Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Celeb Rita

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tétényi Éva Egy hónap 2011.05.02 19:00:00
Deutsch | Français Egy hónapja indultam útnak, hogy meglátogassam német testvérvárosainkat. Útközben kaptuk a hírt, hogy a polgármesteri hivatalból az önkéntes segítőket megalázó módon kitoloncolták. Később zárat cseréltek az alpolgármesteri irodán, a számítógépek…..
Tisztelt blog!   Segítséget szeretnék kérni munkahelyi zaklatás ügyében. 4 hónapja dolgozok egy cégnél adminisztrátorként, de már az első napoktól zavart a főnök "közvetlensége". Ez mára odáig fajult, hogy a folyamatos szexuális tartalmú megjegyzések mellett…..
addict Pofátlan iPad-es reklámok 2011.04.14 10:00:00
Mióta elindult az Apple iAd reklámszolgáltatása, a márkák egy újabb eszközt kaptak a kezükbe, hogy különféle kreatív üzenetekkel bombázzák a potenciális fogyasztókat. A multimédiás reklámok maximálisan kihasználják az iPhone és az iPad funkcióit, sokszor a legváratlanabb…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
A felvetés szó szerint így hangzott Messzi Vetek kommentjében: "kéne majd egy bejegyzés arról, hogy körút, alkotás, karolina, bocskai, okt23 körön belül ne lehessen kutyát tartani. bizonyára élhetőbbé válna a város rövid időn belül" Hát nem lett egy…..
hogyvolt VV4 - 4x120 és 4x121 2011.04.17 17:45:00
Mióta megkezdődött a Vacsoracsata hete, Bombadil Toma barátom jár az eszemben. Több okból kifolyólag. Például azért, mert voltam már a kuktája. Megetettünk úgy százötven embert. Újragondolt ludaskásával és rozé kacsamellel. Büszke vagyok rád, egyszer sem kellett veled…..