Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uniplet

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az embernek bekattan valami kisgyerekként, de annyira, hogy aztán a fél életét ennek a csodálatosan vonzó dolognak szánja. Ezek azok a vágyak, amiknek teljesüléséből  családi legendák és filmek születnek, vagy olyan orbitális csalódások, amiknek a kiheveréséhez  egy másik fél élet…..
Elképzelhetetlenül rémísztően lehetetlenül borzalmas helyzetbe került szegény olvasónk, akinek benyelte a mobilját egy turistabusz-elem. Mert hát ki az, akit nem önt el deremesztő pánik már csak a gondolatra is, hogy egy (esetleges!) őszi karbantartásig nem kapja vissza a…..
Uniplet 2015.08.26 22:12:37
@FDToth: "Éjszaka az út során ahogy ki akartam venni a kialakított tároló részből a telefont, kicsúszott a kezemből és ezen műanyag elem és a szélvédő közé esett be a készülék." Vagyis, béna volt. A tartóból kivette, de a kezéből kiesett. Szar ügy...
Újabb bizonyíték arra, hogy nem szabad a szuper ár, akció és társaik feliratoknak agyatlanul hinni.  Sziasztok! Szombaton készítettem ezt a képet a budakalászi Auchan áruházban. A 75ml-es Elmex fogkrém darabja 849 Ft, ha a felette lévő polcról 2 db-ot veszel egy csomagban…..
Uniplet 2015.08.14 16:05:02
@Leadfoot: Ami viszont bosszantó, hogy vannak termékek, ahol az egyik gyártó térfogatban számolja az egységet, a másik meg súlyban... Na abból döntse el az ember, melyik éri meg jobban. Nincsen erre normális szabály?
Betett a nyár a BKV jegyeinek. A Borsnak tegnap adott válaszuk szerint ugyanis a meleg és a pára eszi le a feliratokat a jegyekről - és László szerint a bérletekről is. Rákérdezünk az ügyre mi is, de azért az elég nyilvánvaló, hogy ez a sztori egyetlen elemében sem…..
Nemcsak a mobilpiacon nehézkes a szolgáltatóváltás, Uncle Tom az Elműtől próbált a Naphoz hordozni. Hónapokba telt. Levelének a fotovoltaikus kifejezést mellett a döcögő napelemes átállás kapcsán levont - néhol talán túlzó - tanulságokat köszönhetjük. (A napelemes…..
Uniplet 2014.09.16 17:03:36
@joska61: Így az igazán aljas. Ha nem tőlük veszed a rendszert, (ELMŰ) akkor repedtre szopatnak. Há nehogymár valaki más nyelje be a zsét! Ki van ez találva.
Kedves Barátaink! Ahogy a múlt héten jeleztük, egy külön levélben szeretnénk pár részletet megosztani Önökkel a Fortepan lehetséges fejlesztéseiről. Most ez következik. A képek gyűjtése, szkennelése és publikálása mellett igyekszünk a honlap technikai hátterét is…..
A Rahvakogu nem más, mint egy sokoldalú internetes felület, amely közösségi kezdeményezéseknek ad teret. A portálon keresztül a felhasználók megoszthatják ötleteiket az észtországi párt- és választási rendszer jogi környezetéről és a pártfinanszírozásról, megoldásokat javasolhatnak a civil kontroll…..
Uniplet 2013.09.28 15:04:15
Biztos hallottatok már róla, hogy Rákay "ex-HírTv-s, tömegbecslő" Philip egy augusztusi kormányhatározat értelmében 992,3 millió forintot kapott a költségvetési tartalékból az "Itthon vagy – Magyarország szeretlek" kulturális program lebonyolítására. Egy múlt heti…..
Uniplet 2013.09.18 21:18:43
Kedves Barátaink! Hihetetlen, de meglett a titokzatos "Velencei fényképalbum" szerzője, akit legutóbbi posztunk felhívása alapján  Vizi-Bognár Mónika és Németh Tamás közös munkával végül megtalált. Mindkettőjük kiindulópontja az Albert Schweitzerről készült portré…..
