Regisztráció Blogot indítok
Adatok
container

15 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Én kifejezetten ilyen felépítésű, rendszerű motort kerestem. Hogy milyen célra, az kiderül a posztból. A főváros déli sarkában (XXII. kerület) lakom, még délebbre lévő (Diósd) irodában dolgozomMunkám miatt, gyakran (és gyorsan) kell eljutnom a XXII., XI., IX., X. kerületbe.…..
A világ egyes pontjain elég némi útszóró só és egy teherautó elé rakott hótoló, hogy letisztítsa a frissen behavazott utakat. De a jelek szerint Magyarország nem ez a hely: a hó betakart minket, mint Moszkvát egyszer. Hiába verték félre a nagyharangot már pár nappal korábban:…..
Barátságos maciarc, szolid technika és semmi hivalkodás. Remek választás lehet, feltéve, ha valaki már összevarrta elszakadt Achilles-inát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Motorom lesz! Rejtély 3 2012.08.03 10:30:08
Tegnap reggelire volt zsemle, felvágottal, lekvárral, tej. Aztán ebédre halat ettem sárgarépás krumplipürével, aztán ettem egy tepertős pogácsát, egy sörkorcsolyát, egy túrós batyut, ittam egy kakaót. Vacsorára húsleves, és egy kis túróscsusza. Sok. Nem hiszem, hogy fogytam…..
Motorom lesz! Rejtély 2 2012.08.02 11:40:02
Még persze mindig nagyon nagy a hasam... Mondjuk mit várjak egy nap alatt. Tegnap reggelire ettem egy pár szelet kenyeret, egy sörkorcsolyát, kaukázusi kefirt, és egy kis tabáni salátát. Ebédre zöldbabfőzelék volt fasírttal, vacsorára 2 db töltött paprika egy szelet…..
Motorom lesz! Rejtély 1 2012.08.01 12:43:33
Izgalmas, kétségtélen. Mérleg nélkül is figyelni kell, hogy jöjjön az eredmény. Tegnap reggelire ettem egy kiflit felvágottal, némi őszibarackot (ezt napközben is ettem), aztán ebédre görög salátát meg sült halat, vacsorára két és fél darab töltött paprikát. Nagyon…..
Motorom lesz! 124,5 Bekk to biznisz 2012.07.31 13:21:17
Tudom rég jártam erre, bocsánat. Közben volt mindenféle, egyszer 127 - ig is felkúszott a mérleg. A héten nem leszek mérleg közelében, ezért legközelebb hétfőn lesz pontos adatom, remélem jelentősen kisebb mint a mostani. Addig pedig pontos adatsort szeretnék vezetni arról mit…..
Motorom lesz! 124,3 2012.07.18 09:29:00
Rohaddjonmeg. Viszont jövő héten elkezdek egy diétát. Egyszer sikerült már vele lefogyni, most megint menni fog. Hogy melyik az még titok, de jó lesz...
Motorom lesz! ? 2012.07.17 13:40:00
Ma nem mértem magam reggel, elfelejtettem. Elég szégyen, pedig kíváncsi lettem volna mi a helyzet. Igazából most kezd realizálódni bennem, hogy kegyetlen küzdelem lesz 30 kilót fogyni. Minden nap minden percében koncentrálni, és lemondani arról az egyszerű és kézenfekvő…..
Motorom lesz! 123,5 2012.07.16 10:30:00
Túléltem a hétvégét, családi ebéd meg minden. De motorhoz nem kerültem közelebb. Holnaptól minden más lesz, mert elegem lett. ..
Motorom lesz! 123,3 2012.07.13 12:52:00
Kicsit kevesebb lett hála Istennek. De azért csinálni kell tovább, mert sose lesz motorom. Egyébként lehetett volna kevesebb is, mert megint a vacsora rontotta el a dolgot. Két tojást ettem meg egy kis kenyeret vacsorára, meg a kefirt. De most majd…! ..
Motorom lesz! 123,5 – Kifogás 2012.07.12 09:21:00
Igen én is látom: híztam. Egész sokat… De tegnap volt a névnapom, ezért lecsúszott még egy két extra falat. Meg egy sör is. Sajnálom, ezentúl jobban odafigyelek. Beccsszó. Reggeli:1 sárgabarack, negyed sárgadinnye, Napközben: 3 pohár almalé 1 kávé, 1 sajtos pogácsa, 1…..
Motorom lesz! 122,9 2012.07.11 09:37:00
Nos igen, egy kicsit elbíztam magam, ez látszik is. Nem is írok most mindenféle felesleges sort, csak egyszerűen, azt, hogy mit ettem, és a tanulságot. Reggeli: gyümölcs, 1 banán Ebéd: Fűszeres joghurtban érlelt roston pulykamell csíkok (pác: joghurt, oregano,…..
Ma reggel nagyon örültem mikor ránéztem a mérlegre. Majdnem egy kiló! Jó lenne megtartani, sőt csökkenteni, amire minden esély megvan ugyan, csak ki ne nyissam a hűtőt, ha hazaérek. A gyümölcsnap mindig bejött eddig, igaz ez kicsit kétélű fegyver. Be lehet tartani (tegnap…..
Motorom lesz! 123,3 – Remények 2012.07.09 08:57:00
Tudom ,egy poszt elmaradt tegnap, de a hétvégék már csak ilyenek. Valószínűleg nem is lesz minden hétvégén írás, de majd azért igyekszem. A feleségemnek sikerült egy jó nadrágot vennie. Ennek nagyon örültem, mert kényelmes, és nagyon jó anyaga van. Ráadásul az előzőt…..
Nem tudtam elmenni futni tegnap este. Pedig nagyon vártam, mert szerettem volna egy jót izzadni, hogy patakokban folyjék rólam a víz, csípje a szemem, hogy rám tapadjon a pólóm, hogy érezzem, hogy most aztán kalóriákat égetek. De jött a vihar, és esett az eső (aminek egyébként…..
Motorom lesz! 124,9 2012.07.06 09:46:00
Úgy tervezem, hogy a posztok címe az aktuális állás lesz. A kiinduló pont tehát 124,9 kg. Ma kezdődik igazán. Különösebb taktikám egyelőre nincs. Kevesebbet és minőségibb ételeket szeretnék enni, úgy, hogy reggelire mindig gyümölcsöt eszem, este pedig valamilyen…..
Motorom lesz! Felütés 2012.07.05 10:25:00
   Muszáj most már elkezdeni. Szeretnék egy motort, mert szeretnék hasítani rajta keresztül a városon, hogy hamarabb hazaérjek a családomhoz. Szeretnék rajta váltogatni, lemenni vele a boltba, beállni a benzinkútba a kocsik közé, szeretném, ha szépen gurgulázna a…..
Ilyen még biztosan nem történt velünk, amióta létezik a TCTV. A természet és az élővilág furcsa anomáliája lehet, vagy csak a mezei nyulak tudják a titkát, de az biztos, hogy amikor Karotta egy diszkrét burnout-al (kiégetéssel, ahogy kedvenc fordítóinktól tudjuk) elindult a…..
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..