Regisztráció Blogot indítok
Adatok
házisárkány

576 bejegyzést írt és 441 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan magunk mögött hagyjuk a hideg, esős ocsmányságot és beköszönt a felhőtlen vidámság, napsütés, bárányfelhők, kék ég és kirándulások időszaka. Szerintem az ember vágyik a szabadba és egyre többen törekszenek arra, hogy szabadidejüket a családjukkal, szeretteikkel odakinn töltsék el. De hogyan…..
A TV2 nemrég kinevezett hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien és riportere, Kunfalvi Nóra a Juhász Péterrel készített emlékezetes interjú, illetve annak folyományai miatt kerülhetnek a Magyar Újságírók Országos Szövetségének etikai bizottsága elé, írja a Bors. A lap úgy tudja, hamarosan megvizsgálják…..
házisárkány 2016.04.08 09:39:29
Lepcsánkparty Perfekt tiramisu 2016.03.21 00:05:00
Pillanatok alatt világhírnévre tett szert a tiramisu, amit tradícionális itáliai desszertnek gondolnánk, pedig csak az 1960-as években alkották meg Venetoban. Ma már nincs olyan olasz trattoria, ahol ne szerepelne az édességek között, de az egész világon népszerűvé vált. Hogy miért? Az édes és…..
December végén jelentette be Lázár János, hogy a kormány kibővíti az eddigi otthonteremtési programot, és az új CSOK keretein belül a legalább 3 gyermekkel rendelkező háztartások 10+10 millió forinthoz juthatnak hozzá. Ebből 10 millió forint ingyenes állami támogatás, további 10 millió pedig…..
házisárkány 2016.01.06 14:33:07
@Irbisz: Az a gonosz és nemzetellenes csoport a gyermektelenek csoportja lesz. Kivetik a gyermektelenségi adót, és máris minden meg van oldva. Bár nem szeretnék tippeket adni nekik, de ugye ez már felmerült egyszer...
A Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán az RTL Klub állítólag embertelen körülmények között várakoztatta a tehetségkutató versenyzőit – legalábbis ezt állította egy szombathelyi kötélugró csapat vezetője, Bánhegyi Attila a Nyugat.hu-nak. A hírek hallatán mi is…..
Azt, hogy a lakásról készült fényképek mennyire fontosak, talán már mondani sem kell senkinek. Egy szinte tökéletes lakástól/háztól is gond nélkül el tudjuk riasztani az érdemi érdeklődőket, ha rossz minőségű, homályos, semmit sem mutató képekkel hirdetjük meg az eladó…..
házisárkány 2015.01.23 12:44:38
@HUN_Sector: Nem, nekem is szemet szúrt. :-)
házisárkány 2015.01.23 12:44:45
@sarostehen: Hát ezen én is dobtam egy hátast... :-) Na persze, gazdagék maximum egy teát főznek, amúgy étteremben kajálnak mindennap. :-)
házisárkány 2015.01.23 12:57:25
@Catia: Amikor évekkel ezelőtt házat kerestünk, az egyik eléggé tetszett, nagyjából megfelelt minden kívánt paraméternek. Aztán gyanússá vált valami fura brümmögő hang. A szomszédból jött. A sövény miatt nem nagyon lehetett átlátni, ezért kimentünk az utcára, és azt láttuk, hogy az udvarban kb. 10 autó áll, a garázsban meg motorkiemelő szerkezet dolgozik. Megkérdeztük, amit amúgy a saját szemünkkel láttunk: véletlenül nem egy karosszériás üzemel a szomszédban? Az ingatlanos válasza: nem, csak a szomszédnak sok a gyereke, azoknak az autói parkolnak a kertben. De olyan házat is mutattak, amelyiknél a kert végében egy adótorony állt. És nem, előre semmit nem mondanak el... Menj oda, hátha nem veszed észre... Totál hülyének nézik az embert.
Ha valaki fűtéskorszerűsítést tervez, de nem akar jobb hatásfokú, ám drágább kondenzációs kazánt vásárolni, akkor szeptember 26-ig meg kell oldania a beszerelést. Másnap ugyanis hatályba lép Magyarországon is egy uniós rendelet, ami szerint kizárólag olyan gázkazánokat lehet…..
házisárkány 2015.01.08 10:09:21
@KevinMulder: A felső szintet négy éve eléggé rendbe tettük, akkor költöztünk be. Nem szeretnénk felszedni az akkor lerakott padlót a fűtés miatt... :-) Ráadásul ott nem is annyira zavaróak a radiátorok, mint a földszinten, hiszen egyrészt szinte csak aludni járunk fel, másrészt mivel tetőtér, az ablakok alatt amúgy is alacsonyabb a fal, nem tudnánk oda bútort tenni (és szükség sincs erre). A földszinten viszont jobban be lehetne rendezkedni, ha nem kellene figyelembe venni a radiátorok elhelyezkedését.
