Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnLeCarré

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Orbán pofonfája 2011.05.17 06:04:00
A magyar kormány, és személyesen Orbán Viktor ismét megtalálta a pofonfát, amit ha rázogat, garantált a gyümölcsszüret. A nyugdíjak visszamenőleges elvonásának-felülvizsgálatának alkotmányba faragása olyan, mintha a mazochista szekta rendes havi ülését néznénk. A mi…..
A fekete macskától sokan tartanak, babonából, de ez a bagoly szemmel láthatóan nemhogy nem fél, hanem egyenesen imádja szőrös barátját. Forrás: indavideó..
JohnLeCarré 2011.05.20 18:22:40
Rendkívüli védelmi helyzetben hadra fogható lenne a 18-40 éves korosztály. - szól az új slágerhír. Én még abba a generációba tartozom, amelynek kötelező jelleggel le kellett tudni ezt a "hazafias kötelezettséget". Jóféle kis - meddő - vitákat lehetne arról…..
Dobozok lepik el a lakást, dobozok mindenütt: még üresek a falnak támasztva, már megteltek a könyvespolcokon, a beépített szekrény polcaira besuvasztva, de lassan nem férnek, jut mindenhová belőlük, a padlón egymásra tornyozva, egy intelligensebb patkányra lenne szükség, hogy…..
"Kedves Cukiság!Virágom kedvenc tevékenysége – a napon heverészés mellett – a teniszlabda- és botevés. Erről küldök néhány fotót" – írta nekünk Zsófi.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
JohnLeCarré 2011.05.16 16:57:12
Az, hogy Lázár János nem érti a jogállam alapvető működési szabályait, egy ideje már nem lep meg. Na de hogy egy volt igazságügy-miniszter, Balsai István is ennyire hülye legyen a joghoz?!Valamiért azt érzem, hogy Lázár polgártárs egyre inkább a tűzzel…..
JohnLeCarré 2011.05.14 08:28:24
@Namir: az ördög a részletekben lakozik, ez a mantra a rendőrnyugdíjakról hamis. A korai nyugdíjbamenetelnek feltételei vannak, és 45 éves kor esetén az öregségi nyugdíjnak csak a felét kaphatja. Teljes nyugdíjat pedig a korhatár elérése esetén. Szó sincs tehát eget rengető összegekről.
Tegnap ismét tüntettek a rendvédelmisek a parlament környékén. Előkerültek a 16-án megismert ötletbörzék, performanszok, transzparensek gazdagon, és még egy magát éjszakára felajánló nénike is akadt. A belváros köztéri csobogóvá átalakítása ezúttal - nagyon helyesen…..
Hisz fajunkra nézvést egyek lennénk;ha lefekszünk egymással, egyenként purdé perdül ki napvilágra;ha innen nézem, egyszerű az ábra:emberek, vadak és elmék vagyunk.Van lábunk, kezünk és agyunk.Keze vagy nyelve nincsen senki másnak,s ha megdöglünk, egyként mélyre ásnak.Eddig…..
JohnLeCarré 2011.05.06 13:24:15
Előzmény: 5 trollhárító a külhoni szavazók védelmében A Serbia Insajd második Vajdaság Insajd különszáma – mert mi hiszünk az autonómiában!   „Nem bírtam végigolvasni, annyira undorítóan pofátlan, gyomorforgató stílusú, tipikus szerbmagyar okádmány.Pont…..
"Sziasztok! Szeretnék nektek két videót mutatni Botiról és Lexyről. Boti a 9 hónapos kisfiam, Lexy pedig 3-4 hónapos kiskutyus, akit ideiglenesen fogadtunk be, míg el nem költözik az új gazdájához. :) Nagyon szeretik egymást, játszanak, birkóznak és együtt fedezik fel az…..
Szűzgarázs 220. Aggódás 2011.05.02 08:00:00
Szombaton a prof hívott. Nem szokása, de mivel a héten védek, gondoltam, azzal kapcsolatosan akar megbeszélni valamit. Hát nem. Illetve áttételesen igen. Nem tud ott lenni a védésen. Sajnálja, de muszáj befeküdnie a kórházba. Szívműtét. Már hosszú hónapok óta nyűglődik, de…..
