Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hbbalazs

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Szeretjük a répát 2013.08.11 22:33:46
Hétfő reggel, értekezlet. Előkerül egy zacskó körte, csillannak a szemek, lendülnek a kezek, a következő fél óra önfeledt hersegéssel telik. Micsoda? A körte kell, a tiramisu meg nem? A Belsőség-találkozóra vitt almás pite nagy sikert aratott, gondoltam, egy tepsinyi…..
Köszönjük Emese. (Forrás: Gábor Emese - Zsongóka, Ritmusos versek óvodásoknak c. kötete.) ..
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..
A kezed járjon, ne a szád, hallottam vagy tízezerszer életemben. Volt alkalmam megfogadni. És most eszerint is járok el, amennyiben hajnali blogolás helyett szépen lefekszem a Competition Car Composites-cal a párnám alatt. Holnap ugyanis nyári szabadságom második napja jön, amit az…..
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..
And when you slow down and relax, the Mégane is simply a nicer place to be and feels more special despite its humble roots. Yep, oversteer-obsessed EVO gives the nod to the front-drive Mégane. The BRZ has shown moments of brilliance on the road, but often failed to hit the spot. Henry Catchpole…..
  Az első csőváz kialakításához kellett egy kis helyet csinálni. Nincs hétfő, de ez nem várhatott. Klassz, mi?..
hbbalazs 2012.04.19 18:43:26
ROFL-net Viccek tripla dózisban 2011.09.25 06:00:00
- Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanőt egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, s durr bele... - És nagyon meglepődött a Macskanő? - Hát igen... de közel sem annyira,…..
hbbalazs 2011.11.22 17:04:35
:D
Eljön a nap, amikor a laptopodat lecseréled, a több évig hűségesen szolgáló munkatársadat eladod. Így teszek most én is a MacBookommal. Már majdnem azt gondoltam, kész vagyok mindennel, letöröltem a vinyó tartalmát, és újrahúztam a szűz operációs rendszert, amikor iDoki…..
A HDMI Licensing, LLC, a Hitachi, Panasonic, Philips, Silicon Image, Sony Corporation, Technicolor S.A., és a Toshiba által életre hívott HDMI-alapító és szabványokat felügyelő társaság bejelentette, hogy a MiniDisplayPort->HDMI kábel illegális, ezért beszüntetik a…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Flóra 2011.06.21 16:29:00
 Voltak itt már világsztárok, amerikai hírességek, szexszimbólumok, de akkor vagytok a legboldogabbak, amikor egy hazai lányt mutatunk nektek, méghozzá az szomszédbóé: a tapasztalatok szerint imádjátok, amikor egy allűröktől mentes kedves hazai csaj fotójával tesszük…..
hbbalazs 2011.06.22 16:52:12
@version: mondták már, hogy _idegesítő_ vagy és csak rontod a légkört?

Azért jöttél ide, mert beszóltak neked a handras.hu-n és megsértődtél? Esetleg kimoderálták egy kommentedet valahonnan? (csak kíváncsiság)
Tóth Istvánnal, a frissen hazatért aranyérmes Északi-sark maratonfutónkkal beszélgettünk ma, ebből készítettünk egy netes szemmel hosszabb, kb. 20 perces anyagot: István befutója néhány további kép mellett megtekinthető a videó végén is, illetve ide is kirakjuk: Ha…..
Klikk a felületre, várj a betöltésig és szépen rakd ki. Végül is szombat van.Ráérünk hétfőig! Nem?    ..
hbbalazs 2011.04.17 10:39:56
Azt hiszem, az iPad 2 premierje kapcsán lehettünk eddig a legbüszkébbek az Apple Magyarországra irányuló figyelmére, egyben az APR-ek is kitettek magukért, és frankó kis sorban állásokat szerveztek, és profin leszervezték az egészet. Tudom, hogy nem tegnapi téma, de most jutott el…..
hbbalazs 2011.04.11 14:50:50
Múlt héten írtam itt a blogon arról, hogy az iStyle-tól kapott szörnyeteg MacBook Prókat kipróbálva arra a következtetésre jutottam, hogy négy mag nem oldja meg az én problémáimat: rátettem az elérhető leggyorsabb Apple-laptopra a rendszerem, de nem tűnt el a strandlabda,…..