Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TóthKovácsEszter.

1623 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pályázati kiírás elolvasásához kattints a képre!..
Távolról nézve úgy tűnt, mintha csak nagyméretű halak pihentek volna a Gerence patakban, Bakonybél külterületén a Szajhavölgyi rét mellett. Közelebb érve azonban szunnyadó világháborús robbanótestek formája rajzolódott ki a mederben. Az évtizedek során már elrozsdásodott, de még mindig…..
Újraindul a Bakonyi Babázó, a zirci baba-mama klub! Hétfőnként 9.00-től az MHSZ-ben. Kedves Anyák! Egy nagyobb szünet után szeretnénk, ha lenne lehetőségük az apróságoknak újra együtt játszani, a szülőknek jót beszélgetni és baráti közösségben mulatni az időt! Várunk Titeket hétfőnként,…..
Hagyományainkra új, kulturális hutát építünk Egy falunak, ha nem akar alvó településsé válni, tisztában kell lennie hagyományának értékeivel, azokat újra és újra fel kell fedeznie, fel kell iránta ébresztenie a vágyat az új lakókban, céljaival, és az azokba épülő…..
A Királyterem 2021. augusztus 20-tól látogatható.  ..
Beküldte:Kelemen Anita..
Zirc - Pumptrack célegyenesben az új bringás játszótér egyesületünk városában! Trail Art Hungary kivitelezésében tegnap aszfaltborítást kapott az "2021 évi Országos Bringapark Program keretében zirci pumtrack pálya létesítése" beruházás. Ezzel célegyenesbe ért a tavalyi évben civil…..
2020. nyarán pár gyermek szülői segítséggel írt egy kérelmet és elindult Zirc városában aláírást gyűjteni. Csekély esélyt láttunk akár 100 aláírás gyűjtésére is, azonban a lelkes gyerekek legnagyobb meglepetésünkre csak támogató emberekre akadtak és így 316 támogató aláírást sikerült a kérelemhez…..