Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Udo Trauschgeritzer

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... mert nem itt forgat Jiří. A beszámoló szerint a neves filmes Horvátországról forgatott az óvárosban. Menzel ugyanis Horvátországról készít dokumentumfilmet. A főutcán, a Stradunon a filmezés alatt a neves rendező arrébb vitt egy reklámtáblát, hogy az ne…..
Hiller István titkolná, az Index megszerezte és nyilvánosságra hozza a szerencsi biomassza-erőmű világörökségi szempontú hatástanulmányát.  ..
Udo Trauschgeritzer 2009.02.20 20:41:30
@Wakerloo: Ha nem a hatalom, akkor ki tehet arról, hogy folyamatosan elhallgatnak tényeket, véleményeket és adatokat, akkor is, ha paragrafusokkal kicövekelve kötelező lenne ismertetni ezeket? Ki tehet arról, hogy félreinformálják a legszélesebb fórumokon a közvéleményt? Ki tehet arról, hogy... és folytathatnám napestig, és nem csak a szalmaerőmű környékéről vett példákkal. Én sem vagyok pártfüggő. Csak gondolkodó és összefüggéseket kereső, találó ember vagyok....

A "vizierőművednek" pedig, ha van értelme és létjogosultsága, hidd el, drukkolok.
Subba Koncertkuki 2008.11.18 08:10:00
A kép nézegetése közben megjelent előttem a kép, ahogy pattogó tűznél a kandalló mellett 70 évesen az unokáknak mutogatja a hős, a régi turnékon készült fotókat. ..
Udo Trauschgeritzer 2008.11.18 09:23:07
Írtam egy haveromnak a publival kapcsolatban. Sokfelé hallja az ember, hogy Svédországban mennyire rendesek, megállnak a zebra előtt, sosem hajtanak gyorsan meg ilyesmi. Az én barátom már 2 éve kint dolgozik, gondoltam megkérem, mondja el pár szóban, mi az igazság. Annyira…..
Ilyen még nem volt és talán sosem lesz a Szálka történetében: nyílt pártpolitikai vallomást teszünk. A Szálka teljes szívvel, lélekkel és lucskos boxeralsóval Sarah Palin republikánus alelnökjelöltet támogatja az amerikai elnökválasztáson, vagyis, csomagkapcsolás révén a…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Leginkább a túladagolt Warner és MGM rajzfilmek hatásával szeretnénk letudni az alábbi videó értelmezését. Azt azért mégse hihetjük, ilyennek született szegény. ..
Udo Trauschgeritzer 2008.05.29 13:52:09
Subba A hét szuperpumája: Móni 2008.04.22 11:50:00
Ilyen volt: Ilyen lett: Pokrivtsák Mónika, 2008: pattanásig feszült inak testszerte, vadászó gepárd pillantása, húsrágó, hídverő arcizmok. Kell ennél több a szuperpumasághoz?..
A finnyás Cukiságnak nem volt elég cuki ez a videó, pedig elég vicces, ahogy a 12 kilós japán macskát egrecíroztatják futógéppel. Újabb bizonyíték, hogy Darwint isten közbeiktatása nélkül is lehet cáfolni. ..
Az esetlen és több sebből vérző Papp Gergő - Tornóczky Anita páros után ezen a héten Árpa Attilát tette próbára a Mokka kegyetlen húsdarálója, ami úgy csócsálja a műsorvezetőket, mint majom a perecet. Árpa Klaudiával van párban, aki már régi motoros, úgyhogy őt most…..
Subba Kopaszkutya vakul 2007.07.23 17:57:00
Az alábbi nagyon érdekes történetet a Quart.hu kommentjei közt találtuk, ahol éppen a koncerteken a fellépőket sokszor zavaró fényképezőgépekről van szó. Van olyan érdekes, hogy megérdemelje a minél szélesebb nyilvánosságot. Szegény hülye Hobó."Egy-két éve a csornai…..
A szerző a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola végzős hallgatója, és ezen a címen lehet neki gratulálni: ahorvath0520@bkf.hu.2.4. A reality műsorok minőségi romlása (2/2)A realityk térnyerése azonban két – a televíziós piacot tekintve – fontos szereplőnek sem…..
Udo Trauschgeritzer 2007.07.19 08:47:12
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Subba Escort Józsi 2007.05.23 15:34:00
Még mi is nagyon nehezen bírkóztunk meg a látvánnyal, ezért kérünk mindenkit, hogy készüljön fel a legrosszabbra. Valószínűleg sosem gondoltátok volna, hogy van durvább a privi.hu-nál. De van! Egy online lapozgatható Zserbósrác katalógus 1989-ből. Óvatosan…..
Udo Trauschgeritzer 2007.05.23 17:25:50
Subba Nyári munka 2007.05.23 13:54:00
Azok a hülye, prűd nagymamák! Pedig mennyit változott már a világ. Ötletes kis pornós munkát kínál az alábbi oldal nyárra. Nyilván a célközönségre hangolták a csalogatót, ezért is sikerülhetett ilyen zseniálisan. Szuper jól hangzik, de aztán csak óvatosan, nehogy beszívjon…..
Honnan jövünk? Hová megyünk? Másodfokú egyenlet megoldóképlete? Ha buta vagy, inkább csak a heti iwiw-linkeket kattintgasd!- Főállású picsa- Arctetoválásaim- Kötelező unalmas idézetek- Fluffer wanted- Szomi srác- Parádé 2006- Az SS csillag újra az égen..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Subba Pukk 2007.05.08 12:22:00
Minden idők egyik legviccesebb tévés jelenete. Tamás Gáspár Miklós egy robot! Egészen furcsa, vicces hangot ad ki a beszélgetés végén. Pukk...
Subba Érettségiző nemzedék 2007.05.02 22:18:00
Ezt a középiskolai tablósdit soha nem értettük. Miért a matrózblúzok? Miért a béna öltönyök és nyakkendők? Miért az összes tanár, akiket senki sem szeretett? És miért kell ezt az egészet a helyi fodrászüzlet kirakatában közszemlére tenni ahelyett, hogy mindenki hazavinné…..
Subba Tojásos bukkake 2007.04.24 23:11:00
Állítólag az egyik magyar sörgyár hamarosan egy interneten terjedő reklámfilmmel jelentkezik. A főszereplője Kiszel Tünde lesz, akit a filmben tojásokkal dobálnak, és letépik a szemöldökét (micsoda?). Tünde feladata az volt, hogy esernyővel kivédje a tojásokat, de…..
Subba Beteg amatőrpornó update 2007.04.25 14:32:00
A Subba olvasói közt egyaránt vannak pénzügyminiszterek és kéményseprők, és természetesen olyan is, aki a pornóbizniszben keresi meg a kenyérre valót. Ráadásul ez az olvasónk volt is olyan jó fej, hogy az egyik múlt heti bejegyzésünkben említett incesztusos film…..
Ismerkedjetek meg Szekeres Jánosnéval és Békefi Gábor Martinnal. Azt még nem tudjuk, miről lehetne velük dumcsizni, szóval most csak a vicces ábrázatukat méregessétek...
Ekkora lelkesedés egy rohadt kártya láttán, igazán dícséretes. Na meg a másik, a dobozzal. Valami hasonló rohamot dobjatok ti is ezentúl, ha társaságban szóba kerül a Subba...
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..