Bár számtalan cifra tigázos sztorit hallottunk már - legutóbb pl. óraleszerelés után keletkezett fogyasztás -, egyelőre nem egyértelmű, mi történhetett naiv ügyfél édesapjánál. Arra lettek figyelmesek, hogy a beazonosíthatatlan gázszerelők már harmadszor vannak a lakásban egy…..
Szinte pont egy évvel ezelőtt balhézott össze az MSZP a Népszavával, mert az anyagi gondokkal küzdő lap lehozott egy féloldalas, tehát közel 800 ezer forintba kerülő Közgép-hirdetést. A szocik közleményt adtak ki, miszerint "Az MSZP elhatárolódik attól, hogy a Népszava teret…..
Uniplet 2013.07.15 15:48:37
@farcsika67: Vagy szalonnő.
László nem érti, honnan szülte utolsó számláját Tigáz, miután a szeptember óta 0-ás fogyasztású lakásából áprilisban leszerelték az órát, és ekkor sem találtak fogyasztást nála. Márciusban azonban nem diktálta be a semmit, és korábbi 0-ás fogyasztása alapján 9500…..
Az 1989-es csehszlovák bársonyos forradalom és Csehország demokratikus átmenete óta a legnagyobb politikai botrány körvonalazódik a nem is olyan rég megáradt Moldva partján. Példátlan méretű letartóztatásokat hajtott végre szerda este a cseh rendőrség elit alakulata: a…..
Szomorúak a Tesco Gazdaságos Tonic rajongói, mert a lötty gyártását áthozták Magyarországra, és mint ahogy ilyenkor lenni szokott, két szinttel romlott a minősége. Merthogy kispórolták belőle a kinint, amitől keserű lesz: Kedvelt italom a Tesco Value Tonic nevű folyadék,…..
Uniplet 2013.06.04 17:42:01
@batgirl: Pont eztet akarództam írni. :) A másik meg, hogy mindenbe édesítőt raknak, mivel fillérekbe kerül a cukorhoz képest. Ráadásul a hulladék és veszélyes aszpartám verziót... Ezzel etetik a disznót, hogy jó kövér legyen. Sikerrel, ahogy az embereket elnézem. Már egy nyamvadt franciasalátát sem kapni e nélkül a szar nélkül.
Jó tudni, hogy valahol gondolnak a hónap végére éhező vásárlókra, akik jelentős kedvezménnyel vihetik haza a valószínűleg még hetekig elálló termékeket: Tesco Express. Pénztárnál van mindig egy kis kosár, ahová a lejárós élelmiszereket teszik jelentős kedvezménnyel…..
Uniplet 2013.05.10 15:05:53
@helianthus: "a lesárgázott krémtúró, ami két napig jó kellett volna, hogy legyen, határozottan romlott volt. :)"

És sárga! :)

Én is át szoktam nézni, és nem csak élelmiszer van. Ott vettük a digis mérlegünket, 1/3 áron, mert bemutató darab volt, és szakadt volt a doboza. Nem feltétlenül szarok vannak kirakva, csak ésszel kell átnézni.
Uniplet 2013.05.10 15:14:10
@vénszivar: Én pöstbudai valék, és a falvai madarasba is vannak néhanap imigyen krajcáros portékák... :)
Homárolvasólány tapasztalatai szerint a mávos pénztárosok nem feltétlenül viseltetnek jóindulattal az utazóközönséggel szemben. Például, ha látják, hogy rohanásban van, simán beetetik egy kéretlen diákjeggyel vagy azzal a szöveggel, hogy majd a kalauz ad pótjegyet: Azért…..
Uniplet 2013.04.26 20:22:36
@atpijkamo: Az ilyen, hasonszőrű langyos húgy félék miatt meri a pénztáros meglopni az embert. Hajrá, csak így tovább! További kellemes hétvégét ÖNNEK. Csak mert nem hiszem, hogy tegező viszonyban lennénk. Ja, és bárcás édesanyád az idióta.
Szívhez szólóan pozitív történet, ami egy elfurcsult sertéscombbal indult és egy csokor virágban ért véget. "az áruház megnyitása óta vásárlójuk vagyok, még egy szál rózsát is kaptam mert a nyitás napján vásároltam:)) március 24-én csont nélküli családi…..
