétben élő része élvezhette csak, mindenki más inkább…..
Times New Roman 2012.01.08 15:03:09
@Born to be wild: ie. = isz. :)))
Times New Roman 2012.01.08 19:17:42
@Etniez: olvass vissza, a kussolhatsz rész akkor jön, ha elhúztál végre a rákba. több rend bugyit tegyél, hosszútávra készülj!
Times New Roman 2012.01.08 19:19:17
@Etniez: hehe, ez középiskolai anyag:))))))
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
Times New Roman 2012.01.08 11:50:20
@Exploiter: Azért próbálja ki, mert esze ágában sincs megpróbálni megérteni, mi???!! Ahelyett, hogy kipróbálná, inkább könyvtárakban üldögél nagy pizzák melett elemzi a kvantitatív szegénységi mutatókat, és abból okoskodik, mi?
Nagyon hülyék vagytok, semmi sem jó nektek, ha az ember a kisujját nyújtja, a karja kell. Ahelyett hogy azt látnátok valaki nyitott valami megértésére, azon pampogtok, miért csak 1 hónapig csinálja. Szánalom.
Times New Roman 2012.01.08 12:02:51
@kisQtya: Hát igen, könnyen megmagyarázhatod magadnak, miért NEM a te felelősséged, miért NEM teszel semmit. De az fel sem merül benned, hogy mi lesz ha a gyereked, unokád, dédunokád ugyanezt a szar utat kell hogy bejárja mint te, csak azért, mert te remekül "alkalmazkodsz". Töredéke hajlandó az ördögi kört megszakítani... Hát a ti bajotok, senkit sem sajnálok, ti csináljátok magatoknak, és megsértődtök ha valaki ezzel szembesít.
Times New Roman 2012.01.08 13:27:40
@Exploiter: a hülye te vagy. Nyilván sokféle helyzet van az életben. Van akinek van lakása, autója, van akinek annyija sincs. Ő arra vállalkozott, hogy megmutassa mi van akkor, ha lakás+autó+minimálbér kombináció van. Morogj csak, remélem megüt a guta:)
Kiszivárogtak az IMF feltételei, amelyek között vegyesen bukkanhatunk olyanra, amely az elmúlt másfél év kormányzati intézkedéseinek fő irányát vonatná vissza (a magyar háztartásokat átmenetileg tehermentesítő különadókat is vissza kellene vonni), és olyanokat, amelyek az…..
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..