Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zxn

10 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A jövő évi költségvetés stabil, kiszámítható, feladatközpontú költségvetés, amely egyben a Széll Kálmán-terv 82 százalékos teljesítését is megvalósítja." - foglalta össze Matolcsy az egész éves munkájának, a 2012-es költségvetésnek az esszenciáját.…..
2010. április: Véget vetünk az elmúltnyolcévnek, bizalmat szavazunk a NER-nek, Orbánnak, az új gazdaságpolitikának, Matolcsynak, a fülkeforradalomnak. Lecseréljük a szocialista sleppet a fideszes-kádéenpés sleppre. A központi költségvetés nettó adóssága: 18 104 milliárd…..
zxn 2011.10.18 21:19:30
@Manatwork: "Valaki mondja már meg, hogy hova a picsába tünt ez az irdatlan sok pénz amivel másfél év alatt növekedett az államadósság?????"

Kamat (uzsorakamat)
zxn 2011.10.18 21:24:06
@Di622: "Mókás lenne ha valaki egy éjszaka az Andrássy úti lámpavasakra szépen kicímkézné pártunk és kormányunk politikusainak nevét csak hogy ha szükség lesz rá akkor ne legyen zavar hogy kit hová... "

Pár éve láttam ilyet, egy csomó lámpavas fel volt címkézve az Andrássy úton. :)
Vastagbőr Az új magyar baloldal 2011.10.13 09:01:00
Már csak napok, hetek kérdése, és egy hét éves, kemény, áldozatos és aprólékos munka gyümölcse érik be: Gyurcsány Ferenc hazavágja az MSZP-t és úgy az egész baloldalt is. Emellett még jutott arra is energiája, hogy a 43%-os pártból 19%-ost csináljon, hogy teljesen kicsinálja…..
Vastagbőr Jók a számok, Gyuri! 2011.10.06 09:01:00
Lassan beérik az elmúlt másfél év alaposan átgondolt és az utolsó lépésig kisakkozott gazdaságpolitikája, a gyümölcs kezd végre zamatosodni, szépen jönnek a számok, jönnek az eredmények, nő a jólét és továbbra sincs adóemelés. -Hanyas vagy, Gyuri? -Harmincas! 30% az…..
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
zxn 2011.09.12 16:17:57
@Szőröstalpú Jeti:
Mint minden bank...
5.rész Letöltés ..
4.rész Letöltés  ..
3.rész Letöltés  ..
2.rész Letöltés  ..
1.rész Letöltés  ..
Hamarosan vége a nyári szünetnek, a parlament kétharmad ismét összeül, és megtárgyalják többek között a Munka Törvénykönyvének tervezetét.Mi ezt már kiveséztük, de most egy új, nagyon fontos megközelítésből visszatérünk hozzá. Nem utolsó sorban azért is, mert szép…..
zxn 2011.08.24 12:08:17
@Tzimisce:
"raktatok félre pénzt kórházi kezelésre? "

Inkább tanuld meg magadat gyógyítani és kezelni...
Vastagbőr Zagyvaság 2011.08.15 10:10:00
Röviden és tömören: a HVIM megszívta. Egyértelművé akarták tenni a teljesen nyilvánvalót, miszerint szarnak ők a benzinárakra, egyszerűen csak bele akartak rondítani az utált Szigetbe, ezért a rendőrség által eredetileg elfogadott és jóváhagyott augusztus 1-20-ig tartó…..
zxn 2011.08.15 13:04:55
zxn 2011.08.16 17:34:24
Az egyik előállított vármegyés beszámolója:
"Ahogy ott álltunk a kapunál, egyszer csak megjelent egy In Kal-os, aki elkezdett minket lökdösni, de mivel mögöttem is álltak, sehova sem tudtam hátrálni előle, amit ő nyilván engedetlenségnek vett: rám mutatva utasította (!) a rendőröket, hogy intézkedjenek velem szemben, aminek a rendőrök eleget is tettek, engem kiemeltek. A rendőrök hazug jelentésével ellentétben videó-felvételeken is látszik, hogy semmiféle ellenállást nem tanúsítottam, ennek ellenére azonnal kicsavarták a kezem és megbilincseltek. Amint távolabb kerültünk a kameráktól, elkezdtek szidalmazni, és megbilincselés után az egyik engem előállító rendőr többször bordán ütött. Ennek szemtanúja volt egy segítőkész hölgy is, aki egyből fölajánlotta, hogy tanúskodni fog mellettem, de az ekkor egyre inkább emberi mivoltukból kivetkező "közszolgák" nem tudtak és/vagy nem akartak már gátat szabni szadista, állati ösztöneiknek.