Uniplet 2013.04.17 20:38:26
@atpijkamo: Így igaz, a "kezgyük" pedig továbbra is dj-vel írandó.
Vastagbőr Táncos párválasztó 2013.04.12 18:15:00
Forever 1985! Megjöttek a részletek az állami párkereső programról."No komment" az egész, a szavakat sem találom ..."Táncos szórakozásra, találkozásra, beszélgetésre is lehetőséget kínáló közösségi, civil ötleten alapuló program indul az Emberi Erőforrások Minisztériuma…..
Uniplet 2013.04.12 18:21:28
Vastagbőr Pont szabványméret 2012.09.07 13:01:00
Mindössze egy hónap kellett, hogy árnyék vetüljön a boldogságra. Harminchét nappal ezelőtt még nagy volt az öröm: "Új mentőgépkocsik ünnepélyes átadása2012. 07. 30 Az Országos Mentőszolgálat sajtótájékoztató keretében mutatta be a legújabb, úgynevezett „B”…..
Ez a hátulgombolós villamosok világnapja.- 80 éve született Harashimo Fondu, japán bukkake-színész- 1955-ben ezen a napon halt meg a pécsi állatkertben Dr. Bubó, a pestis.A nap bölcsessége: „1001110 11000010” - korai Asimov-idézet ..
Uniplet 2012.01.06 20:34:07
@_UnderCover_: Az hagyján, de a kedvenc részem kihagyták.
Hogyaszondja 10001001110
Kocsis Máté 30 évesen Józsefváros polgármestere, országgyűlési képviselő, a rendészeti bizottság elnöke, és frissen kinevezett hajléktanügyi referens. Egy ifjú lázárjani-klón: természetesen egy percet sem dolgozott. 2004: doktori oklevelet szerzett a Pázmány Péter…..
Vastagbőr Zagyvaság 2011.08.15 10:10:00
Röviden és tömören: a HVIM megszívta. Egyértelművé akarták tenni a teljesen nyilvánvalót, miszerint szarnak ők a benzinárakra, egyszerűen csak bele akartak rondítani az utált Szigetbe, ezért a rendőrség által eredetileg elfogadott és jóváhagyott augusztus 1-20-ig tartó…..
Uniplet 2011.08.15 20:01:00
@Seduxen: "Mennyire látja már a vég­leges idei számokat?
– A kiadásainkat már lát­juk, 3,2 milliárd forint körüli. Ez jelentős, 500 millió forinttal több, mint tavaly. Több százmilliós veszteség várható."

És van aki ezt el is hiszi????
Uniplet 2011.08.15 20:32:06
@Conv: :DDD
Gyakorlatilag ők munkanélküliek akik egyszer dolgoznak egy évben, hogy ne felejtsék el, mi is az a munka. Akkora export cikk, hogy ezerszám érkeznek hozzánk a hollandok kávézni....
Ha nem a belváros közepén tartanák a tréninget, már nem is lenne érdeklődő.
Szörnyen nehéz lehet, egy munkanélkülinek ennyi külföldi előadót meghívni a kerti partijára.
Két, a nagyközönség számára eddig ismeretlen jobbikos politikus gondolta úgy, hogy ideje beszállni a Monty Python-cirkuszba, ezért aztán írtak egy rövidke törvénymódosítót.Erre máris visszatérünk, de először ismerjük meg a két ötletgazdát.Dr. Gyenes Géza1949. június…..
Csak sikerül pontot tenni az elkúrt 16%-os adóra ... nem, nem ismerték be, hogy elkúrták, hogy a gyerek nélküli 250 ezer forint alatt kereső magánszférában dolgozó rosszabbul járt a "soha nem látott adócsökkentéssel." (A közszférában dolgozók 46%-a kapott…..
Tvrtko, már megint  ... Először élő adásban bemondja, hogy milyen jó lenne, ha törvényileg tilos lenne dohányozni az autóban, ha gyerek is ül benne, mire a fideszes faszi a stúdióban a homlokára csap, hogy "aztakurva, zseniális ötlet", és még aznap megírja és…..