Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandinyúl

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esterházy Péter csütörtöki halála nem volt váratlan, de ezzel együtt megrázta a magyar közéletet. Az irodalmi és kulturális élet elbúcsúzott tőle, részvétet nyilvánított a politika is: Gyurcsánytól az MSZP-én és Tarlóson át Áderig. Csak Orbán Viktor nem...
Soros György a hibás. György bácsi dróton rángatja Clintonékat, Obamáékat, az Atlanti óceánt is ő hullámoztatja, hogy az koptassa a kontinenseket. Emlékszem még a Soros György mentes időkre. Kacagtunk a réten, boldogok voltunk, mert nem volt Facebook...
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
Nem szabad azt sugallni - semmilyen formában - hogy a választópolgár véleményt nyilváníthat - akár így is értelmezhető a Kúria olimpiai és városligeti népszavazást elkaszáló döntésének indoklása. Mert ami el van döntve, az már el van döntve, nincs okoskodás, belepofázás a nagyfiúk játékába holmi…..
Volt már hasonló témájú - ráadásul hepiendes - poszt a Homáron, amiből kiderült, hogy mivel a UPC nem un. egyetemes szolgáltató, mint a gáz- vagy a villanyszolgáltatók, nem köteles beruházni és hálózatot építeni sehol. Ugyanebből a posztból azt is tudjuk, hogy ilyekor általában felajánlják a…..
bandinyúl 2016.01.08 11:21:35
@Leone_510:
Utána kéne nézned hogy az állambácsi mekkora pénzt kér a bővítésért a cégektől.Gondolom ez a horribilis összeg miatt lassú a bővítés.Az adó elviszi azt a pénzt amibe a munka és az anyag kerül bővítéskor.Ez a bibi.A UPC meg egy szemét társaság a leírás szerint.
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
bandinyúl 2015.11.17 11:02:03
@Primátor:
Látod milyen jó neked.A gazdád csak félig zsidó(anyai ágon) és félig cigány(apai ágon).Igazán tiszteletre méltó családfa.Te melyik ághoz húzol?,mert ennyi ésszel MAGYAR nem lehetsz.
Már régóta szerettem volna írni egy cikket, mely bemutatja a Kecskemét-Puchberg közötti utazásomat, hogy a barátoknak és az ismerősöknek is megmutathassam, milyen is ingázni Magyarország és Ausztria között. Eddig azonban, február óta még nem sikerült kétszer ugyanúgy kijutnom…..
3 közérdekű adatigénylés, 2 bejelentés a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatalához, 1 levél Borkai Zsolt MOB elnöknek, 1 Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek, 2 sajtótájékoztató, néhány rádióinterjú, 7 sajtóközlemény. Ennyi kellett, hogy…..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
bandinyúl 2015.09.06 11:13:15
@TrójaiVasParipa:
Nézd a Hír TV.Az való neked.
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..
Nem, ezúttal nem az internetadóról, vagy a szektorális különadókról van szó, hanem a Fidesz által szabadjára engedett önkormányzati különadó-cunamiról. Egy újabb salátatörvényben a kormány csökkentette az amúgy is elenyésző mértékű, segélyezésre szánt forrásokat. A…..
Kedves ősmagyarok, honvédők, hazafiak, kedves Bayer Zsolt! Vagy csak Bayer Zsolt!  Olvasom nagybecsű soraidat, mert szoktam időnként. Nem mondom, hogy nem hányok tőle, mert de, viszont ez az én bajom. Másoknak nagyon tetszik a működésed, ami rendben is van így, nem vagyunk…..
Európa és a történelmi európai országok egyszerűen túl fognak lépni az eurokraták liberális hülyeségein. Mert tisztában vannak azzal, hogy Európa vagy továbbra is európai lesz, vagy nem lesz. Avagy a strassburgi csata a lőportfüst felszállása után...
bandinyúl 2015.06.02 11:13:55
@Rudi Kató:
Jó név.Olyan mint a rudim.Csak azt nem katónak hívják.Remélem abban a korban vagy hogy találkoztál már a rudival.Na az pont olyan mint a hőn szeretett élő istened a pókhasú.kacskalábú szlotyizabáló orsós gazdád.Ennek az alaknak csak megszületni volt kár.Maradt volna az apja fa....ban.Akkor legalább nyugtunk lenne tőle mint igaz Magyaroknak.
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Egy kedves hölgy barátom, nevezzük…..
bandinyúl 2015.01.26 22:47:12
@Bukott liberális demokrata:
A felhasználói neved választ ad minden megjegyzésedre.
Sajnos nem tudom teljes bizonyossággal megfejteni (pedig meg tudom), mi történt pénteken Brüsszelben, midőn Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek és Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének pacsi céljából egyberagadt keze minden idők egyik legkínosabb diplomáciai…..
...biztosan nem veszek belőle félmilliárd forintba kerülő házat. Se sportkocsikat. Mindazonáltal érdekesnek találom, és biztosan sokan kutatták már és valószínűleg rengeteg tanulmány is készült a témában, hogy az emberek, amikor arról álmodoznak, hogy megnyerik a…..
Tegnapelőtt írtam arról, hogy a résztvevők szerint félresiklott a Gyermekétkeztetési Alapítvány december végi akciója. Azt ígérték 1000 rászoruló családnak oszt majd csomagot a Gyermekétkeztetési Alapítvány december 29-én. A „Nézz körül a kamrapolcon!” akciójuk…..
bandinyúl 2015.01.01 17:07:58
@nemszólokmégegyszer: Nem emlékszem arra hogy a DK nevét említve adtuk volna át a civil gyermekélelmezési alapítány gyűjtését.Az ő nevükben lett átadva.Ha az osztók között lettél volna a saját idődből és saját kocsiddal vettél volna részt akkor tudnád azt hogy senki sem azt kérdezte hogy melyik párt adta,küldte az ajándékot ha nem azt mondták hogy köszönöm.Ennyit a pártokról.
Kilenc órakor kezdődött az a rendkívüli sajtótájékoztató, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök és Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tartott. Mindez azért meglepő, mivel hatalmas titkolózás övezte a bejelentés(ek) tárgyát valamint rendkívüli módon ritkaságszámba…..
Az eddigi legsikeresebb magyar közösségi oldal, a wiw.hu alapítója és a tüntetéseken aktív szerepet vállaló Várady Zsolt tizenegy évvel ezelőtti, jelentéktelen tettével kapcsolatos hivatalos iratokat valaki kiszivárogtatta a HírTV-nek. A Magyar Narancs pedig megírta, hogyan vert meg egy házaspárt…..
bandinyúl 2014.12.05 12:19:43
@bunk0:
Az írásodat a neveddel könnyen lehet azonosítani.
Tények egy fecniről! Már 2012-ben kapott kellő mennyiségű adatot a NAV ahhoz, hogy intézkedhessen. Miért nem tette? A Bunge több helyről származó információi szerint 2011 végén eljuttatott információkat megyei szinten az adóhatósághoz a kialakult helyzetről. A károkról,…..
  (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI) Orbán Viktor átadott egy sertéstelepet. Ez így elsőre kicsit furcsán hangzik, hiszen miért adna át egy egyszerű sertéstelepet Magyarország miniszterelnöke, miközben a Parlament előtt ezrek tüntetnek ellene. Természetesen a sertéstelep…..