Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loka18

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Samsung új tabletjeihez nagy reményeket fűz a cég, sőt a múlt héten bejelentették, hogy a táblagépek érintetlen Honeycomb-bal (3.1) érkeznek majd. A táblákra optimalizált TouchWiz felület csak később (várhatóan OTA frissítés keretében) lesz elérhető. A táblagépek…..
Magyarósi Csaba index.hu újságíró, Appleblog blogger és Apple fan szerint az Android növekedése megtorpant. Ilyen még nem volt. Most hogyan lesz? Mindezt képes volt leírni csak azért, mert 4-5 nappal ezelőtt a Nielsen kiadta az amerikai piacról a legfrissebb felmérését. Ezzel nem is…..
Androlib blog. Bipp! FC Barcelona 2011.05.28 23:31:00
Mivel a kedvenceim megnyerték a BL döntőt és ezzel ismét Európa királyai lettek, azt hiszem itt az ideje egy kis Barca napot tartani a blogon. :) Van itt minden, mi szemnek, szájnak ingere. Háttérképek és élő háttérképek, hogy a telefonunkon is mindig láthassuk a csapatot. Óra…..
Amíg a Galaxy S II videóját töltöttem fel a youtube-ra, gondoltam hasznosan töltöm el az időmet. Ezt az ingyenes alkalmazás rendezőt nemrég találtam és csak ajánlani tudom. Van több is a Marketen, ingyenes és fizetős is. Ez viszont tud néhány olyan extrát, amit csak a…..
Loka18 2011.05.12 12:25:29
@readya:

Hát valami gond van nekem nem akarja elfogadni a CVC kódot :S na mind1 majd kitalálok valamit!
Loka18 2011.05.12 12:37:56
@szcsongor:

Hát nemtudom a CVC kódot mindenesetre sehogy nem akarja elfogadni gondolom az az a kód a kártya hátoldalán az utolsó ahova a nevem van írva annakak a végén az utolsó 3 szám,?? mert nekem csak az van a kártyán...
Ismét elindult a KIES-en keresztül a Gingerbread frissítése. Ismét a skandináv régió kapta meg először (XEE, NEE). A magyar, hivatalos verzióra még várni kell. Tehát ebben sincs magyar szótár, sem a Samsung, sem a swype billentyűzetekhez. A rendszer maradt RFS sajnos. Engem ez…..
Loka18 2011.05.07 13:36:14
@readya:

tsaabi már kérdezte de én is megkérdezném hogy a Battery ikon az olyan amit már láttam nálad mint pl a Froyo-nál az a kör olyat hogy tudnék rádobni a telóra így hogy gingerbread van rajta???
Loka18 2011.05.07 19:37:46
@readya:

Rendben majd írd ide ha találtál valamit előre is köszönöm :)
Samsung Galaxy S tulajdonosoknak egy kis információ. A 2.3.3 óta többen panaszkodnak az akkumulátor idő csökkenésére. Ez azért van, mert a Samsung úgy néz ki, kisebb javítások kiadására bevezeti az OTA frissítést, amit a szoftver frissítése program és komponensei végeznek.…..
Sajnos még nem hozzánk. Tudom a cím miatt most sokan azt gondoltátok, hogy ejha, már veszem is elő a KIES-t. Nos, ezzel még várnia kell azoknak, akik nem annyira értenek az SGS-hez. Számukra viszont jó hír, hogy a skandináv (NEE, XEE) régióban elkezdte a Gingerbread frissítését a…..
Loka18 2011.04.21 18:44:42
@Noname Cowboy: Ez annyit akar jelenteni hogy már látszani fog hogy hekkelt a teló és már nemvihetem gariba vissza???!!!!
Loka18 2011.04.21 18:46:16
@donfuligjimmy: még a Samsung szervíz is azt mondja hogy frissítsünk odinnal??? tehát magyaráz nem gond ha odinnal frissítünk és nem megy el a gari?!
Nagyon sok embernek megtetszett (ezt bizonyítja a 3 nap alatt közel 50e letöltés is) az LG Optimus 2X féle 3D időjárás és óra widget, ami hamar ki is került a netre. Viszont az csak Android 2.2 és magasabb verziókon működik. Ezért ügyes srácok portolták az órát, így már…..