Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paeonia

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint arról korábban írtam a zsidó vallás nem csak reprodukciós céllal tekint pozitívan a szexualitásra. A Talmud, és ennek megfelelően a zsidó vallásjogi kódexek, így a Sulchán Áruch is, nemcsak előírja a férjnek, hogy köteles rendszeres intim együttlétet biztosítani felesége számára, de azt is…..
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Juliék áprilisi utazását is elvitte a járvány. A Barvofly utazási irodánál vásárolt Qatar jegyeik árát próbálják most visszaszerezni, ami nem megy egyszerűen. Az utazási iroda ugyan megküldte a légitársaságnak a törlés és a visszatérítés kérelmét, de aztán jött a csönd. Amikor Juliék pedig nagyon…..
Paeonia 2020.04.29 13:15:59
@é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛: ezt miből gondolod, hogy a fapadosok mindenkinek mindent visszatérítettek???
Több mint egy hónapja várok egy ryanaires visszatérítésre!
via GIPHY Nagy nap ez a Homárnak: megérkezett az első állatvédelemmel kapcsolatos levél! Sőt, nem csak hogy állat, de vízi! Barnabás a VitalPet állatkereskedésben bukkant a 2, azaz kettő literes akváriumra, de az máshol is kapható, úgyhogy ez itt most egy kiáltás az összes kereskedőnek.  Olvasónk…..
Paeonia 2020.02.20 15:21:33
@Nikolas Jr.: ez itt egy fogyasztóvédelmi blog. Ugye, nem várnád el a posztolótól, hogy az összes állatboltot keresse meg, és hívja fel a figyelmüket a problémára?

A probléma meg nem elsősorban a termék (az is az, persze), hanem a BOLT VÁLASZA a jóindulatú figyelemeztetésre vagy kérdésre.
A bolt hiába próbál udvarias maradni, akkor is totál hülyeség a válasza. És mint ilyen, igenis megjelentethető és kiemelhető itt. Ez baromira nem "hitelrontás", a "hitelüket" ők maguk rontották el a hülye válaszukkal.
1982. február 12-én adták át a Budapest Sportcsarnokot, ami 1999. december 15-én vált a lángok martalékává. Történet a szovjet példától Puskás öcsin át a karácsonyi képeslapokig.  ..
Tamás kitartó, lassan egy éve várja a tévés játékon nyert bútort, ami csak nem akar megérkezni. Egy részét állítólag még gyártják, de ami raktáron van, az sem bír felkerülni egy teherautóra. Pedig ami jár, az jár. 2019. elején édesanyám valamelyik TV csatorna telefonos játékán nyert egy 25.000,-…..
Olvasónk kifogásolja, hogy egy webáruház mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül a csomag átvételekor fel akarta írnia a személyi igazolványa számát. A személyes adatok kezelése nem vicc, érdemes róla beszélni. A legtisztább az, ha előre tudjuk, milyen adatokra lesz szükség és az alapján döntjük el,…..
Paeonia 2019.11.19 13:48:46
@Zabalint: múlt pénteki black friday-ban vásároltam az EDigitalnál, hétvégén már mehettem is a cuccért (bolti átvételt kértem), és senki nem kért személyit.

A MediaMart webshopból vásárolt cuccokhoz sem kértek, amit futár hozott házhoz.
Paeonia 2019.11.19 13:50:05
@Zabalint: múlt pénteki black friday-ban vásároltam az EDigitalnál, hétvégén már mehettem is a cuccért (bolti átvételt kértem), és senki nem kért személyit.

A MediaMart webshopból vásárolt cuccokhoz sem kértek, amit futár hozott házhoz.
Megérkezett az első magyar trailer Ridley Scott Terror című antalógiasorozatának második évadához. Az elsőt itt forgatták Budapesten, és a HNS Terror nevű hadihajó története volt, ami 1848 környékén, az északnyugati átjárót keresve fagyott jégbe. A második etap a Terror: Gyalázat címet kapta, és…..
Paeonia 2019.08.02 22:45:47
@sixx: plusz egy szavazat innen is a blog folytatására, sokan várjuk ám!
Vérengzés a Csillag börtönben - 1984   1984 október: A szegedi Csillag börtön előtti piac népe csak annyit látott, hogy szirénázó mentők érkeznek a börtönhöz és véres testeket hoznak ki. A várost elárasztották a rémhírek. „A Szegedi Dózsa—Makó futballmérkőzésen... a szurkolók... a városban bujkáló…..
Paeonia 2019.06.14 23:28:48
@BaliBa: ez érdekes, írnál erről?
Paeonia 2019.06.14 23:45:43
@BaliBa: ja, közben rágugliztam.
Érdekes, hogy a kivégzett Richter Richárd félt betegesen az ételmérgezéstől, és az őt elítélő bíró vált ételmérgezés áldozatává.
Takács János rablógyilkost ma már nehéz lenne a világ legszerencsésebb emberének nevezni, bár volt az életében 22 óra, amikor ezt túlzás nélkül állíthattuk volna. Takács ugyanis azon kevesek közé tartozott, akik túlélték a saját kivégzésüket. Az 1880-ban megesett csodaszámba menő feltámadásról szóló…..
Paeonia 2019.06.01 21:54:38
@Feca:
"testsúlyt, magasságot, kötél rugalmasságát figyelembe kell venni." ... az öngyilkosok vajon hogy csinálják?
A könyv- és filmélmények alapján náluk az amatőr módszerek is mindig sikeresek szoktak lenni. Vagy mégsem így van a valóságban?
Attila hiába nem tartozik sem a Főtávnak, sem az említett behajtó cégnek, adategyeztetés céljából személyesen felkeresték és most tele van kérdésekkel. Jogszerű az ilyesmi? Mivel hasonlóval gyakran találkozunk, álljon itt a levél és szakértőink adatvédelemről és…..
Paeonia 2019.05.22 00:14:45
@NoOne: a kérdés többször vótmá, hogy mi a lótúrónak lenne szükség becsöngetős emberrel való adategyeztetésre. Válasz nincs.
Minden más szolgáltató meg tudja oldani az adategyeztetést online vagy levélben. Röhejes és nagyon gazdaságtalan lenne személyesen odamászkáló emberi erőforrást igénybevenni erre.
Tehát az "adategyeztetés" duma kamu lehet, ezek vagy címeket és neveket gyűjtenek valamilyen adatbázishoz, vagy a behajtók elterelő dumája az "adategyeztetés".
Feltűnően szemérmes a hazai média a péppé vert német topmenedzser és két fiának ügyében - legalábbis, ami a helyszín megnevezését illeti. Láthatóan senki nem akarja, nem meri elsőként leírni az érintett szórakozóhely nevét, mintha nem is lenne különösebben fontos, hol történt az eset. Sőt, gondosan…..
Paeonia 2019.03.15 07:15:56
@A nép fia:
Nyilvánosan elérhető az e-beszámoló oldalon a cég mérlege, eredménykimutatása, amely szerint 2017-ben volt összesen 356 millió Ft. bevételük, és ennek kevesebb mint 1 %-a (!) volt a nyereségük, 3 millió Ft... (a számok kerekítve vannak.)
Hát, nem kicsit röhejes.

