Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azze

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra mindig különösen érdekes, miként látja Magyarországot valaki, aki „félig kint van, félig bent", azaz aki magyarként, de máshol felnőve, szocializálódva szembesül a haza valóságával. Réka mai írása azonban nem csak azért érdekes, mert Svédországban nőtt fel,…..
Már a pályám elején rájöttem, hogy tulajdonképp egy multinál dolgozni megköveteli a folyamatos hazudozást részemről. Alapból be sem kerül aki nem hazudik jó kövéreket az életrajzában. Legjobb lehetőséget a „karrier-lyukak” nyújtják a kamázásra, én például az…..
Nincs jó hírünk a sci-fi műfaj rajongóinak: a rókabőrt családi címerének is nyugodtan megtehető George Lucas bármennyire is szeretné, az élőszereplős tévésorozat bevételeiből  nem tudja amúgy is jelentős vagyonát növelni - zseniális a csávó, a Star Wars-franchise…..
IRODAI PATKÁNYOK Anyagcsere 2011.03.22 14:00:00
Megfigyelés: A főnökcsere olyan, mint a river a pókerben. Amikor először találkozol a helyzettel, nagyon várod az utolsó lapot, az új főnököt. Biztos vagy benne, hogy lejön a kilences a sorhoz. Biztos vagy benne, hogy kevesebb lesz a felesleges cseszegetés és több az érdemi munka.…..