Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbrkhlm

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 29-én debütált a mozikban a Fast & The Furious 5. része, a Fast Five. 2001, az első rész megjelenése óta az film franchise elérte a 1.6 milliárd dollár bevételt, mely egy igen tekintetre méltó összeg, de ez még nem minden. A sorozat egy egész kultuszt alakított ki,…..
Geekblog Hollywood megöli a mozit? 2011.05.04 06:00:00
Az utóbbi években egyre gyakrabban, egyre több helyről hangzanak el olyan kijelentések, hogy Hollywoodban nincsenek eredeti ötletek, hogy a stúdiók nem mernek kockázatot vállalni, hogy a filmek egy kaptafára készülnek, és hogy az egész mainstream amerikai filmkészítés lefelé robog…..
gbrkhlm 2011.05.04 18:30:29
 Ahogy a cím is sugallja, ez a bejegyzés a média tudományos megközelítésével foglalkozik. Mivel a blog fő célja a szakdolgozatomra való felkészülés, ezért koncentrálok erre is. A médiával, mint tudományos területtel mindig is az volt a problémám, hogy sosem tudtam egy-egy…..
Ez most nem egy elemző bejegyzés, csupán egy dokumentumot láthattok itt, ami a Tomb Raider 2. részéhez a The Cradle of Life büdzséjét listázza. A célom ezzel csupán, hogy lássuk, hogyan néz ki, és milyen elemei vannak egy költségvetésnek. Ez természetesen nem a teljes…..
Tolkien regénye, A Babó, Bilbo Baggins életét meséli el, mely történet gyakorlatilag előkészíti A Gyűrűk Ura trilógiát. Ez a könyv a Gyűrűk Ura előtt készült, de közel sem lett annyira sikeres, mint a részben a második világháború alatt íródott trilógia.A…..
Az animációs ipar egy teljesen új megközelítésével találkozhatunk a Rango-ban. A gyönyörű animációs effektek, az érdekes és vicces karakterek és a bemutató alapján izgalmasnak tűnő film legnagyobb újítása azonban az, hogy Gore Verbinski, a sikerrendező, aki a…..
A napokban Pricing-ot, magyarul árazást tanultuk a suliban. 2 teljes napon keresztül tartott a session, ami tömörnek és elég érdekesnek bizonyult. A gondolat fonala a termék értékének megfogalmazásával indult. Ez az árazás első és legfontosabb lépése. Mivel sokszor a termék amit…..
A filmiparban számomra sosem volt egyértelmű melyik produkciót hívjuk független filmnek és melyiket nem. Mivel a kifejezés: független, megtévesztő vagy zavaró, ezért nehéz utánaolvasás nélkül megérteni a jelentését, ami egyszerű: A független film olyan produkció, amely…..
A Disney egy nagy múlttal rendelkező médiaóriás, amely az idő folyamán a szórakoztatóipar gyakorlatilag minden területére kiterjesztette hálóját. Az Disneyhez hasonló cégek általában igen szigorú szabályokkal próbálják megőrizni üzleti titkaikat, az újabb és újabb…..