Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enslave

8 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A sima hidrogén és a héliumalapú fúziús erőmű. Az autók vízautók lesznek.Mikor lesz működőképes fúziós erőműs Földön? 2055-ben készül el az első kísérleti példány. Nagyon egyszerű és hatékony biztonsági mechanizmusa lesz."Már van kísérleti példány.…..
Jézus tényleg tudja? Problem? 2011.04.05 16:21:00
Ha esetleg bárkinek akadna valamilyen kételye, bármilyen "Jézus" szava kapcsán, az nyugodtan küldjön üzenetet a kijelentéssel/kérdéssel és ahogy tudom megy az oldalra a válasz post...
Megkaptam első kritikámat, mely szerint a blog ostoba szofisztika ( : !Ostoba szofisztika, mivel  keresztbe tesz az alapozatlan érvek hamis megalapozásának. Tévhiteket oszlat szét. Ez az ostobaság, vagy másokat ostobaságban tartani?Tán csak "Jézus" tudja rá a…..
A bejegyzést kicsit módosítanom kellet, mert ezo barátaim jogoltak nekem.Szóval a bejegyzésem nem tőlük származik. A gondolatot egy kedves embertársam vetette fel. Én erre a gondolatra válaszolnék. Az csak véletlen egybeesés,hogy kedves  "kolléga" megosztotta…..
"Ez a pont a szélén van és mindenhol. A világegyetem egy négydimenziós gömbfelszín. 10^16 fényév a hurok mérete." Wwohoo. Ezzel most több évnyi munkát spóroltunk meg! Miért az BIG BOOOM-ot vesszük a teremtés kezdetének? Előtte is lehetett valami. Sajnos ezt…..
Enslave 2011.04.04 20:27:11
@Közvetítő:

Ezek szerint ön nagyon művelt.
Műveltségéből fakadóan tudhatja.
teremtésfilozófia != készpénz
Ergo ön se tudhatja,hogy "Jézus" igazat mond. Csak saját ismereteire alapozhat. De biztos lehet-e saját ismereteiben? Nem mások szabták meg magának,hogy hogyan tanulhatja meg a megtanulandót? Nem mások szabták ki,hogy mit tanulhat meg?

Elméleteket egy nagy szakadék választja el a valóságtól. Az,hogy ön ezt a gátat "Jézus"-sal kívánja áthidalni, az a kevésbé "művelt" emberek puszta megtévesztése a hit által.
Enslave 2011.04.04 20:46:37
@Közvetítő: Még egy:

"A fenti válasz egyébként azoknak szól, akik értik vagy érteni akarják, nem azoknak, akik már nem is akarnak több mindent "megérteni a világból, hiszen már mindent tudnak."

A kételkedés vezet el a megértéshez. A pontos megfogalmazás tehát így a következő:

"A fenti válasz egyébként azoknak szól, akik készpénznek veszik vagy hajlamosak arra,hogy annak vegyék, nem azoknak, akik még hajlamosak a kételkedésre "Jézus" szavában."
Enslave 2011.04.04 20:54:37
@Enslave: Ja é még valami. Elnézést lassan ugranak be a dolgok.

Üdv, húrelmélet.
"Mindent a Teremtő Erő hoz létre, de a létezés megfelelő szegmensébe helyezi, így alakul ki az a hierarchia, amelyben látszólag a Teremtő Fiú hozza létre a duális lelkeket és az állati lelkeket."Ez eléggé szaftos kérdés.Kezdjük az elején. Nem nagyon favorizálom…..
"Ilyen veszély nem fenyegeti a magyarságot. Polgárháborúnak van meg a veszélye."Magyarország népessége 10 millió alatt van. Többen tartoznak az idősebb korosztályhoz, mint a fiatalhoz. A magyar korfa gomba alakú. Hogy ez mit jelenthet? Olvass utána…..
Üdv földi halandók!   A blogot a  jezusvalaszol.blog.hu/  nyomán hoztam létre. Kicsit fura,hogy a médiumok mekkora megtévesztéssel élnek. Mindenek előtt tisztáznám, hogy a blog nem Isten létének vitatására jött létre. Ebben a témában nem kívánok nyilatkozni.…..