Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anne_Shirley

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új magyar választási törvényre van szükség az országgyűlés létszámának csökkentése miatt. A 2014-es parlamenti választások alkalmával 386 képviselő helyett csupán 200 fős lesz a testület. A jelenlegi választási törvény három ágon is lehetővé tette a mandátumok…..
A 2010. december 21-én megszavazott médiatörvénynek hatalmas visszhangja volt mind belföldön mind külföldön. Belföld esetében e törvény tiltakozásokat, az ellenzéki politikusok részéről demonstrációkat váltott ki. Ilyen volt például a zárószavazás alkalmával az LMP…..
Közel egy év telt el a 2010-es parlamenti választások óta, melyen a FIDESZ-KDNP kétharmados többséget szerzett. A választásokat megelőzően sokáig semmilyen konkrétumot nem lehetett tudni a potenciális kormánypárt programjáról. A www.fn.hu internetes portálon összegyűjtött…..
Napjaink egyik legaktuálisabb kérdése az új magyar Alkotmány tartalma, illetve elfogadásának módja. Ez utóbbi kapcsán több elképzelés is napvilágot látott, mint például az, hogy az elfogadáshoz elég a parlament minősített kétharmada, alkotmányozó gyűlés létrehozása, vagy…..