Elvezettek egy csapatszállító autóhoz, ahol se kamera, se szemtanú nem lehetett. Itt aztán végleg kitört belőlük az ávós: Arra kényszerítettek, hogy megalázó testtartásban hasaljak a hátsó ülésre és így kezdődött el a gyötrésem: ütlegeltek, a zsebemben lévő holmikat kiszórták a padlóra, a kulcscsomómat az arcomnak dobták, a hátamra, a gerincemre térdeltek és „ugráltak rajta”, arra ügyelve, hogy fájjon, de nyoma lehetőleg ne legyen. Én meg üvöltöttem, hogy ez bűncselekmény, és hogy fejezzék be, amire valami olyasmi volt a válasz, hogy „kérsz még, te csicska?!” Aztán volt, hogy leköptek, a nyakamra térdeltek, hogy ne tudjak kitérni az arcon csapásoktól, volt, hogy úgy térdeltek a tarkómra, hogy az arcom a kárpitba fúródjon úgy, hogy ne kapjak levegőt.

Az ő szemükben valószínűleg az volt a nagy bűnöm, hogy nem hunyászkodtam meg: többször megpróbáltam a megalázó helyzetből felülni, amit persze nem hagytak és ekkor mindig kaptam a pofont. Arra utasítottak, hogy nézzem a kocsi egyik sötét sarkát és ne nézzek hátrafelé, az arcukra, én viszont meg akartam jegyezni őket, többször is a szemükbe néztem, ezért is kaptam. Egy ilyen után mindig elkezdődött egy „kör”. Aztán beraktak egy rendőrautóba, amivel a 3. kerületi kapitányságra vittek. Az már mellékesnek lenne mondható, hogy nem kötöttek be, de mivel semmilyen sebességkorlátozást, és KRESZ-szabályt nem tartottak be, mégis érdemes megjegyezni.

Amikor gyalog kellett menni, a karomat úgy hátra- és felfelé feszítették, hogy csak a földet tudtam nézni és a lábaimat is alig tudtam magam alá rakosgatni, hogy el ne essek. A kapitányságon szétrúgták a lábaim és arra kényszerítettek, hogy fejjel támaszkodjam a falhoz, így várakoztattak. Majd fölrángattak a harmadikra, ahol a többieket már sorban állva várakoztatták a fal mellett, szigorúan arccal a falnak. Itt már az üvöltözésen és a folyamatos szidalmazáson kívül nem mertek mást csinálni, mert ugye lettek volna tanúk…

Egyébként az egyik engem bántalmazó droidnak „véletlenül” rácsúszott az azonosítójára a vállalapja, de cipőfűző-kifűzés közben alulról benézve le tudtam olvasni, és a másikét is megjegyeztem, úgyhogy megvan mind a kettő. Kb. 9 órán keresztül élveztem a vendégszeretetüket. A végén egy fél oldalt teleírtam panasszal, ami előtt persze nem feljetették el hangsúlyozni, hogy a hamis vád bűntette mivel büntetendő, hogy eltérítsenek engem a panasztételi jogomtól.

Mindezek után felemelő volt, hogy a kapitányságról kilépve körülbelül 30 vármegyés testvérem köszöntött engem."

