Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dita23

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az imént egy érdekes beszélgetést hallottunk az evangéliumban. Isten beszélget egy emberrel, egy asszonnyal, és olyan, mintha elbeszélnének egymás mellett. Azért is érdekes ez a beszélgetés, mert ehhez hasonlít az ember beszélgetése Istennel: mi is mondjuk a magunkét amikor…..
 Nagyon sokszor előfordult, szinte mindenkinél, hogy rövidebb-hosszabb ideig elveszíti a látását. Szinte mindenkinek ismerős, hogy pl. a szerelem elvakítja az embert. Nem egyszer mindenki látja, hogy egy fiatalt, pl. egy srácot kihasználja a lány, a barátnője, ő pedig nem…..
Az egyházi rend tagja, a pap, a klerikus sokfélét jelent:a szent világával való kapcsolattartót, hídverőt;vezetőt, kiválasztottat, öreget (presbyteros);a vallási hagyomány letéteményesét;a szent cselekmény, az áldozat bemutatóját, az előimádkozót stb.Jézus Krisztus az…..
Az egyház egyik fő feladata a bűnbocsánat és a kiengesztelődés hirdetése. A gyónás ennek személyes fóruma.A gyónás feltételei: először is hogy legyen bűn, aztán a bánat - a gyónó, vagyis a megtérő részéről; továbbá az elégtétel és a feloldozás a gyóntató pap…..