Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homo apolitikus

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fotogén kis tüntetés volt a pénteki, úgyhogy fotóztunk dögivel. Első adag. ..
homo apolitikus 2011.05.09 08:55:37
Tegnap megkezdődött Képíró Sándor pere (egy különösen ízléstelen sárgacsillagos performansszal az elején, jót nevetgéltek a fiatalok), akit az ügyészég háborús bűntett elkövetésével vádol, mégpedig az 1942. január 23-i újvidéki események miatt. Érdekes egy tárgyalás…..
Tétényi Éva Egy hónap 2011.05.02 19:00:00
Deutsch | Français Egy hónapja indultam útnak, hogy meglátogassam német testvérvárosainkat. Útközben kaptuk a hírt, hogy a polgármesteri hivatalból az önkéntes segítőket megalázó módon kitoloncolták. Később zárat cseréltek az alpolgármesteri irodán, a számítógépek…..
Még mindig a "híres-hírhedt" gyöngyöspatai felvétel ... már a nyilvánosságra hozatala után többen megkérdezték, hogy egy térfigyelő kamera hogyhogy hangot is rögzít, ráadásul ilyen jó minőségben? Számtalan térfigyelő kamera által rögzített felvételt mutatott…..
Vastagbőr Erőt, egészséget! 2011.05.02 09:01:00
Több hete országos fókuszban van Gyöngyöspata, az oda kivezényelt rendőrökkel együtt. Azt hinné az ember, hogy ha már reflektorfénybe kerültek, akkor nem szenvednek hiányt semmiben, hiszen nem hiányzik egy újabb blama Pintér Sándoréknak ... A TMRSZ rendőrségi szakszervezet…..
homo apolitikus 2011.05.02 13:38:14
@Secnir:

1. a rendőr, az egyenruhás egy dolgot tesz: parancsot hajt végre.

van más melóhely, nem kötelező államrendőrnek lenni

2. ha szerinted egyenruhás bűnözők, akkor nyilván van valami bizonyítékod ellenük, ebben az esetben állapolgári kötelességed a legközelebbi katonai ügyészségen feljelenteni őket. ha nincs, akkor meg sziplán rágalmazol

ha a kormány megteheti, hogy minden egyenruhást ab ovo bűnözőnek nevez meg törvényerővel ...

3. ha szerinted magyar embernek 20 éve nem segítenek, akkor te ugye nem is vagy magyar. vagy te is az MTV-székház Gyújtogató Baráti Körhöz tartozol?

20 hétvégi házat törtek fel, ki se volt hajlandó jönni a rendőrség, sőt, mikor panaszt akartam tenni, "megkérdezte", akarok-e 24 órát előzetesben ülni, ha még sokat ugrálok. nem, kedves, a rendőrség, a kormány a cigánybűnözők, rasszista, fasiszta cigányok oldalára áll.

4. éhhalált kívánsz nekik? ostoba vagy, gondold végig. rendőr nélkül megszűnne a közrend, ami nemcsak azt jelenti, hogy a Véderő (Jobbik, Budaházy stb.) állna neki mészárolni a cigányokat, hanem fordítva is. És ahol háború van, ott a golyó nem válogat.

a rendőrség semmiféle rendet nem tart, ettől a véderő, a gárda, BÁRMI jobb.

ez itt nem közbiztonság, pedig egy éve FIDESZ kormány van.

tehát maradjunk annyiban, hogy egy szimpla rasszista fasz vagy, akinek itt nincs keresnivalója.
Óvodás homokozólapát-hisztin kívül semmilyen értelmes magyarázatot nem találok arra, miért tesz a II. kerület minden különösebb indok nélkül keresztbe egy fővárosi fejlesztésnek.  Fiatal, független közlekedésmérnök-hallgatók csoportja új megoldással állt elő, hogy…..
  Az ember egy reggel bekapcsolja a gépet, kinyitja a böngészőt, és azzal szembesül, hogy az összes újság vélemény-szekciójának, vagy éppen videóinak megtekintéséért fizetnie kell. Elég viszont egyetlen, egységes előfizetés ahhoz, hogy minden tartalmat lásson…..
Varánusz Óh igen, igen-igen! 2011.04.19 10:08:35
Én sose kértem, hogy nyomjál egyedül, de ha odafigyelsz, bazmeg, sikerül! Óh igen, igen-IGEN(!!!) "Történelmi pillanatnak lehettünk tanúi, amikor az országgyűlés elfogadta az új alaptörvényt. Az új alkotmány megteremti a történelmi folytonosságot, lezárja a…..
homo apolitikus 2011.04.19 14:41:42
@Truth-Love: Nem olyan, Pozsgai nem lopott, Gyurcsány meg harácsolt. Pozsgai nem lövetett a tömegbe, Gyurcsány igen.