Tatár Csilla felmondása felkavarta kicsit az év végi médiabilit, és ugyan a cucc nem fröccsent akkorát, mint Ördög Nóra átigazolásakor, csak felbolydult az ipar, hiszen az egyik kertévé arcáról van szó, akivel reggelente szinte minden nap lehetett találkozni. Tatár…..
Ha van kertünk ha nincs, télen  a növényeinkkel mindenképpen beszorulunk a lakásba. A fagyok beköszönte előtt tanácsos fokozatosan betelepíteni kedves fűszereinket a konyhába, de akár a hálószobába is. Minden fűszernövénynek van egy közös tulajdonsága antibakteriális és…..
Folytatjuk a korábban megkezdett étlapszemlét. FB-oldalunkon erről az oldalról adtam fel rejtvényeket, amiket, lássátok be, elég rossz arányban találtatok ki: A "He is a highland garlic roast" esetében a "he is" bevezető külön rejtély. De van ám itt más is: "Cock lounger…..
házisárkány 2012.08.02 14:07:41
@Artie: Pont valami hasonlót akartam én is írni, de megelőztél. :-) Az még csak vicces, hogy nem tud angolul, németül, de hogy ebben az országban még nem tudtam megtenni öt métert anélkül, hogy legalább három ordító helyesírási hibába ne botlottam volna... Na, ez szánalmas.
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
házisárkány 2012.08.01 14:39:34
A 3D hívei állítják: a harmadik dimenzió teljesebbé teszi a moziélményt, arról viszont kevesebb szó esik, hogy a térhatás lehetősége miatt olyan kötelező látványelemek is belekerülnek a filmbe, amelyek a történetre is komoly kihatással vannak. Egy pisztolypárbaj 3D-ben…..
házisárkány 2012.07.23 13:35:22
@bestpixel: Sajnállak, hogy nem értetted meg az Avatar ÉRDEMI mondanivalóját, neked csak a röpködő emberek jöttek le a vászonról...
házisárkány 2012.07.23 13:58:54
@nemorino: Nem értek egyet veled, mert ha így vesszük, minden történetet százszor és ezerszer megírtak/megfilmesítettek már, minden hangjegyet lekottáztak már, minden témát lefestettek/lefotóztak már... Be kellene fejeznünk a művészetek történetét??? :-) Szerintem nem a téma a lényeg, hanem a megvalósítás, a kifejtése, a látásmód és még ezer apróság, ami miatt megnézem az ezredik olyan filmet is, amelyik a szerelemről szól, vagy a földönkívüliekről, vagy a hősiességről, vagy az emberi gyarlóságról... Nekem az Avatar sokkal jobban tetszett, ezerszer inkább megérintett, mint a Farkasokkal táncoló vagy Az utolsó szamuráj, és hidd el, nem csak a látványvilága miatt. Bár az kétségtelen, hogy gyönyörűségesre sikeredett, és már önmagában ezért megérte volna megnézni. Nekem. De ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni. :-)
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
Naiv ügyfélnek egy biciklivel és 2 gyerekkel nem sikerült sehonnan taxit rendelnie. Meg nem erősített értesülések szerint igazából már annyira rossz a helyzet, hogy a belvároson kívül szinte sehova nem szeretnek fuvarozni a taxisok este, mert mindenki ott cirkulál a kocsmák…..
házisárkány 2012.05.12 14:54:02
Hé!Te, aki hobbiból zenélgetsz, goblejneket gyártasz, verseket fabrikálsz, blogot írsz, tánccsoportban ugrálsz, színdarabokban játszol - és nappal dolgozol és fáj a szemed, és művészeteddel minket traktálsz: hunyd be a szemed és csendben figyelj rám! Adj egy percet nekem az…..
Az orvosok azok a munkavállalók, akiknek csak megszületni volt nehéz.Acsarkodik a rezidensszövetség meg már akkor a háziorvosok is lassan. Végezetül meg majd az unatkozó természetgyógyászok meg ezo-hiszterikusok fognak csoportosan átkozni a Kossuth téren? Minek? Az orvosok ne…..
házisárkány 2012.03.29 13:56:39
@házisárkány: Hehe, mire leírtam, addigra kitörölték a hozzászólását. Mondjuk nem csodálkozom, egy élmény volt, amit írt... :-)
A Lethia Paris művésznéven ismeretlen Tóth Richárd az országos sajtó nyilvánosságának széles körében azt terjeszti, hogy homofób vagyok. Ez a személy, akinek volt bőr a sminkje alatt kiállni egy ország elé és rátátogni egy gépről bejátszott számra, most nekiáll a…..
házisárkány 2012.03.27 16:32:02
Praxis Hullarablók 2012.03.25 11:05:00
Üdv! Sajnos,ma volt anyukám temetése...3 hete vittem be a kórházba,pangásos szívelégtelenséggel.A doki próbálta helyretenni anyukámat,de hiába csapolták meg,hiába vízhajtózták,amikor hazavittem már hangja sem volt,illetve nagyon fulladt.   Megköszöntük a gyógyítást…..