Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BpDili

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rövid ideig zavarban voltam, hogy mi is ez a fura doboz a bécsi zebrák előtti villanyoszlopokon. Olyan mint egy jelzőlámpa-kapcsoló, amire nem csak egy gombot tettek, mintha csak programozni lehetne velük a lámpák rendjét. Valójában persze nem gombok vannak rajta (a…..
A tavalyi tartományi parlamenti választásokon a zöld párt azzal tudott nyerni, hogy kampánya egyik legfontosabb elemévé tette a hatalmas beruházás leállítását. Mivel igen sok ember ellenezte (és ellenzi a mai napig) a győzelem szinte borítékolható volt. Néhány napig le is állt…..
  Tele lett a Facebook-falunk a Rakonczay Gáborról szóló hírrel, a fórumokon és mikroblogokon is ömlött a vele kapcsolatos okoskodás. A hír olvasottsági adataiból szerkesztőként azt láttuk: az azt elolvasók mintegy fele a Facebookon is ajánlotta ismerőseinek. Néhányan…..
A minap Simor András felajánlotta, hogy visszamenőleg lemond fizetéséről, ezzel is segítendő az IMF-fel való megegyezést. Méltán nevezhető ezért a második legnagyobb magyarnak Széchenyi István után, aki ugyebár egyévi jövedelmét (érdekességképpen akkori 60 ezer forintot)…..
Bár az Urbanistán ritkán szoktam ingatlanpiaci elemzésekkel foglalkozni, de mivel elromlott a kávéfőzőm és kifogyott a pogácsakészletem igen érdekesnek ígérkezett, elmentem a CBRE múltheti sajtóreggelijére. Lássuk, hol épülnek plázák idén és jövőre, mennyi új iroda kell…..
BpDili 2012.02.02 09:55:35
@cso zsi:
Nem értem miről beszélsz van 3 millió m2 új iroda. Ez testvérek között is 500 ezer irodai munkahelyet jelent. Ehhez add hozzá a az államigazgatás régi területét. Szerinted van ennyi munkahely? Mert szerintem nincs.
BpDili 2012.02.02 12:57:14
@cso zsi:
Az te történeted a cikkhez tartozó időszakhoz képest régi. A roszdaövezethez tartozó gyárakat kb 1985-ben kellett volna felszámolni, mert körülbelül akkor volt az értékük 0-n. Utána már csak a veszteséget növelték. Itt 2000 utáni dolgokról volt szó. Egyébként igazad van. Elveszett 1 millió munkahely Magyaroszágról.