(Munkavállalók átlagos létszáma 2 fő...)
Csillagbérc Kemoterápia kisokos 2019.01.24 18:43:57
Ha a sors azt az utat szánta neked, hogy meg kell küzdened a rákoddal, akkor érdemes erre jól felkészülnöd már előre, nehogy úgy járj, ahogy én vagy sokan mások. Amikor kiírták az első kemómat, arra gondoltam, hogy majd számtalan kérdésem mindegyikére választ kapok az orvosomtól, mert valljuk be,…..
Paeonia 2019.01.26 00:56:16
@wmiki: amennyiben a rövidítés a germán medicina nevű szemét, aljas, rohadék átverést jelenti, akkor az semmiképpen sem ajánlható a begegeknek. Ún. "természetgyógyász" sem.

A cikkben több tévedés van, pl. a cukrot nem kell kiiktatni az étrendbő, ez egy tévhit, hogy a cukor a rákos daganatot táplálná.
Az ilyen félrevezető tanácsok helyett inkább javasolt szakképzett dietetikushoz fordulni.
Valamint még: rakgyogyitas.hu/mit-ehet-egy-rakbeteg-szinte-mindent/
Mára a legnépszerűbb és legnagyobb közösségi hálóvá vált a Facebook, a mindennapjaink szerves részét képezi. Van pár olyan trükk, mely hasznos, de kevesen tudnak róla. Ezek segítenek biztonságosabbá tenni az oldalunkat  illetve élvezetesebbé teszik a közösségi média használatát.…..
Paeonia 2019.01.24 13:38:28
@steery: elárulok egy ti tkot az ismerőstörlés értesítéshez: F.B. Purity! www.facebook.com/fluffbustingpurity
A szocializmusban óriási népszerűségnek örvendtek az autónyeremény-betétkönyvek, amikkel a szerencsések a Merkur-lista és hosszú évek várakozása nélkül válhattak mondjuk Zsiguli vagy Wartburg tulajdonosokká. A gépkocsi piac megnyitása aztán betett ennek az üzletágnak, de…..
A szerdai napon az MTI híre nyomán két cikkben is foglalkoztunk az Indexen a horvát válogatott nyílt levelével. A Zlatko Dalic szövetségi kapitány, illetve a teljes válogatott keret és stáb által jegyzett szöveg számtalan érdekes megállapítást tartalmazott a helyi politika és futball kapcsolatáról.…..
Paeonia 2018.07.18 23:00:25
@nick papagiorgo: Nem mohácsi, hanem dunaszekcsői. :)
Nem baj, de a pasi nevét említsük meg, mert zseniális fazon volt: Pazaurek Dezső.
Már 10 éve halott sajnos.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Pazaurek_Dezső
Ha az embert leteríti a lábáról a kór, legyen az egyszerű megfázás, vagy valamilyen súlyos betegség, egyetlen dolog lebeg a szeme előtt: mielőbb meggyógyulni. Minél nehezebb a kezelés és vészesebbek a tünetek, ez a vágyunk annál erősebbé válik. A betegek jóval érzékenyebbé válnak, és bármilyen…..
Hú, ebben a sztoriban valaki nagyon benézett valamit, bár nehéz eldönteni, hogy ki és mit. Mi viszont legalább megtudtuk, mi a különbség a szakértői és az igazságügyi szakértői vélemény között.  Telekom vs Ipad pro 12,9". 15 hónapja vásároltam a telekomnál egy Ipad pro fent említett készüléket.…..
A lakáseladási kötelező kűrök egyik legrémesebb része a szolgáltatók végiglátogatásának mizériája. Óraállások, szerződések, sorbanállások- Állati macerás az egész, ráadásul mindig felmerül, hogy hogy is kellene ezt jól csinálni. Töltsünk együtt több napot is kéz a kézben egy emberrel, akivel jó…..