Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMP=SZDSZ

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve van kormányon a FIDESZ-KDNP. Két év telt el, amiről azt halljuk, hogy nagy és csodás dolgok történtek, még akkor is, ha ebből egyelőre nem látunk semmit sem. Két olyan év, ami után még mindig csak addig jutottunk, hogy a FIDESZ minden őt érő többnyire jogos, elenyésző…..
LMP=SZDSZ 2012.05.30 20:55:01
@nemecsek ernő áruló:

De felhorgadtál komcsi :)
Illik rád az ing és magadra is vetted :))
LMP=SZDSZ 2012.05.31 08:41:01
@Roy:

Próbáld ki te faszkalap. Költözz oda és legyél magyar kisebbség.

Persze ha úgy vagy "magyar" mint ákos kertész, akkor inkább izraelt javaslom.
LMP=SZDSZ 2012.05.31 08:43:14
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ti tudjátok miért hordtok kaftánt jehuda.
Ritka pillanatnak lehetünk tanúi Feleim. A kormány - ellenzék között kialakult adok-kapok meccsen jött egy ütés, ami befért a kesztyűk közé, és valóban betalált. Ritka pillanat az ilyen, én két év alatt összesen háromra emlékszem, mikor béna próbálkozás és hónaljszagú…..
A legégetőbb emberi jogi probléma a cigányság helyzete, hívta fel a figyelmet újra Dénes Balázs TASZ-elnök. Ezúttal a Republikon Intézet konferenciáján beszélt az emberi jogok magyarországi helyzetéről. Kiemelkedően súlyosnak ítélte az intézményesült diszkriminációt: akár a rendőrség, vagy az…..
...az persze nem érdekes, hogy naponta vernek agyon kedvtelésből cigányok magyarokat????!!!!!!!!!!!!!!! - írta egy kedves kommentelőm a gyöngyöspatai polgármester polgárháborús lázálmai kapcsán, utalva arra a jobboldalon axiómaként kezelt vélekedésre, hogy az erőszakos…..
LMP=SZDSZ 2012.04.23 12:27:08
hunikum.info/Megvertek_a_ciganyok_a_Lidl_egyik_dolgozojat_Szolnokon_-_olvasoi_level

"Tisztelt Rendőrség, Tisztelt Mindenki, akinek kompetenciája van arra, hogy rendet tegyen ebben a cigány bűnözők által terrorizált országban!

Mi a fészkes fenére vártok még?
Mi kell ahhoz, hogy úgy verjétek szarrá a maffiózó cigány bandákat, hogy a földről se keljen fel egyetlen tagjuk sem soha, nemhogy még újra bűncselekményt kövessen el?

Mikor akarjátok már végre a jogkövető, törvénytisztelő lakosságot védeni?

Mikor véditek a MAGYART?"
LMP=SZDSZ 2012.04.26 12:50:28
www.sonline.hu/somogy/kozelet/a-falu-ahol-ket-kuvasz-es-a-riaszto-mar-semmit-sem-er-439525

Lejárt lemez ez a "ne általánosítsunk" szöveg. Csak a leghülyébb vagy legaljasabb alakok tagadják a cigánybűnözést.
LMP=SZDSZ 2012.05.04 14:36:18
"Az agyonhallgatott újszentgyörgyi gyilkosság, ismét a kegyetlen cigánybűnözők"

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=53241

Látod libsikém, hiába próbáljátok elhallgatni a hasonló híreket, valahogy mindig kiderül az igazság. Ilyen rasszista ez a csúnya internet.
  Aki nem hiszi, mennyire érzékeny alapjog a véleménynyilvánítás szabadsága, és mennyire lehet vele élni avagy visszaélni, és mennyire fontos lenne a totális véleményszabadság jogállami biztosítása (amibe semmilyen tabu büntetőjogi védelme sem kerülhetne bele), az most…..
ProgBlog Blogterrorista lettem! 2012.04.21 21:25:00
„[Ha képesek vagyunk visszanyerni önbizalmunkat], megmarad a rend, a biztonság, túljutunk gazdasági nehézségeinken, megőrizzük értékeinket és egy új, korszerűbb, hatékonyabban működő magyar szocializmust hozunk létre. Ha nem, az anarchia, a káosz – és ne legyen…..
LMP=SZDSZ 2012.04.22 13:00:07
@partfish:

