Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hurvinyek

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmitt három hónapig égett a plágiumüggyel. Mindenki látta, hogy akkor csalt, és most füllentget.De sokáig még reménykedett, hogy hivatalosan nem lépnek. Valóban, a Testnevelési Kar vizsgáló bizottsága csak mismásolt az ügyben. (Igazából ez nem is volt meglepő: a TF-et sosem…..
Hurvinyek 2012.06.15 23:38:05
@J.László: hát téged se az eszedért fognak ellopni
autózz! Hídlehajtón ne parkolj! 2011.07.13 08:13:00
Alapszabály, hogy hídon, alagútban nem állunk meg illetve a be- és kijáratuknál sem. Városi környezetben viszont lehet félrevezető egy ilyen helyszín, főleg, hogy a Kara kán által megemlített Erzsébet hídi lehajtó aljában én is rendszeresen látok sorban parkoló autókat. Ezt…..
Varánusz Rabszolgasors 2011.06.24 06:06:00
Örvendezzünk kedves honpolgárok, megszületett a mű. Akarom mondani a MŰ, a Magyar Munka Terv. Ha most a nyájas olvasó ajkán kaján vigyorral azt kérdezi, tán'csak nem azt tervezik odafent a Nagy Büdösben, hogy dolgozni fognak, akkor válasz: nem, ez még terv szinten sem fordult meg…..
Hurvinyek 2011.06.24 13:49:48
@ursus artos: na! Elolvastam az eddigi hozzászólásaidat, válaszaidat. Hát mit mondjak rólad.
Annyi eszed van mint a Matolcsinak, aki megvan győződve arról, hogy megszűnt az irigykedés a keveset, és a sokat keresők között.Mert boldognak kellene lennem, hogy ugyan annyit adózók mint OV. aki eddig egy fűszálat nem tett keresztbe fizikai munkával (legfeljebb rendeletet vagy törvényt alkotott róla, hogy keresztbe kell lennie),viszont helyette "segített " a lakáshiteleseken.Remélem neked 100* nagyobb segítségben lesz részed, mert az ilyen agyatlanok csak azt nem látják, hogy az ő bőrükre is megy a vásár.Gondolod téged a "nagyvezír" nem fog eltaposni, ha útban leszel.
Hacsak nem te vagy személyesen OV.
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
Hurvinyek 2011.06.13 23:48:19
@Táskás Tóni: Igaz, csak az azért szégyen, mert "egy alomból " valók. speciel a Merkellel semmi bajom, neki legalább van esze, még ha nő is.
Hurvinyek 2011.06.13 23:54:42
@billy reed: @Lucernaböde: "Akik képesek voltak a világtörténelemben egyedülálló módon egy gyilkos pufajkást, egy kontraszelektált, ostoba dadogó ügynököt és végül egy hülye, megalomán, borderline kóros volt KISZ első embert miniszterelnöki székbe emelni."

Találgathatok kikről van szó.: Szűrös M. Csintalan S. Pozsgai I.
Ha tévedtem, van még pár tippem
Hurvinyek 2011.06.14 00:00:37
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Hurvinyek 2010.04.23 23:22:18
@Rock me Amadeus: az a bíró
Hurvinyek 2010.04.23 23:24:43
@tom40: Miletics Csaba
Hurvinyek 2010.04.23 23:27:52
@tom40: köszi. Szerintem az orrán huzta volna ki a bíró gerincét
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Négygólos vereség Hamburgban, négygólos vereség Isztambulban. A Honvédnak az elmúlt években nem volt szerencséje az európai kupákban: a még létező UEFA-ban a Hamburg elleni hazai döntetlen után szaladtak bele nagy vereségbe 2007-ben. Eltelt két év, ismét döntetlen itthon,…..
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..
Hurvinyek 2009.11.20 12:35:20
@Buszvezető: Nem tudom mióta vagy a szakmádban, de ha régebben akkor biztos emlékszel a békebeli Thököly útra (villamos megállókkal), ahol ha egy busz ért elöbb a járdaszigethez akkor KÖZÉPRE állt, ha egy autós (és középre állt)akkor a fejét LEDUDÁLTA a buszos, viszont ha lehúzodva állt meg, akkor be préselődőtt mellé a busz.
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
Hurvinyek 2008.07.02 21:31:03
Atomanti&tsai:Vszinűnek tartom hogy BKV-sdolgozók vagytok.Mert ilyen primitiv demagog hozzászólás csak ily IQ szinten müködik.Ha nem tartozol a kaszthoz, akkor csak egyszerüen vagytok f@szok.
Szerintem semmi nem indokolhat testi erőszakot a BKV-ok tol.De ha igen akkor meg nem kell fellázadni, mert tudod "aki kurvának öltözik, ne csodálkozzon ha
Az Allianz is aggódik a környezetért, ezért talán nem negyedévente küldenek ilyen és ehhez hasonlóan értelmes leveleket ügyfeleiknek. Emailről vajon hallottak már? Kedvenc biztosítótársaságunk ismét nagylelkű ajánlattal állt elő. Még jó, hogy nem küldenek napontan ilyen…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
Jégkorong Ukrajna következik 2008.04.18 20:28:00
Aki világbajnok akar lenni, még ha csak a másodosztályban is, annak meg kell vernie mindenkit, minden ellenfelénél jobbnak kell lennie. Jól van ez így, örüljünk, hogy nem kell számolgatni. Ha az ukránokat nem tudjuk elkapni, úgysem érdemlünk feljutást. De ha nem jutunk fel,…..
Két sorsdöntő mérkőzést játszik az aktuális divízió 1-es világbajnokságon a magyar jégkorong-válogatott. Az egyiket történetesen a házigazda Japán ellen. Nemcsak a tét jelentékeny, hanem az érdeklődés is elsöprő, már-már nagyobb, mint amire számítottunk. Úgyhogy…..
Április 13-án kezdődnek a divízió 1-es világbajnokság küzdelmei Szapporóban. A szakvezetés nem mond ilyet, de mi miért ne mernénk megkockáztatni: a cél a feljutás a világelitbe. Bravúr lenne, úgyhogy ha nem sikerül, akkor sem kell kardunkba dőlni.Magyarország–Kína 7-1,…..
Nem hiába emlegette annyit razzia, hogy az állatoknak az erdőben a helyük. Gombi hangyái sem ma jöttek a gyártósorról, minden bizonnyal a konkurencia telepítette álnokul a pufiszacskóba, hogy a Homáron jól lejárassa, muhaha: Ma reggel mogyorós fincsit vettem a VII., Dob utca és…..
Igazából le sem hoznánk Sanyi mediamarktos csereküzdelemét, annyi ilyet látott már a Homár, de Piroska megírta, hogy működik ugyanez Németországban, és így egymás mellett (alatt) elég jól megfigyelhetők a különbségek: Szeptember 13-án, csütörtökön vettünk egy…..
Mit tehet szegény parkolóellenőr, aki korán reggel eltéveszti az utcanevet a büntetőcédulán? Visszamegy és újra megbünteti az autóst, ha még mindig ott áll, ezúttal jó címmel: Egy ismerősöm látogatott meg, és hetfő este a Hunyadi téren parkolta le az autót. Reggel,…..