Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dicsukpali

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyértelmű. Perspektivikusan: felvirágoztatni az országot, második államalapítóként bevonulni a magyar történelembe. Rövid távon: megmaradni cselekvőképes politikusnak, elkerülni, hogy a gazdasági, s most már politikai gőzhenger apróra lapítsa össze, kinyomva belőle nem csak a…..
dicsukpali 2012.01.10 04:01:35
@sanyix: Nem hogy inkább pihennéd ki magadat!Vagy lázálmodban beszélsz?
1.)Bajnai nem vett fel hitelt,hanem a 2008-ban felvett hiteleket nem használta fel csak igen kicsi részben,a többi ott maradt az MNB-nél tartalékban.
2.)A csőd szélén támolygó országot sikeresen kormányozta csendesebb vizekre,hiszen erre vállalkozott(válságkezelő kormány).
3.)Az egy éves országmentő programjában nem szerepelt-nem is szerepelhettek-strukturális változtatások,hiszen ennek az egy évre megbízást kapott kormánynak nem ez volt a feladata.
4.)A strukturális reformokat a 2/3-os mandátumot szerzett kormánynak kell,(kellett volna) megkezdenie.Nem az alkotmányozót,hanem a gazdasági reformokat.Nos,látjuk hogy ez lassan két év kormányzás után,nem nagyon sikerült.
Ha már alszol és kipihened reggelre magadat,remélem tiszta fejjel,fentieket elolvasva és megemésztve-világosság gyúl az agyadban.:)
dicsukpali 2012.01.10 12:32:07
@sanyix: Ezek szerint nem aludtad ki a rögeszmédet.Bubukálj vissza,hátha...:)))
dicsukpali 2012.01.10 13:27:47
@sanyix: Te!Én itt futólag átnéztem a kommenteket.Nagyon egyedül vagy véleményeddel.Nem haragszom Rád,majd megjön az eszed.Nem is olyan sokára.Már nem is kell sokat aludnod!:)
Az év vége felé valószínűleg egyre több spekuláció fog megjelenni azzal kapcsolatban, hogy mi vár ránk 2012-ben. Bizonyos tekintetben nagyon nehéz pontos képet kialakítani, a kormány egymásnak ellentmondó nyilatkozatai és a zavaros, hosszútávú koncepciót láthatóan…..
dicsukpali 2011.12.28 00:40:26
@rockjano: De ha van jó elképzelés,aminek az árát újból a néppel fizettetik meg,miért nem lehet azt az emberekkel megosztani?Miért nem tekintik a társadalmat felnőttnek?Ha valóban egy jó ügyért senyvedünk újból,akkor legalább a perspektívát osszák meg velünk.
dicsukpali 2011.12.28 01:13:10
@rockjano: Nos Janó,ha igazad van,akkor belátható időn belül nagyon nagy balhé lesz.
dicsukpali 2011.12.28 01:22:44
@rockjano: 63 éves elmúltam.De ennek ellenére ezt én itt nem szeretném végignézni.Elvágyom!Jó éjszakát Barátom!:(
Rossz kabalák voltunk Miskolcon, pedig rengeteget utaztunk az év meccsére, hogy lássuk, miként úszik örömmámorban a város. A Diósgyőrnek ehhez a szebb napokat látott, de sosem lebecsülhető Fradit kellett volna megvernie. Amit viszont a két tábor összeszurkolt, arra nincsen szó,…..
Demonstrációval emlékezett Horthy Miklós budapesti bevonulásának évfordulóján a Jobbik.  A rendezvényen Novák Előd elmondta: követelik, hogy a budapesti Bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra. A párt alelnöke a Jobbik sikerének nevezte, hogy a Fővárosi…..
Erőszakosak. Gátlástalanok. Zsákmányszerzők. Önérdekvezéreltek. Rövidlátók. Túlterjeszkedők. Kiskirályok. Bármerre járok, mindenhonnan ilyen és ehhez hasonló panaszok, kritikák érkeznek a mostani kormánnyal kapcsolatban. Gyorsan szólok, két dologról biztosan nem szól ez a…..
dicsukpali 2011.10.13 12:39:05
@Szélmalomharcos: Harcos!Édesapám mondta volt szegény:"Fiam!Rossz aki rosszra gondol."Szerintem Török Gábor sem gondolta,hogy ez lesz a vég...
Novak Djokovics feladta a 2011-es wimbledoni tenisztornát, mert kutyája, Pierre elpusztult. Mint arról az Index is beszámolt, Novak Djokovics kutyáját, Pierre-t, többszöri kérvényezés ellenére sem engedték be az All England Court versenyközpontba. „Ez az egész az én hibám,…..
dicsukpali 2011.06.28 17:20:15
Gyurcsány Ferenc második fénykorát éli. A saját pártjában dúló teszetosza pozícióharc és a Fidesz jóvoltából a fecsegése is úgy telik meg tartalommal, mint majálisozó kisnyugdíjas gumicsizmája esővízzel. Szerintem ő maga sem hitte elsőre, hogy Orbán megteszi neki a…..
dicsukpali 2011.05.03 13:49:56
@Zámolyi: Azt a versenyszférát úgy kell elképzelni,hogy még a startpisztoly el sem dördült,te el se indultál,ő már a céltól ballagott vissza.Emlékezz!"Jókor voltam jó helyen."Ezt nevezed te versenynek???
 „Egyszemélyben testesítem meg az új függetlenséget” (Tétényi Éva az MSZP majálisán)   Fidesz-országnak van egy klerikális fellegvára, amelyik úgy működik, mint egy Mrozek-novella. Úgy van sötét, úgy nem mozdul semmi és úgy nincs pénz semmire, hogy…..