Óriási különbség ...
Ez az alkotmány a Fidesznek sem éri meg azt a rengeteg konfliktust, amit felvállaltak miatta. Nem teljesíti ugyanis a célokat, melyek miatt belevágtak: a posztkommunizmus lezárását, egy új rend megteremtését és a restauráció megakadályozását. (Fotó: Index) A Véleményvezér nem…..
homo apolitikus 2011.04.19 13:26:40
@RAMBO: 10-15 évig ítélkeznek a bíróságok piti ügyekben is. Ideje, hogy ezt rakás szerencsétlen vén trottyot, akik csigatempóval dolgoznak, megszégyenítve azzal csak az igazságszolgáltatást, elhajtsák végre a vérbe. Nyugdíjas se kéne nekik adni, töketlen bandájának! Dolgoztak volna tempósan ...
A főváros poros utcái a 19. század közepén szűkében voltak a testet-lelket felüdítő köztéri díszkutaknak. Örömmel fogadták hát a városatyák 1869-ben a Pesti Hazai Első Takarékpénztár igazgatótanácsának felajánlását, mely szerint a köz javára magukra vállalnák…..
homo apolitikus 2011.04.19 12:51:23
Nálunk nem a demokrata ösztönök, a társadalom demokrácia iránti természetes elkötelezettsége hozott létre egy demokratikus alkotmányt, hanem éppen fordítva történt: 22 évvel ezelőtt az alkotmányosság, a ’89-es alkotmány adta a meg/hozta el a demokráciát. Ez egy…..
homo apolitikus 2011.04.19 12:28:48
@johevi: baloldal demokratikusan, tisztán még sosem jutott kormányra ebben az országban, noha létezni léteznek (MSZP, LMP)
homo apolitikus 2011.04.19 12:40:43
@anal_intruder8000: borítékolható, hogy erre készülnek, már 98-02 között is orbán, illetve a fidesz vezetők likvidálásáról álmodoztak, most utóbb a facebookon szervezkedtek. gyaníthatóan etnikai konfliktus színezetet adnak majd neki, sokadszor kijátszva a cigánykártyát
Az új Orbán-rendszer csak egy ruha, valójában a nemzet a test, azon az Orbán-rendszer a ruha. Mielőtt Szalai Anomália rám küldené a gondolatrendőrség rohamosztagát, hogy így belerondítok az alkotmányozás fennkölt ünnepébe, emlékeztetném arra, hogy ezek a szófordulatok…..
homo apolitikus 2011.04.19 12:25:57
@Corvinus:

"De a külföldi hatalmak előtt egy ügy létezhet: MAGYARSÁG ÜGYE!"

Akkor annyit mondok csak:december 5.
Te is tudod, én is tudom: ezek nem magyarok. Csak gyűlölködő kirekesztők.
Új politikai közösség született, ahogyan a pénteki civil tüntetésen az alkotmányozás ellen Istvánffy András, a 4K! szónoka (és blogunk szerzője) fogalmazott. Olyan politikai közösség, amely elutasítja a Fidesz zavaros és felhatalmazás nélküli alkotmányozását. Ez…..
homo apolitikus 2011.04.19 09:47:35
@Zébácsi: Nettó fröcsögés, amit tolsz, utána meg csodálkozol és méltatlankodsz, hogy a normális emberek nem vevők rád. Próbálj meg európai módon viselkedni, vagy követhető Sipi mintája.
homo apolitikus 2011.04.19 10:11:37
homo apolitikus 2011.04.19 10:51:32
@Zébácsi: Ja, persze, mikor kiderül, hogy tévedtél, akkor hagyjuk. Szánalmasak vagytok :S
Proszektúra In memoriam Alkotmány 2011.04.18 09:44:00
Meghalt az Alkotmány, éljen az Alaptörvény! Isten áld meg a magyart. A szocialisták az eltelt egy évben folyton azt hangoztatták, egyre kétségbeesettebben, egyre agresszívabban, s persze egyre reménytelenebbül, nincs alkotmányozási kényszer. Jó, nem vitás, mondták, az 1949. évi,…..
homo apolitikus 2011.04.19 08:09:48
@adamis.ivan: ha ha ha. A Fidesz nem nyert 2006-ban, mert az MSZP vetített.

S mi az, hogy eddig ők is mindig azzal nyertek. Öcsém, a Fidesz 1998-ban nyert, egyszer, s nem mindig. És akkor is egy reális, valós programot tártak az ország elé.

Az sokkal érdekesebb, hogy a rendszerváltás óta demokratikusan, tisztán a ballib még nem jutott kormányra.

1994-ben Hornnal összeborulva, önmagát meghazudtolva az egykoron magát antikommunistának hazudó SZDSZ emelte kormányra az ismét eggyé vált kétpártot.

2002-ben Medgyessy ígérgetéssel és választási csalással győzött, törvénytelenül mozgósították a listák alapján szavazóikat.

2004-ben Gyurcsány alkotmányos puccsot (talán ezért imádja Feri ennyire a sztalinista régi alkotmányt, mert ott ezt is megtehette ...) hajtott végre Medgyessy ellen, mivel az nem akarta még jobban kiszolgálni az SZDSZ rablásait, míg neki ilyen fenntartásai nem voltak, a hatalom megszerzése számára előbbrevalóbb volt.