A genetikai alattvalót kihagytad nácikám.
Így nem teljes a rasszista fröcsögésed.
Publius Egy tüntetés tanulságai 2012.01.22 15:34:00
Számomra igen meglepő volt olvasni az index tudósítását, mely több tízezres vagy akár százezres tömegről számolt be a békemenet keretében. Őszintén szólva azt hittem, hogy kudarc lesz az egész, elmegy néhány száz ember, és ennyi. Ezzel a feltételezésemmel egyébként…..
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
LMP=SZDSZ 2012.01.03 17:36:06
@milyen szép a Vértes, ó:

Ne magyarázkodj libbant faszkalap, tudom nálatok az a demokrácia, ha ti döntitek el hogy mi törvénysértő és mi nem. A Jobbik hirdetése nem volt az, és az eset megmutatta, hogy ti a fasisztáknál is rosszabbak vagytok.
LMP=SZDSZ 2012.01.03 17:43:17
@milyen szép a Vértes, ó:

Az undorító balliberrált csőcselék már nagyon sokszor lejáratta magát, nem csak a Jobbik hirdetése kapcsán. Úgy látszik ez nálatok ilyen kötelező vonás.
LMP=SZDSZ 2012.01.03 17:53:52
@ayatollah:

Irigykedsz mi, neked csak a rabbi metélt farka jut.
A kétharmad nemcsak lehetőség, hanem hatalmas tehertétel is, és nagy kihívás az egyharmadnak - Csizmadia Ervin politológus évértékelője. Csizmadia szerint a kétharmad „magával is vitatkozik”, ezért meglátása szerint belátható időn belül a Fidesz osztódhat egy…..
LMP=SZDSZ 2011.12.29 18:23:21
@T-101: "el tudnám képzelni pl. a Szolidaritás párttá alakulását."

Most már én is:
atv.hu/cikk/20111224_az_szdsz_csatlakozik_a_szolidaritas_mozgalomhoz

Hanuka-koalíció, avagy összenő ami összetartozik.
Aki tegnap este a bejglikómából éledezve ránézett a Milla faszbúkjára az könnyen úgy járhatott, mint én: előbb meredt szemekkel bámulta, mint busman kislány a zsinórtangát, majd kitört belőle a röhögés. A karácsonyi nagy zabálás idején nekem csak jutott eszembe, így…..
LMP=SZDSZ 2011.12.27 17:28:22
@torró:

Szerintem a liberálbolsik vergődésénél csak a létszámuk viccesebb.
Olvasd te is így a kommentjeiket, mint felnőtt ember a bömbölve hisztiző hülyegyerekét :)
LMP=SZDSZ 2011.12.27 17:38:07
Már a 2006-os önkormányzati választás utáni, 2010-ben súlyosbodott színházi kinevezésekkor elkezdtem gyűjteni az adatokat a színházigazgatók kinevezéseiről. Aztán a VI-os kategória körüli Vidnyánszky-haláltánc után belekezdtem egy posztba a színházi kultúra és a…..
Kumin szerint 12 perc 2011.09.16 14:46:00
El tudnák képzelni, hogy Magyarországon 1993 óta a miniszterelnöknek mindig ugyanaz, mondjuk Szabó vagy Kovács lenne a vezetékneve, de eközben kétszer változna a személye és egyszer a hatalom színe is? Dánia pedig pontosan ilyen hely volt egészen eddig a hétig. A Rasmussenek uralma…..
LMP=SZDSZ 2011.09.16 18:51:20
@G_P:

Ha a dánoknak eddig nem volt túl sok problémája a bevándorló dzsungelmaki bűnözőkkel, akkor az ottani SZDSZ-LMP majd gondoskodik róla, hogy ezentúl legyen.
Van néhány honfitársunk, akik úgy gondolták Tarlós polgármester úr a közgyűléssel a háta mögött kicsit elkapkodta a Moszkva tér átnevezését Széll Kálmán térre. 1951-ben a szovjetbarát városvezetés adta a Moszkva nevet, behódolva az idők szavának, ezzel is kifejezve…..
 Akárhonnan nézem: Kertész Ákos belefingott a nulláslisztbe. Maga a nyílt levél valójában nem érdekes. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, Kertész Ákosnak is. Az írásból kiderül, hogy a szerzőnek nem a rasszizmussal van baja, hanem az…..
LMP=SZDSZ 2011.09.05 21:39:13
@gomorra:

Ugyan már. Elég nehéz nem észrevenni, hogy kertész zsidóként gyalázza a magyarságot. Nem mintha ez szokatlan lenne tőlük, csak éppen szánalmas az a mosdatás, ahogy egyesek próbálják megmagyarázni az ellenkezőjét.
LMP=SZDSZ 2011.09.05 21:49:22
@milyen szép a Vértes, ó:

Arra gondoltam, hogy a hozzád hasonló sábeszgójok izzadtan erőlködve próbálják bizonygatni, miszerint kertészből a mély hazaszeretet és a magyarság iránti aggódás hozta elő az elmebeteg kocsmatölteléket.

Pedig nem, szimplán csak egy ilyen aljadék magyargyűlölő zsidó.
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
Vastagbőr Hungarikum a Szigeten 2011.07.22 11:05:00
Kenyér és cirkusz mindig kell a népnek, most pár hétre előre el vagyunk látva. 64 Vármegye vs. "Zsiget" vs. Budapest vs. Rendőrség vs. TASZ - van ennél fincsibb koktél? A sztori dióhéjban: egy magánszemély januárban bejelentette a rendőrségen, hogy 500 fős…..
LMP=SZDSZ 2011.07.22 18:58:52
@imperial:

Na igen, a homokosok is mehetnének a pusztába vonulni , mégis a főváros közepén kell demonstrálniuk. És a libsik ennek tapsikolnak. Hát akkor most legyenek következetesek és tapsikoljanak a 64 vármegyéseknek is.
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
LMP=SZDSZ 2011.06.26 14:22:03
@Spanish VVax:

Soha nem voltál magyar. Attól nem leszel az, hogy beszéled a nyelvet. Ne aggódj, nem vagy egyedül, van még rajtad kívül néhány ilyen kakukkfióka. Hiába bújtok "liberális demokrata, civil, jogvédő" és egyéb álarcokba, ezek elég hamar lehullanak rólatok.
Kettős Mérce Vége a Sirálynak? 2011.05.18 13:36:00
Már megint elvesznek tőlünk valamit. Bár a Sirály ténylegesen engedély nélkül működik, a rendrakás nem az ha, bezárunk minden helyett, ami a rossz törvények, és az önkormányzatok kétarcú (az adó kell, de igazából nem is adunk engedélyt, ha para van bezártjuk) politikája…..
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
Még mindig a "híres-hírhedt" gyöngyöspatai felvétel ... már a nyilvánosságra hozatala után többen megkérdezték, hogy egy térfigyelő kamera hogyhogy hangot is rögzít, ráadásul ilyen jó minőségben? Számtalan térfigyelő kamera által rögzített felvételt mutatott…..
A véletlen - és egyéb ügyek - úgy hozta, hogy tegnap Strasbourgban akadt dolgom. Furcsa volt nézni, ahogy a helyieknek az AFP hírügynökség beszámolójában megtalálható "cigány" és "evakuálás" kifejezésekre ökölbe szorul a záróizmuk. Hiába, feltétlen…..
21:50 Helyszínen tartózkodó civilek és helyi lakok szerint 2 órával ezelött a véderő tagjai a helyi Arany János utcánál elkezdtek balhézni, és ameddig oda kiment a rendőrség, addig a többi Véderős és a Betyársereg néhány tagja kövekkel támadt cigánysorra a Bajcsy utca, a…..