Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cronin

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint a nyolcvanas évekbe utaznék vissza, és most elővenném azokat a slágereket, amik így, harminc év múlva is szívesen eszembe jutnak. Ebben a bejegyzésben próbálok olyan előadókat választani, akik nem túl sok dallal büszkélkedhetnek a saját slágerlistámon, azok előbb utóbb úgyis külön…..
cronin 2015.08.27 07:25:21
Ebben az országban mind a kormányzati, mind az ellenzéki propaganda rendre igyekszik úgy elferdíteni a lényeget, hogy egészen konkrétan kifordítja az embereket a valóságukból. Ergo hülyének nézi őket. Megalázza. „Hiteltelenséget a hitetleneknek”. Ez lehetne a…..
cronin 2015.06.23 06:43:53
Biztos én vagyok barom, de még mindig szeretek napilapokat olvasni, ha valahol korrekt tálalást, releváns saját információkat kapok. Csakhogy a Nemzet egy szarhalom, mely eddig Viktor seggét nyalta, most meg Lajos szekerét tolja. A Hírlap egy rendkívül buta egoista, régi kapcsolataival…..
Quentin Tarantino filmjeihez nagyon szorosan kapcsolódnak a háttérnek kiválasztott zenék, sőt. Ritkán fordul elő az, hogy a filmes dalok ennyire együtt éljenek a sztorikkal és olyan nagyon összekössük őket az egyes filmekkel vagy csak jelenetekkel, hogy amint meghalljuk őket, már el…..
cronin 2015.03.28 07:59:39
A streaming szolgáltatások népszerűsége töretlenül növekszik, ugyanakkor a növekedéssel egyre közelebb jutunk ahhoz a szinthez, ahol a gátló tényezők már igenis gátolni kezdik majd a növekedést. A streaming szolgáltatások növekedésnek legfontosabb gátló tényezője pedig: a…..
cronin 2015.03.10 09:59:01
@Pléh Dániel: Igen, és Én és feltehetően Te is ebben az országban élsz, vagyis az itt érvényes árakkal példálozzunk.
Valahogy úgy képzelem el az Eurovíziós dalfesztivál német indulóját, hogy egy hatfős férfikórus, nagyjából egyforma magasak, úgy 185-190 centis szőke legények, vésővel faragott arcvonásaik alatt az SS fekete egyenruháját viselik, a galléron rajta a halálfejes-lábszárcsontos…..
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Ebben az országban a többség valamiért azt gondolja, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egy komoly dolog, a csúcsa mindennek pedig az, hogy azt is sokan képzelik, hogy ezen a versenyen figyelemreméltó zenei teljesítmények hallhatók, hovatovább a jövő nemzetközi popsztárjai…..
Hogy mi a fene történt a U2 kollektív tudatában 1987 – és a világ legázolását hozó Joshua Tree – után, ami aztán rávezetett az 1991. november 19-i dátumra, annak vizsgálatára egész elméleti szakosztályokat lehetne felhúzni újságírókból, zenebolondokból és…..
1867-ben adták át a fogalomnak a Magyar Államvasutak első pályaudvarát a budapesti Józsefvárosi pályaudvart. A kiegyezés előtt Pesten és Budán mindössze három állomás volt üzemben két vasúttársaság kezében. Az Északi Vasút pályaudvarának létesítésére vonatkozó…..
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
cronin 2011.05.13 12:48:55
AudioPorn Central Lady Depeche Mode 2011.04.26 20:02:00
lobsterdust – Policy of Dance [mp3] Lady Gaga – Just Dance Depeche Mode – Policy of Truth ez a mashup valahogy más mint a többifüleljetek rendesenez az úgynevezett tökéletes!..
GyorshírA tavasszal, még egyszer utoljára 386 fővel újraválasztott parlament ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a személyi jövedelemadóról szóló törvény módosítását, miszerint ez év szeptember 1-jétől a parlamenti képviselők tiszteletdíja nem tartozik a…..