(Szent Korona Rádió)
Nézegetem ennek a Balázs Józsefnek a parlamenti adatlapját. Önálló indítványok száma: 0. Felszólalások száma: 3. Kemény ... Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet. Nyelvvizsgák száma: 0. Nagyréde polgármestere, Gyöngyös…..
zxn 2011.07.21 09:27:26
@troll ellenpólus:
Gratulálok!
Igen, Gyöngyöspatán idilli volt az élet.........a cigányoknak:
-bármit megtehettek
-bármit elvehettek
-bárkit megverhettek
-bárkit terrorizálhattak
-stb...
Vastagbőr Lobbi, Lázár, kétszer 2011.07.14 14:15:00
1, DohányadóAz emlékezetes dohányadó-majdnememelés után nyilatkozta kedvenc alkotmánybírónk, hogy "A dohánylobbi erősebb volt.".A később természetesen többször tagadott mondat a törlést javasló "anonim" módosítóval együtt örökre a memóriánkba égett,…..
MTI: Nemzetközi Szabadság díjat adományozott Semjén Zsoltnak a Ronald Reagan Elnöki Alapítvány Budapest, 2011. június 29., szerda (OS) - Újonnan alapított elismerését elsőként Semjén Zsoltnak adományozta az amerikai Ronald Reagan Elnöki Alapítvány. Az Egyesült Államok…..
Vastagbőr Raffael a Frizbiben 2011.06.06 13:31:00
Láttátok tegnap este a Frizbit? El voltam képedve, hogy Orbán Viktor után Raffael Sándor is úgy érezte, Hajdú Péternek kell interjút adnia, így egy olyan órát dobott össze a TV2, hogy csak tátott szájjal tudtam magam elé bámulni: 30 perces Raffael-interjú, Tomcat, majd SP+Flour…..
Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal,…..
Az alábbi táblázatok segítenek a file-letöltő/megosztó oldalak összehasonlításában. Az első táblázatban egy-egy általam választott méretű példa-file 1000 letöltésért járó keresetet láthatod: Név 10 MB 80 MB 200…..
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
Az Upfronts az a hét, aminek során a nagy amerikai tévéadók (NBC, ABC, CBS, Fox és a The CW) bejelentik őszi műsorrendjüket, bemutatják az újoncokat, közlik, a tavalyi kínálatból milyen sorozatok térnek vissza és mikorra, illetve felsorolják a kaszákat is, szépen sorban. Erre…..
Filmdroid Conan poszter 2011.05.10 09:33:06
"Born on the Battlefield" Marcus Nispelt hamarosan a remake-ek mesterének hívhatják, ugyanis a Texasi láncfűrészesből (Texas Chainsaw Massacre) és Péntek 13-ból (Friday the 13th) is sikeres feldolgozást hozott össze. Vajon mikor teszi közzé Arnold Schwarzenegger a…..
Filmdroid Jelenet a Super 8-ból 2011.05.17 11:11:24
J.J. Abrams idén alienes filmben utazik, űrlényét is egy vonaton utaztatja, míg a szerelvény balesetet nem szenved és a teremtmény ki nem szabadul a közeli kisváros lakóinak legnagyobb sajnálatára. Az alábbi jelenet a vonatszerencsétlenséget mutatja...
zxn 2011.05.17 12:47:09
NÉGYmadár Uncle Feri (New Deal) 2011.05.12 13:17:55
zxn 2011.05.17 12:34:14
Kép: Photoshop-briganti.blog.hu..
zxn 2011.05.17 12:30:39
  Ha mostanában valamelyik vasárnap választások lettek volna, akkor az Ipsos felmérése szerint 53 százalék mondta volna azt, hogy inkább nem megy el szavazni, vagy nem tudja, kit választana. A kormánypártok megítélése kapcsán pedig joggal használják a zuhanórepülés szót:…..