Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herr_von_wolfenstein

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vissza a Gyökerekhez. Az utolsó darab keksz: lélektani dolog, de az valahogy sehol, soha nem kell senkinek. Zabál végig gátlástalanul a közösből, de azért az egészet csak nem eszi meg. Maradjon másnak is! Nehogy neki kelljen elpakolni. Nehogy észrevegyék, hogy ő zabálta fel az egészet. Képesek…..
A mai posztból kiderül, hogy milyen az, amikor sokféle náció fiatal felnőttjei élnek együtt egy campuson, megtudjuk azt is, vajon anyu pakol-e a hétvégén sült húst az egyetemista kisfiának / kislányának, és fény derül arra is, hogy a gondnok mindenhol ugyanolyan, dolgozzon bár…..
Határátkelő A főnix hamvaiban 2013.02.01 06:58:00
Mielőtt nekivágtam, bőgtem egy évig, túl váláson... be kellett látnom, hogy nem vagyok képes biztonságos anyagi hátteret nyújtva ellátni a szülői feladataimat. A lelki súly alatt mentálisan sem vagyok megfelelő közeg a gyerekeimnek. Saman mai írása kommentnek indult egy minapi…..
Most egy nagy néphatározó cikk előtt állsz. Helyenként valószínűleg túl nyersnek fog hatni, ezért fontosnak érzem, itt az elején kiemelni, hogy ez nem egy gyűlölet cikk. Nem a harag fűtött, amikor megírtam, csupán naturalista módon bemutatom a különféle nemzeteket, a saját…..
herr_von_wolfenstein 2013.01.29 14:58:03
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
90 Gengszterváltás 2011.05.04 06:00:00
Első ránézésre azt gondoltuk, hogy minden benne van, amit el lehet mondani az évtizedről.  Aztán rájöttünk, hogy ez még mindig csak egy töredék. Sok szeretettel küldjük a 90-es évek szerelmeseinek, és főleg azoknak, akik nem nézték a Kacsameséket,…..