2006-ban a választók totális félrevezetésével és lufiprogrammal győzött Gyurcsány. Hatalmát az őszödi beszéde kiszivárogtatásával, majd az arra ráépített véres rendőri intézkedéssel stabilizálta, 4 év terrort szabadítva az országra.

Hát, ez a fényes balliberális oldal mérlege 20 év alatt.
homo apolitikus 2011.04.19 09:59:29
@adamis.ivan: A fröcsögésetekbe unt bele a társadalom és lett 2/3. Nyugodtan folytassátok, ezzel is csak a kormányt segítitek. Elég hetente beleolvasni egy liberális blogba és uhhh, inkább 1000 évig a fidesz, csak a ti borzalmatok vissza ne jöjjön soha többet.
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
Egy nyugodt napnak indult...     Persze a Duna közepéből is kihúzhatott volna párszáz lufi egy ötven méteres Faszt, de perspektivikusan ugyanaz...
homo apolitikus 2011.04.19 09:05:39
ProgBlog Az esküszegő 2011.04.18 18:29:00
„Én, Orbán Viktor esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Az alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom. A tudomásomra jutott titkot megőrzöm. A miniszterelnöki tisztségemből eredő feladataimat a Magyar…..
Varánusz Alkotmány, Isten veled! 2011.04.18 06:08:00
"S a nép, az istenadta nép,Ha oly boldog-e rajt’Mint akarom, s mint a barom,Melyet igába hajt?"Nagy nap ez a mai Feleim. Igazi történelmi pillanat ez, amiben megszületik Magyarország új alkotmánya. Mert este hatra megszületik, erről kétsége ne legyen senkinek. A…..
homo apolitikus 2011.04.18 12:38:30
@Takony_fősámán: a magadfajtáknak mindenki náci, csak ki nem szarja ezt már le rég?
homo apolitikus 2011.04.18 15:42:00
@csi szi: ez legenda. Valamivel el kell ütni az időt, amíg a gépek dolgoznak és fut valami, addig úgy se tudsz mit tenni. Arra kevés az üresjárat, hogy elmélyedj valamiben komolyan, de arra meg sok, hogy csak nézz magad elé.
Na, erre jó olvasgatni a sok szélsőséges blogot, mint ezt is.
törökgáborelemez 351. She? 2011.04.18 02:45:09
Bár már többen és többször javasolták, eddig még nem írtam Tétényi Éváról. Elsősorban azért, mert szándékaim szerint ezen a helyen nem a személyes szimpátiám szelektál; azzal foglalkozom, ami fontos, jelentős és lényeges a magyar politikában – akár tetszik (nekem…..
homo apolitikus 2011.04.18 12:13:34
@sofalwy: Medgyessy mikor lövetett a tömegbe?

De ez mellékes is, nem menti Tétényi összeborulását az MSZP-vel. Az teljesen hiteltelenné teszi, nem független, akármit mond magáról. Ez így hazugság. Ráadásul egy MSZP-JOBBIK-LMP közös támogatású polgármester, ami így együtt még kínosabb.
Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattintásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell…..
homo apolitikus 2011.04.15 13:29:06
@marhagyurcsany: Te, ne erősködj, ezek ballibek, náluk feltétel az IQ-hiány. Gondolj csak bele, ép ésszel nem szavaz ember olyan elmebetegekre, mint Gyurcsány. Ezek meg még most is ott tapsikolnak neki.
homo apolitikus 2011.04.15 13:38:51
@Takony_fősámán: hát, ahogy elnézem, itt mennyi agyhalott tapsikol a túlmozgásos táncos-komikusnak, meglehet. De a jelek szerint Gyurcsánynak nincs türelme várni, meg akarja dönteni a köztársaságot és diktatórikusan uralni az országot. Gyurcsány küldetéstudatos őrült.
homo apolitikus 2011.04.15 14:03:02
@adamis.ivan:

Szálasi, Kun Béla, Rákosi, Kádár és Gyurcsány. Tömegbelövető diktátorok, bitófán a helyük, a támogatóiknak meg börtönben.
A sokak által vizionált 12 éves Fidesz-hegemónia már igen távolinak tűnik. És a mostani 33% még messze nem a mélypont. (Fotó: MTI/hirado.hu) A választások óta először mondhatjuk azt, hogy megrogyott a Fidesz népszerűsége. Ez nem azt jelenti, hogy ne ők lennének továbbra is a…..
A Bors szerint Laci kivonulása miatt egy egész hétre való műsoridő szabadult fel, ezért infóik szerint az RTL Klub arra készül, hogy visszaköltözteti a már kiesett játékosokat. A napilap szerint Olivér és Gigi biztos visszaköltözik a villába, de lehet, hogy akár az összes…..
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
„Nem tudom, szeretik-e saját nevüket? Ismerek olyanokat, akik elégedetlenek vele, mások meg büszkén viselik. De bárhogy is, ugye azt ön sem szeretné, hogy valaki elvegye az ön nevét? Márpedig most ez történik. A kormány elveszi hazánk nevét. Azt mondja, megkérdezésünk…..
homo apolitikus 2011.04.13 16:56:41
@Tündér_Lala: ott a pont