Gyurcsány Ferenc második fénykorát éli. A saját pártjában dúló teszetosza pozícióharc és a Fidesz jóvoltából a fecsegése is úgy telik meg tartalommal, mint majálisozó kisnyugdíjas gumicsizmája esővízzel. Szerintem ő maga sem hitte elsőre, hogy Orbán megteszi neki a…..
Az Egyesült Magfúziós Reaktorközpont és Egyéb Ipari és Mezőgazdasági Létesítmények ügyvezető elnöke (és annak teljes automatizálása óta egyben az egyetlen, utolsó alkalmazottja) utoljára még egyszer végignézte azt a három dimenziós hologramüzenetet, amit az Emberiség…..
(A szerző újságíró, az Index gazdaság rovatának vezetője) Magyarország nem lépett be/nem írta alá/kimaradt, Orbán átlépte a Rubicont. A még hosszan sorolható, különböző érzelmi töltetű megfogalmazások is mutatják, meglehetősen ellentmondásos annak értékelése, hogy…..
Évek után újra felmerült, hogy magyar állampolgárságú romák politikai menedékjogért folyamodnak külföldön. Ebben a posztban röviden megvizsgáljuk, hogy a nemzetközi jog alapján mennyiben lehet most alapja ezen igényüknek.Magyarország, az Egyesült Államok és Kanada is részese…..
Mandiner blog Az alkotmányról 2011.04.25 08:01:00
 „Az a bölcsesség, ha népének hite és szokásai szerint él az ember.” (Hegel)  Van úgy, hogy az ember álmából riad fel, jeges verítékben fürödve, „Úristen! új alkotmány van!” – hasít belé villámcsapásszerűen. Majd megnyugszik lassan és…..
Méltatlan támadások sora éri Magyarország valószínűleg legismertebb filozófusát, Heller Ágnest. Heller soha nem rejtette véka alá Orbán Viktorral szembeni ellenérzését, ezért zúdított a kormányközeli média pergőtüzet az idős filozófusra. Sokáig nem is kellett…..
„Nyikhaj hülyegyerekek, akik fel sem fogták, mit írtak” – így jellemezte a hvg.hu-nak Vásárhelyi Mária azokat az újságírókat, akik ellen a minap nyert pert. Az Index egymillió forintot fizethet a szociológus-közírónak egy szatirikus cikk miatt.A perben a Zugügyvéd…..
"Kedves Cukiság!A legcukibb hátsó lábak kategóriába nevezném a kutyánkat! Liza labrador és tacskó ősökkel büszkélkedhet – labrador test tacskó lábakkal. Mindig ilyen cukin fekszik!" – írta nekünk…..
(Igyatok KV-t mert hosszú lesz!!)Ezúttal egy újabb sorozat elindítására vállalkozok. Úgy gondolom eddig méltatlanul mellőztük énekes nagyjainkat, abból az időszakból amikor még énekelhető dalok születtek, igényes szövegekkel és hangszerelés mellett.   Hölgyeké az…..
Ki kell ennek jönni Harmadnapon 2011.04.18 21:29:00
Az Alaptörvény elfogadásának napja semmiben sem különbözött a többitől. A Vezér, amikor megnyomta a gombot, voltaképpen nem is várhatott mást. Mégis csalódást érzett, mert többre, másra számított: hogy megmozdul valami, tán hogy megrezzennek a gyönyörű épület cirádái,…..
JohnLeCarré 2011.04.20 01:19:33
Varánusz Óh igen, igen-igen! 2011.04.19 10:08:35
Én sose kértem, hogy nyomjál egyedül, de ha odafigyelsz, bazmeg, sikerül! Óh igen, igen-IGEN(!!!) "Történelmi pillanatnak lehettünk tanúi, amikor az országgyűlés elfogadta az új alaptörvényt. Az új alkotmány megteremti a történelmi folytonosságot, lezárja a…..
JohnLeCarré 2011.04.19 14:33:39
@maybach: és mit gondolsz, a Szovjetunió mitől esett szét atomjaira??? Há' nem azért, mert Orbán saját két kérges kezével kikergette az oroszokat a Hősök teréről?
Új politikai közösség született, ahogyan a pénteki civil tüntetésen az alkotmányozás ellen Istvánffy András, a 4K! szónoka (és blogunk szerzője) fogalmazott. Olyan politikai közösség, amely elutasítja a Fidesz zavaros és felhatalmazás nélküli alkotmányozását. Ez…..